Jump to content

Με μικρο-επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης έρχονται τα iPhone 15 Pro/Max


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά αποκλειστικότητα, το MacRumors, αναφέρει πως τα iPhone 15 Pro και Pro Max της Apple θα έχουν μικροεπεξεργαστές χαμηλής κατανάλωσης. Αυτά τα chip μπορούν να εξασφαλίσουν τη χρήση συγκεκριμένων λειτουργιών ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο. Επιπλέον, το κουμπί απτικής ανάδρασης, συχνά γνωστό ως κουμπί στερεάς κατάστασης, προσφέρει μια έξτρα βοήθεια. Αυτήν τη στιγμή έχουμε λόγους να υποθέσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι αξιόπιστες και αυτό επειδή η συγκεκριμένη πηγή αποκάλυψε με ακρίβεια πληροφορίες για το Dynamic Island της Apple” πριν από την επίσημη κυκλοφορία της σειράς iPhone 14 Pro.

Η ανώνυμη ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι η Apple θα αντικαταστήσει τη λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης του τρέχοντος chip SoC (AX) με έναν νέο μικροεπεξεργαστή. Αυτό θα επιτρέψει στον εντοπισμό του iPhone μέσω της λειτουργίας γρήγορης πληρωμής Find My, Bluetooth, UWB και Apple Pay, ακόμα κι αν το τηλέφωνο έχει απενεργοποιηθεί ή η μπαταρία έχει εξαντληθεί. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα θα λειτουργήσει μόνο εάν ο χρήστης προσπαθήσει να βρει τη συσκευή εντός 24 ωρών. Εκτός από την τροφοδοσία των κουμπιών στερεάς κατάστασης, λέγεται ότι αναλαμβάνει όλες αυτές τις τρέχουσες λειτουργίες.

Επίσης, έμπιστοι πληροφοριοδότες του διαδικτύου, αναφέρουν ότι η Apple αυτή τη στιγμή δοκιμάζει μερικά χαρακτηριστικά. Αυτό περιλαμβάνει το νέο Taptic Engine. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι μάλλον απίθανο αυτό το μικρό χαρακτηριστικό να εμφανιστεί στο τελευταίο κομμάτι, αλλά προς το παρόν, είναι σε δοκιμή.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποια προσέγγιση θα ακολουθήσει σίγουρα η Apple, αλλά οι “εσωτερικοί” ισχυρίζονται ότι έχουν δει δύο εκδόσεις των χαρακτηριστικών του ενιαίου κουμπιού έντασης σε δοκιμές. Το ένα μπορεί να αυξήσει/χαμηλώσει γρήγορα την ένταση με βάση την πίεση που ασκείτε επάνω του και το άλλο μπορεί να προσαρμόσει την ένταση σύροντας το δάχτυλό σας προς τα πάνω και προς τα κάτω. Το κουμπί έντασης ήχου έχει συνδεθεί με το 3D Touch, φυσικά και αυτή η λειτουργία πραγματοποιείται μέσω λογισμικού. Η Apple μπορεί να παρέχει απευθείας δύο λύσεις για τους χρήστες να επιλέγουν ελεύθερα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...