Jump to content

Άνοιξαν οι προ-παραγγελίες του OnePlus Pad για την Ευρώπη με ειδικές προσφορές και δώρα!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον Φεβρουάριο η OnePlus κυκλοφόρησε το πρώτο της tablet που ονομάζεται OnePlus Pad. Ωστόσο, η εταιρεία απέφυγε να ανακοινώσει την τιμολόγηση και τη διαθεσιμότητα της συσκευής. Τον περασμένο μήνα, η OnePlus είχε αναφέρει επίσημα πως η 10η Απριλίου ορίζεται ως η ημερομηνία προ-παραγγελίας του OnePlus Pad σε πολλές χώρες. Τώρα, η Κινεζική κατασκευάστρια, έχει αρχίσει να κάνει κρατήσεις για το tablet στις αγορές των ΗΠΑ, της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιπλέον, η OnePlus αποκάλυψε επίσης ειδικές προσφορές στον επίσημο ιστότοπό της.

Ως μέρος της νέας προσφοράς περί εμπορικής κυκλοφορίας, η OnePlus προσφέρει είτε μαγνητικό πληκτρολόγιο είτε δωρεάν το Stylo για όσους κάνουν προκράτηση του tablet τώρα πληρώνοντας το αντίτιμο των 99 $ / 99 € / 99 £. Το Magnetic Keyboard αποτιμάται στα $149 / €149 / £149 ενώ το Stylo αξίζει $99. Οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των δύο αξεσουάρ ανάλογα με την περιοχή της αγοράς. Επιπλέον, οι Ευρωπαίοι πελάτες θα είναι έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους δωρεάν έναν φορτιστή SuperVOOC 80W αξίας 39 € εάν αγοράσουν το tablet μεταξύ 25 Απριλίου – 28 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προ-παραγγελίες του OnePlus Pad θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 25 Απριλίου, ενώ η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα αποκαλύψει τελικά την πλήρη τιμή του tablet στις 25 Απριλίου. Η προκαταβολή επιστρέφεται πλήρως για τους ενδιαφερόμενους πελάτες που κάνουν προκράτηση του tablet. Ωστόσο, εάν επιθυμούν να αγοράσουν το OnePlus Pad, η πληρωμή του υπολοίπου που απομένει πρέπει να γίνει πριν από τις 28 Απριλίου για να εξασφαλίσουν μια μονάδα tablet και να φθάσουν στα χέρια του δωρεάν τα προαναφερθέντα αξεσουάρ. Οι αποστολές του tablet θα ξεκινήσουν από τις 8 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της OnePlus, το OnePlus Pad παρατίθεται σε μια μοναδική διαμόρφωση μνήμης RAM και αποθήκευσης, 8 GB + 128 GB και σε χρώμα Halo Green.

Να θυμίσουμε ότι το OnePlus Pad διαθέτει οθόνη LCD 11 ιντσών με ανάλυση 2,8K και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Τροφοδοτείται από Dimensity 9000 SoC σε συνδυασμό με έως και 12 GB RAM και 256 GB ενσωματωμένης μνήμης αποθήκευσης. Το tablet υποστηρίζεται από μονάδα μπαταρίας 9.510 mAh με υποστήριξη για ταχεία φόρτιση 67 W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...