Jump to content

Στιβαρότατο απεδείχθηκε το νέο Samsung Galaxy S23 σε άλλο ένα σκληρό τεστ ανθεκτικότητας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαζεύει και άλλα επαινετικά σχόλια η σειρά Galaxy S23 της Samsung και αυτή την φορά αφορμή στάθηκε μια νέα δοκιμή πτώσης που απαντά στο ερώτημα εάν τα μοντέλα S23 είναι ανθεκτικά με τον βιώσιμο σχεδιασμό τους.


Η δοκιμή πτώσης πραγματοποιήθηκε από την Allstate Protection Plans, η οποία και μοιράστηκε το βίντεο της δοκιμής της στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Στο βίντεο, μπορούμε να δούμε τα Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra να πέφτουν από κάθε τους πλευρά (μπροστά, πίσω και στα πλαϊνά) από ύψος έξι ποδιών. Τα αποτελέσματα από αυτές τις δοκιμές συγκρίθηκαν ακόμη και με τις ναυαρχίδες του τεχνολογικού γίγαντα της Νότιας Κορέας για το 2022, τη σειρά Galaxy S22. Αυτή η σύγκριση μεταξύ των δύο γενεών έγινε για να αναδείξει την ανθεκτικότητα του S23 με τα νέα βιώσιμα υλικά του.

Κοιτάζοντας το βίντεο, μπορούμε να δούμε ότι και τα τρία μοντέλα S23 (ακόμη και η σειρά S22) έπεσαν δύο φορές μια φορά με την εμπρός όψη τους και μια στραμμένα με την πλάτη από ύψος 6 ποδιών από ένα ρομπότ που ονομάζεται DropBot. Και τα έξι μοντέλα υπέστησαν ζημιές στο μπροστινό και πίσω τζάμι τους, αλλά το Galaxy S23 Ultra υπέστη μπροστά τη μικρότερη ζημιά. Αυτό ήταν αρκετά αξιοσημείωτο αν σκεφτεί κανείς την προσγείωση με τις καμπύλες άκρες του. Οι δοκιμές πλευρικής πτώσης έδειξαν μόνο μικρά βαθουλώματα στο πλαίσιο αλουμινίου της συσκευής.

Εν τω μεταξύ, τα Galaxy S23 και Galaxy S23+ έσπασαν μετά την πτώση με την εμπρόσθια επιφάνειά τους, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ακόμη και ανυψωμένα και πολλά θραύσματα γυαλιών. Ακόμη και το Armor Aluminium υπέστη ζημιά. Ωστόσο, παρόλα αυτά, η σειρά Galaxy S23 ήταν εξίσου ανθεκτική, αν όχι ελαφρώς καλύτερη, αφού οι δοκιμές έδειξαν ότι η σειρά S23 είχε καλύτερη απόδοση από τους προκατόχους τους. Με άλλα λόγια, ο βιώσιμος σχεδιασμός του S23 δεν θέτει σε κίνδυνο την ανθεκτικότητα. Το Corning Gorilla Glass Victus 2 διαθέτει ανακυκλωμένο γυαλί που είναι κατασκευασμένο από πλαστικό από δίχτυα ψαρέματος που βρίσκονται στον ωκεανό. Έτσι, αυτή η πραγματική δοκιμή αντοχής είναι αρκετά εντυπωσιακή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...