so_what Δημοσιεύτηκε April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2023 Καλησπέρα. Προτάσεις για κινητό σε Budget 450-600€? Με ενδιαφέρει κυρίως αυτονομία, performance και κάμερα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 Αγόρασα πριν μέρικες μέρες το Oneplus Nord 2t 5G 419€ απευθείας από την εταιρεία. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι που δεν μου αρέσει πάνω του. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Oneplus Nord Είχα από το 2016 το Oneplus 3 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, το κινητό ήταν όπως την πρώτη μέρα ( εκτός της μπαταρίας φυσικά) Το άλλαξα γιατί η κάμερα τον τελευταίο μήνα εστίαζε δύσκολα. Επέλεξα την ίδια εταιρεία γιατί το προϊόν της ήταν αξιόπιστο και το service της μια φορά που το έσπασα, σε μια βδομάδα παρέλαβε το κινητό, το επισκεύασε και το επέστρεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 Κοντά 600 πρέπει να είναι το iPhone 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_what Δημ. April 7, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ξέχασα να αναφέρω ότι θα προτιμούσα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα και κατα προτίμηση όχι πριν το 2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 Motorola edge 30 Fusion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts