Jump to content

Τυχαία στέλνονται προσκλήσεις για δοκιμαστική χρήση του "Apple Pay Later"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς όφελος των πελατών της, η Apple ανέπτυξε μια νέα υπηρεσία οικονομικού ενδιαφέροντος και ονομάζεται Apple Pay Later και κάνει αυτό που λέει και το όνομά του. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ και εάν είστε τυχεροί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αποπληρωμή των αντικειμένων που τα αγοράζετε σε τέσσερις δόσεις χωρίς τόκους και χρεώσεις.

Όπως ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός Klarna, ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία “Pay Later”, έτσι και η νέα αυτή υπηρεσία της Apple έχει ενσωματωθεί μέσα στο Apple Wallet.

Το Apple Pay Later κυκλοφορεί από σήμερα, αλλά μόνο για τυχαία επιλεγμένους χρήστες που θα προσκληθούν να αποκτήσουν έγκαιρη πρόσβαση σε μια πρώιμη έκδοση.

Όσοι σταθούν τυχεροί, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Apple Pay Later μόνο για αγορές μέσω διαδικτύου και εντός εφαρμογής σε iPhone και iPad με iOS 16.4 και iPadOS 16.4, αντίστοιχα και μόνο εάν αγοράζετε από εμπόρους που δέχονται το Apple Pay.

Η Apple λέει ότι το Pay Later είναι “σχεδιασμένο με γνώμονα την οικονομική υγεία των χρηστών”, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Μπορείτε να χωρίσετε τις αγορές σε τέσσερις δόσεις σε διάστημα αποπληρωμών έξι εβδομάδων. Φυσικά όλα είναι εύκολα ανιχνεύσιμα και διαχειρίσιμα στο Apple Wallet.

Μπορεί ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος να υποβάλει αίτηση για χρηματοδότηση μέσω του Apple Pay Later από 50 $ έως 1.000 $. Μόλις εγκριθεί το αίτημα, θα δουν την επιλογή Pay Late κατά την ολοκλήρωση αγοράς στο διαδίκτυο και στις εφαρμογές.

Μια ευρύτερη έκδοση του Apple Pay Later, που δεν απαιτεί τυχαίες προσκλήσεις, πρόκειται να φτάσει “τους επόμενους μήνες”.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...