Jump to content

Σε 3-7 χρόνια έρχεται η παρακολούθηση γλυκόζης αίματος στο Apple Watch


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ως κάτι το συναρπαστικό φαντάζει η ενσωμάτωση τεχνολογίας παρακολούθησης της γλυκόζης αίματος στο Apple Watch, μόνο που είναι απίθανο να κυκλοφορήσει σύντομα. Ο Mark Gurman λέει πως απέχουμε αρκετά χρόνια ώστε να δούμε σε εφαρμογή μια τέτοια λειτουργία στο έξυπνο ρολόι της Apple.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Gurman ανέφερε ότι η Apple έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο με τη μη επεμβατική τεχνολογία παρακολούθησης της γλυκόζης του αίματος, επιτρέποντας στους διαβητικούς και σε άλλους να ελέγχουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους χωρίς να χρειάζεται να τρυπήσουν το δέρμα για εξέταση αίματος.

Το σύστημα της Apple προφανώς χρησιμοποιεί ένα chip που εκπέμπει φως από ένα λέιζερ κάτω από το δέρμα για να προσδιορίσει τη συγκέντρωση γλυκόζης στο σώμα. Στο ενημερωτικό Δελτίο “Power On” του Bloomberg , ο Gurman είπε ότι η Apple “πρέπει ακόμα να τελειοποιήσει τους αλγόριθμους και τους ενσωματωμένους αισθητήρες” για να φέρει την τεχνολογία στην αγορά. Το σημαντικότερο είναι ότι η εταιρεία πρέπει επίσης να το “μικρύνει στο μέγεθος μιας μονάδας που μπορεί να χωρέσει στη μικρή και λεπτή συσκευασία που είναι ένα Apple Watch”. Ο Gurman πιστεύει ότι αυτή η διαδικασία “θα διαρκέσει άλλα τρία έως επτά χρόνια τουλάχιστον”.

Οι εργασίες της Apple ξεκίνησαν το 2010, μετά την εξαγορά της RareLight δοκιμάζοντας πολλές εναλλακτικές μεθόδους παρακολούθησης της γλυκόζης . Στη συνέχεια, η εταιρεία χρησιμοποίησε μια startup που ονομάζεται Avolante Health LLC για να αναπτύξει την τεχνολογία σε μια μυστική εγκατάσταση πριν τη μεταφέρει στην Exploratory Design Group (XDG ) .

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...