jotz Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Εμένα μου φάνηκε περισσότερο σαν μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν τους πελάτες που είχαν δυσαρεστηθεί από την έλλειψη αυτης της δυνατότητας στο 70, αν και υπήρχε στις οδηγίες. Για το mp3: ναι πρέπει να φτιάξεις playlists. Και για μένα που ειχα το 398 πριν ήταν ιδιαίτερα σπαστικό. (Γιατί το 70 δεν έχει ούτε DAP, αν και με ένα mini flex μπορείς να αποκτήσεις). Φαντάσου να τελειώνει το τραγούδι και να πρέπει να γυρίσεις συγκεκριμένα στους "ηχους" για να αλλάξεις τραγούδι! Πάντως μόνο έτσι μπορείς να βλέπεις και στην εξωτερική οθόνη πληροφορίες για κάθε τραγούδι, να χειρίζεσαι τη λίστα με το τηλέφωνο κλειστό και όπως είπες να έχεις διαθέσιμες πολλές από τις λειτουργίες του κινητού. Πάντως το κινητό έχει συνολικά πολλες δυνατότητες και αν το πειράξεις με προγράμματα όπως το p2K Tools κτλ αποκαλύπτονται πολλές περισσότερες. Μια ερώτηση: Το 75 στις ταχείες κλήσεις έχει προεπιλεγμένες στα 1 και 2 τηλεφωνητή και videomail αντίστοιχα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Κρίμα και πίστευα οτί σε αυτό το κιν θα μπορούσα να έχω βολική φωνητική κλήση γιατί χρησιμοποιώ bt handsfree σχεδόν το 80% της ομιλίας. :( Όσο για τα playlists είναι άλλον ένα κουσουράκι που συνεχίστικε από το Ε398 που είχα και εγώ. Επειδή είμαι αρκετά άσχετος από modding σε κινητά, τι μπορείς να πειράξεις μεσω Ρ2ΚTolls? Για την ερώτηση σου, ναι έχει στο 1 την κλήση του τηλεφωνητή και στο 2 το videomail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 δινουν οι εταιρειες βιντεομαιιλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 δινουν οι εταιρειες βιντεομαιιλ? Τι να σου πω; Αυτό γράφει, αυτό λέω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Κρίμα και πίστευα οτί σε αυτό το κιν θα μπορούσα να έχω βολική φωνητική κλήση γιατί χρησιμοποιώ bt handsfree σχεδόν το 80% της ομιλίας. :( Όσο για τα playlists είναι άλλον ένα κουσουράκι που συνεχίστικε από το Ε398 που είχα και εγώ. Επειδή είμαι αρκετά άσχετος από modding σε κινητά, τι μπορείς να πειράξεις μεσω Ρ2ΚTolls? Για την ερώτηση σου, ναι έχει στο 1 την κλήση του τηλεφωνητή και στο 2 το videomail. Αρκέτα πράγματα. Πχ, στις εξερχόμενες και τις εισερχόμενες εγώ ήθελα να καταγράφονται όλες οι κλήσεις από τον ίδιο αριθμό, στο 1070 όμως καταγράφονταν μόνο η τελευταία για κάθε αριθμό. Με το P2k tools το άλλαξα και το ρύθμισα όπως ήθελα. Το μέγεθος των MMS που ανέφερα παραπάνω, η αλλαγή των προεπιλεγμένων κλήσεων με ένα πλήκτρο (αυτό το κατάφερα μόνο για το 1 με τον τηλεφωνητή), αλλαγή της διαρκειας καταγραφής video κτλ. Το ότι πέρασα DAP στη συσκευή γιατί δεν είχε και έπεται συνέχεια. Ότι βρίσκω στο forum και με τη βοήθεια άλλων μελών το αλλάζω ανάλογα με τις ανάγκες μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Τίποτα skins για το V1075 παίζουν? Ξερετε που μπορώ να βρώ ή έχει φτιάξει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Για όσους ενδιαφέρονται: Αύξηση της ποιότητας των φωτογραφιών μέσω της ελάττωσης της συμπίεσης του αρχείου seem 004e_0001 offset 48b to 64 (Φυσιολογικά το κινητό είναι ρυθμισμένο: 4B, bits 0,1,3,6) Για αλλαγή του κορεσμού (saturation) seem 004e_0001 offset 4cb to 07 (Φυσιολογικά το κινητό είναι ρυθμισμένο: 05, bits 0,2) Για την αύξηση της ποιότητας του video, ελαττώνοντας πάλι τη συμπίεση: seem 004e_0001 offset - 04AA = 04 (Φυσιολογικά το κινητό είναι ρυθμισμένο: 00, bits) offset - 04AB = 00 (Φυσιολογικά το κινητό είναι ρυθμισμένο: 40, bit 6) Τα seem αυτά λειτουργούν κανονικά στο Ε1070. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται αρκετά το μέγεθος του κάθε αρχείου αλλά βελτιώνεται εντυπωσιακά η ποιότητα, ειδικά του video. Επίσης να προσθέσω ότι καλύτερα είναι η αποθήκευση να γίνεται στην κάρτα, ενώ αν επιλέξετε να τραβήξετε video μέσω του μενού των mms για αποστολή, η ποιότητα θα είναι μειωμένη (όπως είναι χωρίς τις αλλαγές των seem). Τις αλλαγές των seem τις έκανα με το Leader_GL 10.5 γιατί τα P2k Tools όλων των εκδόσεων δεν φόρτωναν το 004e_0001. Ας τα δοκιμάσει κάποιος και στο 1075 για να μας πει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Εχθές αγόρασα το V1075 και η πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές, το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να περάσω της επαφές μου από το Outlook στο κινητό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Λογικά μέσω του Motorola Phone Tools. Noμίζω ότι στο 1075 δίνουν και το software και το καλώδιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Όχι στο 1075 δεν δίνουν καλώδιο και software. Αλλά το καλώδιο είναι πολύ φθηνό (γύρω στα 4€) και το software βρίσκεται στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1k0z Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 kalispera palikaria apo hxo to thlefwno ti leei giati exw to E1000 k thelw kati kalo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Ρε παιδια..... ας βοηθήσει κάποιος. Δεν ξέρω τι γίνεται... ίσως εγώ ψάχνω σε λάθος μέρος. Ας μου πει κάποιος που μπορώ να κατεβασω το MOTOROLA MOBILE PHONE TOOLS 4 ???? (έκδοση 4) Ψάχνω ψάχνω και δεν μπορώ να το βρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Δεν είναι freeware όποτε μάλλον από κάποιο P2P πρόγραμμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Eλληνικό Unbranded firmware, που θα βρούμε;;;; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Eλληνικό Unbranded firmware, που θα βρούμε;;;; Στο http://www.motofon.ru είδα ότι υπάρχουν monsterpack για Ε1070. Το ένα από τα δύο είναι αυτό που φορτώνεται από την ΤΙΜ Ελλάς. Είναι πρακτικά unbranded, μόνο ρυθμισεις για Wap και MMS θα χρειαστεί να περάσεις. Έχει όμως κάποια κολλήματα στον τηλεφωνικό κατάλογο. Έχε το νου σου μήπως περάσουν και πιο την πιο καινούρια έκδοση, που τελειώνει σε .ΑΟR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Στο http://www.motofon.ru είδα ότι υπάρχουν monsterpack για Ε1070. Το ένα από τα δύο είναι αυτό που φορτώνεται από την ΤΙΜ Ελλάς. Είναι πρακτικά unbranded, μόνο ρυθμισεις για Wap και MMS θα χρειαστεί να περάσεις. Έχει όμως κάποια κολλήματα στον τηλεφωνικό κατάλογο. Έχε το νου σου μήπως περάσουν και πιο την πιο καινούρια έκδοση, που τελειώνει σε .ΑΟR Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να το κάνει? Δημιουργήθηκαν προβλήματα? Έχω το V1075. Να το δοκιμάσω, για να φύγουν οι "παρεμβάσεις" της Vodafone? Θα έχει ελληνικά???? Ευχαριστώ. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Καλημέρα σε όλους Παρατήρησα στο Ε1070 μου το εξής: Όταν ο φωτισμός στο πληκτρολόγιο της συσκευής είναι ανοιχτός και απλά ακουμπάω το δάχτυλο μου στην επιφάνεια, χωρίς να πατάω κανένα κουμπί, ακούγεται ένας βόμβος! Όταν το απομακρύνω, εξαφανίζεται! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Φρέσκο από το motox.info!!! Ems can be enable by disable bit 0 offset 9E seem 0032_0001. Λειτουργεί σε Ε1070. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapinio Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 παιδια εχει κανενας το πογραμματακι για συνδεση του κιν v1075 το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts