Jump to content

[Επίσημο] Motorola E1070

invictus1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι λίγο τσιμπημένο ή μου φαίνεται; Θα μπορούσαν τουλάχιστο να βάλουν κάτι παραπάνω στο κουτί.

• Απαντήσεις 118
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σ΄αυτό συμφωνώ απόλυτα. Ένα handsfree τι τους κοστίζει; Και όχι τίποτε άλλο, αλλά στερεοφωνικό μόνο στη motorola βρήκα. (Υπόψιν: έχει μόνο μια και μοναδική θύρα, mini usb όπως και το v3)

Τώρα για την τιμή καινούριο κινητό είναι, και αν σκεφτείς ότι το V1050 κοστίζει 276ευρώ και είναι στην αγορά σχεδόν 2 χρόνια (νομίζω) θεωρώ ότι κάπου εκεί πρέπει να είναι. Αργότερα θα πέσει

[sIGPIC][/sIGPIC]

To V1050 κυκλοφόρησε τέλη Μάη του 2005, δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο. Όποιος το πάρει ας μας παραθέσει την έκδοση λογισμικού του, ίσως να' ναι κοινή με αυτή του V1050 και του Ε1000.....
Hello moto....!

Έκδοση Λογισμικού

R25221LD_U_85.83.E2P

Αυτή είναι όμως η έκδοση που είχε το κινητό. Του έχω κάνει ήδη αναβάθμιση αλλά δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να δώσω την έκδοση του λογισμικού γιατί δεν έχω το κινητό στα χέρια μου.

Τις επόμενες μέρες θα δώσω την καινούρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πρέπει να έχουν κάποια συγγένεια, καθώς πιο πολύ με το λογισμικό του V3X μου φαίνεται οτι έχει σχέση, παρά με του V1050 και του Ε1000.
Hello moto....!

Μάλλον, γιατί μια από τις βασικές διαφορές με τα προηγούμενα μοντέλα τόσο του Ε1070 όσο και του V3x είναι ότι δεν υπάρχει το μεσαίο πλήκτρο στο μενού. Όχι το πλήκτρο πολλαπλών κατευθύνσεων αλλά αυτό που είναι πάνω απο αυτό συνήθως και αποκαλύπτει επιπλέον λειτουργίες σε κάθε μενού.

Επίσης δεν υπάρχουν συντομεύσεις. (Που για μένα που είχα μάθει να τις χρησιμοποιώ είναι σημαντικό μειονέκτημα).

Νομίζω ακόμα ότι και το μενού είναι διαφορετικό, δηλαδή διαφορετικά εικινίδια κτλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια,ο συγκατικος μου στην Ιταλια πηρε αυτο το κινητο και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να το συνδεσω με το πισι!δεν βρησκω πουθενα το λογισμικο!Ευχαριστω!Μου αρεσαν πολυ οι φωνητικες εντολες,του λες το νουμερο και το παιρνει!!
:)

Καλησπερα παιδια,ο συγκατικος μου στην Ιταλια πηρε αυτο το κινητο και θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω να το συνδεσω με το πισι!δεν βρησκω πουθενα το λογισμικο!Ευχαριστω!Μου αρεσαν πολυ οι φωνητικες εντολες,του λες το νουμερο και το παιρνει!!

Χρειάζεσαι ένα καλώδιο miniUSB-USB. To συνδέεις στις αντίστοιχες θύρες. Για πρόσβαση στην κάρτα μνήμης πηγαίνεις:

ρυθμίσεις>σύνδεση>ρυθμίσεις usb>κάρτα μνήμης.

Ο υπολογιστής θα την αναγνωρίσει σαν εξωτερικό σκληρό. Δε χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα.

Για σύνδεση του τηλεφώνου επιλέγεις: data σύνδεση

Η motorola λέει πως είναι συμβατό με το mobile phone tools 3.0. Όμως όταν το σύνδεσα στο δικό μου PC δεν μπορούσα να διαχειριστώ εικόνες, ηχους κτλ. Με τον τηλεφωνικό κατάλογο και το organizer πάντως μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Δοκίμασε και το P2ktools.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, αυτή η υπηρεσία που ανέφερες, με τις φωνητικές εντολές πως λειτουργεί;

Γιατί στο δικό μου αν και αναφέρεται στο εγχειρίδιο, δεν έχω καταφέρει να τη χρησιμοποιήσω. Είναι θέμα μόνο της συσκευής ή πρέπει να υποστηρίζεται και από τον πάροχο;

Και ένα τελευταίο: το Ε1070 του συγκάτοικού σου έχει media ή audio ή κάποιας μορφής player, πέρα από την αναπαραγωγή των αρχείων μέσα από το αντίστοιχο μενού;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρειάζεσαι ένα καλώδιο miniUSB-USB. To συνδέεις στις αντίστοιχες θύρες. Για πρόσβαση στην κάρτα μνήμης πηγαίνεις:

ρυθμίσεις>σύνδεση>ρυθμίσεις usb>κάρτα μνήμης.

Ο υπολογιστής θα την αναγνωρίσει σαν εξωτερικό σκληρό. Δε χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα.

Για σύνδεση του τηλεφώνου επιλέγεις: data σύνδεση

Η motorola λέει πως είναι συμβατό με το mobile phone tools 3.0. Όμως όταν το σύνδεσα στο δικό μου PC δεν μπορούσα να διαχειριστώ εικόνες, ηχους κτλ. Με τον τηλεφωνικό κατάλογο και το organizer πάντως μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Δοκίμασε και το P2ktools.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, αυτή η υπηρεσία που ανέφερες, με τις φωνητικές εντολές πως λειτουργεί;

Γιατί στο δικό μου αν και αναφέρεται στο εγχειρίδιο, δεν έχω καταφέρει να τη χρησιμοποιήσω. Είναι θέμα μόνο της συσκευής ή πρέπει να υποστηρίζεται και από τον πάροχο;

Και ένα τελευταίο: το Ε1070 του συγκάτοικού σου έχει media ή audio ή κάποιας μορφής player, πέρα από την αναπαραγωγή των αρχείων μέσα από το αντίστοιχο μενού;

Καταρχην,το mobile phone tools,το θελουμε ακριβως για τον τηλ.καταλογο,αλλα συνεχεια ψαχνει για το τηλ.και δεν το βρησκει,ενω εχουμε κανει την ρυθμηση που ειπες!Κατεβασα το Motorola Mobile Phone Tools v3.11h.Μπορεις να μου πεις ακριβως ποια εκδοση εχεις εσυ;;

Οι φωνιτικες εντολες ενεργοποιουντε οταν συνδεσεις καποιο handsfree λογικα,εμεις το δοκιμασαμε με ενα ΒΤ!Δουλευει πολυ καλα μολις βρεις τον σωστο τροπο υπαγορευσεις!Για media ή audio ή κάποιας μορφής player δεν νομιζω να εχει αν και δεν εχουμε περασει καποιο mp3 ακομα!

Εγώ έχω το mobile phone tools 3 απο το Ε398 που είχα πριν. Έκδοση 3.07

Δοκίμασε να κάνεις detect στο τηλέφωνο.

Όταν το συνδέεις το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σαν motorola phone;

Αν όχι πιθανό να χρειαστει να το εγκαταστήσεις. Αν έχεις windows XP, σύνδεσέ το, πήγαινε στον πίνακα ελέγχου>εκτυπωτές και άλλο υλικό>προσθήκη υλικού>επόμενο...μέχρι τέλος.

Αν δεν το αναγνωρίσει πιθανό να χρειαστείς drivers

Δοκίμασε αυτό και μετά βλέπουμε.

Το mobile phone tools 3,11 από που το κατέβασες;

Για τις φωνητικές εντολές πατάω και κρατώ πατημένο το κουμπί για τις κλήσεις αλλά μου βγάζει πως δεν υπάρχουν αποθηκευμένα φωνητικά ονόματα.

Δεν μου ζητάει να δώσω αριθμό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω το mobile phone tools 3 απο το Ε398 που είχα πριν. Έκδοση 3.07

Δοκίμασε να κάνεις detect στο τηλέφωνο.

Όταν το συνδέεις το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σαν motorola phone;

Αν όχι πιθανό να χρειαστει να το εγκαταστήσεις. Αν έχεις windows XP, σύνδεσέ το, πήγαινε στον πίνακα ελέγχου>εκτυπωτές και άλλο υλικό>προσθήκη υλικού>επόμενο...μέχρι τέλος.

Αν δεν το αναγνωρίσει πιθανό να χρειαστείς drivers

Δοκίμασε αυτό και μετά βλέπουμε.

