Jump to content

Δοκιμάστε το Galaxy S23 από άλλο τηλέφωνο με τη νέα εφαρμογή Try Galaxy


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την πιο πρόσφατη ενημέρωση για την εφαρμογή Try Galaxy παρουσίασε η Samsung και μπορείτε να την τρέξετε σε smartphone που δεν είναι δικο της, ώστε να πάρετε μια γεύση πως θα ήταν να έχετε ένα τηλέφωνο των νοτιοκορεατών!


Το Try Galaxy σας επιτρέπει να δοκιμάσετε νέες δυνατότητες από τη σειρά Galaxy S23 και το One UI 5.1 skin της Samsung πάνω από το Android 13. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 14 γλώσσες, όπως αραβικά, Κινέζικα (CN/TW), Αγγλικά, Γαλλικά, Γαλλικά (Καναδικά), Ινδηνησιακά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Πορτογαλικά (BR), Ισπανικά, Ισπανικά (Μεξικάνικα), Σουηδικά και Βιετναμέζικα.

Η εφαρμογή προσφέρει μερικά σεμινάρια και σας επιτρέπει να δειγματίζετε εφαρμογές και λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε μια συσκευή Galaxy, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας με την “πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία και το μεταμορφωτικό AI για ζωντανές και καθαρές νυχτερινές λήψεις”. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε εργαλεία επεξεργασίας εντός εφαρμογής, όπως το Photo Remaster.

Ένα βίντεο μέσα στην εφαρμογή δείχνει πώς η σειρά S23 “επαναπροσδιορίζει την κορυφαία απόδοση” και η Samsung υπερηφανεύεται ότι μπορείτε επίσης να βυθιστείτε στον “πιο πρόσφατο κόσμο του One UI 5.1 με προσαρμόσιμες ταπετσαρίες, εικονίδια, μενού μηνυμάτων, φόντο και πολλά άλλα”, για μια mobile εμπειρία που ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ σας.

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να πάρετε τη νέα εφαρμογή σαρώνοντας τον γραμμωτό κώδικα στην παραπάνω εικόνα ή πηγαίνοντας απευθείας στο trygalaxy.com στο τηλέφωνό σας.

Η αντιπρόεδρος της Samsung Electronics Sonia Chang δήλωσε: “Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δίνουμε σε άτομα που δεν είναι ήδη χρήστες της Samsung την ευκαιρία να εξερευνήσουν ότι είναι δυνατό με τις καλύτερες και πιο πρόσφατες εμπειρίες Galaxy”.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...