Το mobile phone tools 3,11 από που το κατέβασες;

Για τις φωνητικές εντολές πατάω και κρατώ πατημένο το κουμπί για τις κλήσεις αλλά μου βγάζει πως δεν υπάρχουν αποθηκευμένα φωνητικά ονόματα.

Δεν μου ζητάει να δώσω αριθμό.

Τελικα βρηκαμε την ακρη με μια αλλη εκδοση του phoneTools.Οσο αφορα τις φωνητικες εντολες,αν κρατησω πατημενο το κουμπι για τις κλησεις ακους μια γυναικεια φωνη και λεει πειτε μια φωνιτικη εντολη και σου βγαζει στην οθονη μια λιστα,οπως κληση αριθμου,κληση ονοματος κλπ.εσυ λες στο ακουστικο πχ "κληση αριθμου" και σου λεει πειτε το νουμερο : μετα του λες "6-9-9-1-2-3" σου κανει επαληθευση και σου λεει να παρω τον αριθμο;και απαντας "ναι" και καλει!Φυσικα ολα αυτα στα Ιταλικα.Μπορεις επίσης να πεις ενα ονομα και να κανει αντιστοιχiα απο τον τηλ.καταλογο.!

Ή υπάρχει μόνο στην ιταλική έκδοση ή πρέπει να υποστηρίζεται και από το δίκτυο.

και εγώ έχω cosmote, αν και το κινητό κυκλοφορεί μόνο από την ΤΙΜ στην Ελλάδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
kana neo giafto to kinito ?to exei parei kaneis na mas pei epipleon ediposeis?aftoi pou to exoun , as mas poun tis telikes tous ediposis meta apo enan mina simviwsis :p:p:p:p:p

Τι ακριβώς θέλεις να σου πω;

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το κινητό.

Για την οθόνη έχω ήδη πει

Έχει εύχρηστο τηλ. κατάλογο με πολλά πεδία, πολλές δυνατότητες με φωτογραφίες βίντεο κτλ

Καλό ήχο (με δεδομένο ότι έχει ένα μόνο ηχείο)

Άριστη ποιότητα ήχου στην ομιλία κατά την κλήση

Παίρνει κάρτα μνήμης και υποστηρίζει δυνατότητα να την αλλάζεις όσο είναι ανοιχτό

Μπαταρία που κρατάει πάνω από τρεις μέρες με φυσιολογική λειτουργία (Εμένα πάει κάτι λιγότερο αλλά μιλάω 1,5 ώρα τη μέρα και τις περισσότερες φορές με bluetooth)

Αν θέλεις κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο ρώτα με να σου πω αν ξέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

In Germany. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο. Και αν θες ανεβάζω και φωτό. Για την ποιότητα τι να σου πω, δεν είμαι ειδικός. Από πλαστικό είναι κυρίως αλλά η συσκευή που έχω εγώ είναι στιβαρή, όταν ανοίγει δεν τρίζει, ούτε κουνιέται όπως σε άλλα κινητά (V66), το μόνο μεμπτό ότι κινείται λίγο το καπάκι της μπαταρίας.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είδα εγώ ήταν από ανεξάρτητη εισαγωγή όχι ΤΙΜ ,οπότε κάποιοι τα φέρνουν όπου βρούν φθηνότερα για περισσότερο κέρδος,και δεν τους νοιάζει αν μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης μακροπρόθεσμα.

Τι προέλευση (made in) είναι ? -Eίδα Κινέζικο και μου φάνηκε πολύ ψεύτικο.

Καθε αλλο,το τηλ.εχει υψηλη ποιοτητα κατασκευης.Εχει μονο 1 αρνητικο,δεν μπορεις να απενεργοποιησεις το 3G.

Καθε αλλο,το τηλ.εχει υψηλη ποιοτητα κατασκευης.Εχει μονο 1 αρνητικο,δεν μπορεις να απενεργοποιησεις το 3G.

Μπορείς. ρυθμίσεις>δίκτυο>ρυθμίσεις δικτύου>ζώνη>Ευρώπη/Ασία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό είδα εγώ ήταν από ανεξάρτητη εισαγωγή όχι ΤΙΜ ,οπότε κάποιοι τα φέρνουν όπου βρούν φθηνότερα για περισσότερο κέρδος,και δεν τους νοιάζει αν μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης μακροπρόθεσμα.

Νομίζω πως η προέλευση και η ποιότητα δεν συμβαδίζουν πάντα. Για παράδειγμα το Ε398 που έχω είναι κατασκευασμένο στην Κίνα, αλλά η ποιότητά του είναι κορυφαία. Το έχω 1,5 χρόνο και πέρα από τη φυσική φθορά δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Τα υλικά κατασκευής είναι καοτσούκ, μέταλλο και πολύ λϊγο πλαστικό. Για το Ε1070 δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη γιατί το έχω 1 μήνα. Μέχρι στιγμής όμως όλα είναι καλά. Όσοι το έχουν δει μου είπαν ότι είναι κινητό που δείχνει τα λεφτά του και σε καμία περίπτωση δε δείχνει φτηνό, όπως πχ κάποια nokia ή κάποια siemens. Τώρα αν στο μέλλον παρουσιάσει προβλήματα ή φθορές που δε συμβαδίζουν με τη χρήση, εδώ θα είμαστε να τα πούμε. Κάποιος άλλος έχει αγοράσει το συγκεκριμένο κινητό για να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εισαι τυχερός φίλε μου -Το χαμηλό κόστος παραγωγής από χώρες όπως η Κίνα ,αφορούν και την προμήθεια α' υλών όπως είναι τα πλαστικά κλπ που γίνονται από τοπικές αγορές και φυσικά τα standard δεν είναι από τα καλύτερα.

Δεν έχει ρυθμιση επιλογών δικτύου όπως Αυτόματη ,Ευρωπαικές,Ασίας κλπ ?

Δηλαδή μπορεί κάποιες σειρές μιας συσκευής να κατασκευαστούν σε μια χώρα και καποιες σε άλλη;

Και επίσης μια εταιρεία αυτού του μεγέθους δε θα φροντίσει να κρατήσει ψηλά την ποιότητα ανεξαρτήτως χώρας κατασκευής;

Υποτίθεται ότι σε τέτοιες περιπτώσεις εμπιστεύεσαι και ένα όνομα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βέβαια φίλε μου,συνέχεια αυτό γίνεται.

Ολες πολυεθνικές εταιρίες κατασκευάζουν ίδια προιόντα σε διάφορες χώρες,και ανάλογα το κόστος τα διαθέτουν σε κάθε αγορά,για να κερδίσουν μερίδιο είτε με βάση την τιμή ,είτε με βάση την κατηγορία ποιότητας αξιολόγισης.

-Οι κάθε αντιπρόσωποι (ή έμποροι) παραγγέλνουν το ίδιο και με βάση πόσα θέλουν να βγάλουν σε κάθε πώληση.

Στην περίπτωση όταν είναι να τελειώσει το μοντέλο από παραγωγή,όλα είναι κατασκευής "φθηνών" χωρών για να πουλήσουν όσο και όσο.

Για όλα τα υπόλοιπα όσο αφορά ποιότητα,σου παρέχεται ίδια εγγύηση

(-Το θέμα όμως είναι να χαλάσει μια φορά ή να χαλά συχνά και να στο φτιάχνουν στην εγγύηση ή ότιδήποτε άλλη φθορά που δεν θα καλύπτεται (όπως οπτική) και θα σε ταλαιπωρεί ?)

Κατανοητό αυτό και θεμιτό ως ένα βαθμό. Δεν μπορείς όμως να ρίχνεις την ποιότητα ενός κινητού όπως το V3x για παράδειγμα, το οποίο αποτελεί τη βιτρίνα σου, τη "ναυαρχίδα" σου. Γιατί αν o πελάτης απογοητευτεί από αυτό μετά πως θα ξανααγοράσει Motorola;

Αλλωστε στόχος της κάθε εταιρείας πρέπει να είναι να κρατήσει τον πελάτη της γιατί αυτό θα της αποφέρει μακροπρόθεσμο κέρδος. Αν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητά της θα χάσει.

Πάντως προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα της Motorola. Διότι αυτό ήταν και το ισχυρό της χαρτί. Ούτε εύχρηστο μενού είχε, ούτε εξειδικευμένα κινητά, ούτε "μοδάτες" δυνατότητες. Και το λέω αυτό έχοντας πραγματικά "ξεσκίσει" 2 κινητά motorola πριν το Ε1070 και υπάρχουν άλλα 4 στην οικογένεια. Τα μόνα που πλέον δε λειτουργούν είναι ένα v66 και ένα v66i τα οποία είναι γερμανικής κατασκευής!

[sIGPIC][/sIGPIC]