beba_88 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Den exei gennitika organa kai pos tou ekane stomatiko i alli xthes pou to edeixne sto star? to exigi argotera tin ixe plirosi 100$ na prospii8i, an den kano la8os.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 καθε μερα το εχει αυτο;; Ναι.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba_88 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 καθε μερα το εχει αυτο;; nai. giro stis 23:30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 to exigi argotera tin ixe plirosi 100$ na prospii8i, an den kano la8os.. την αδερφη του;;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 την αδερφη του;;; όχι μία άλλη σε ένα πάρτυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 τελικά κόλησα και εγώ, super η σειρά ! (αν και λίγο σιχαμένη με τις εγχειρίσεις! :P ) Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 τελικά κόλησα και εγώ, super η σειρά ! (αν και λίγο σιχαμένη με τις εγχειρίσεις! :P ) Όντως. Κι εγώ δυσανασχετώ που έχω χάσει τόσα επεισόδια, αλλά όποτε έχω την ευκαιρία δεν το χάνω. Πάλι καλά ξέρουμε και τα βασικά και προσανατολιζόμαστε. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Mπορεί κάποιος να μου πει τι έγινε στο επεισόδιο της Παρασκευής? Το είδα λίγο στο τέλος... Γιατί μπήκε ο Κρίστιαν φυλακή, με ποια στοιχεία? Πλλιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζ :p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Βρήκαν ένα προφυλακτικό του στο σπίτι του τελευταίου θύματος, η οποία και δολοφονήθηκε. Εν συνεχεία βρέθηκαν κάποια άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία στο σπίτι του Κρίστιαν. Η Αστυνομία και η όμορφη ντετέκτιβ ήταν σίγουρες ότι είχαν βρει τον ένοχο, αλλά ο βιαστής ξαναχτύπησε ενόσω ο Κρίστιαν ήταν υπό κράτηση. Θύμα του αυτήν τη φορά ήταν η ντετέκτιβ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Βρήκαν ένα προφυλακτικό του στο σπίτι του τελευταίου θύματος, η οποία και δολοφονήθηκε. Εν συνεχεία βρέθηκαν κάποια άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία στο σπίτι του Κρίστιαν. Η Αστυνομία και η όμορφη ντετέκτιβ ήταν σίγουρες ότι είχαν βρει τον ένοχο, αλλά ο βιαστής ξαναχτύπησε ενόσω ο Κρίστιαν ήταν υπό κράτηση. Θύμα του αυτήν τη φορά ήταν η ντετέκτιβ... Let me introduce you to mr. SPOILER ! :mad: ---->αυτήν τη φορά ήταν η ντετέκτιβ Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Let me introduce you to mr. SPOILER ! :mad: ---->αυτήν τη φορά ήταν η ντετέκτιβ Αφού το έδειξε στο τέλος του επεισοδίου! Δε χρειάζεται spoiler. :) Eυχαριστώ πολύ DENIOR! :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Αφού το έδειξε στο τέλος του επεισοδίου! Δε χρειάζεται spoiler. :) Eυχαριστώ πολύ DENIOR! :D Hellloo μήπως χρειάζεται spoiler επειδή κάποιοι απο εμάς δεν έχουν δεί ακόμη το επεισόδιο??:cry: Με ξενερώσατε τρελά.:cry: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Η συζήτηση που γίνεται εδώ αφορά τις εξελίξεις της σειράς, οι οποίες προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. Επομένως, δε χρειάζονται spoilers παρά μόνο για τα γεγονότα που δεν έχoυν προβληθεί ακόμα στο STAR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Τόσο παράλογο ήταν αυτό που ανέφερα? Εγώ βλέπω πως το thread δεν λέγεται Nip/Tuck STAR.Οπότε φαντάζομαι πως δεν είναι και τόσο κουραστικό να γράψει κανείς 10 γράμματα σεβόμενος και αυτους που έχουν εξεταστική και δεν έχουν και πολύ χρόνο για τηλεόραση...Να είμαστε όλοι ΟΚ στην τελική,τελοσπάντων,suit yourself. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Η συζήτηση που γίνεται εδώ αφορά τις εξελίξεις της σειράς, οι οποίες προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση. Επομένως, δε χρειάζονται spoilers παρά μόνο για τα γεγονότα που δεν έχoυν προβληθεί ακόμα στο STAR. Λάθος. Το spoiler tag το χρησιμοποιούμε για να μην αποκαλύψουμε κάτι σημαντικό από την εξέλιξη της υπόθεσης, ανεξαιρέτως με το αν παίζεται αυτή τη στιγμή ή όχι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Καλά οκ, δεν ήταν πολύ σημαντικό αυτό που ανέφερε ο DENIOR , δεν αποκάλυψε και ποιος είναι ο Χασάπης! Mην ξενερώνεις βρε ALekz..! :p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Πάντως εμένα μου την έχει δώσει η μικροψυχία αυτών που προγραμματίζουν την ώρα της σειράς.Την Παρασκευή το έβαλαν 11:10 για να χτυπίσουν το μπάσκετ! και άλλες φορές το αλλάζουν 11:15 11:30 11:45..ερασιτέχνες:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Πάντως εμένα μου την έχει δώσει η μικροψυχία αυτών που προγραμματίζουν την ώρα της σειράς.Την Παρασκευή το έβαλαν 11:10 για να χτυπίσουν το μπάσκετ! και άλλες φορές το αλλάζουν 11:15 11:30 11:45..ερασιτέχνες:mad: Τουλάχιστον το βάζουν την ίδια μέρα και με απόκλιση +/- 15 λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα. Όχι σαν το Alter με το Sex & the City. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Τουλάχιστον το βάζουν την ίδια μέρα και με απόκλιση +/- 15 λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα. Όχι σαν το Alter με το Sex & the City. Κάτι είναι και αυτό.Στο Sex and the City έχανα επεισόδια για αυτό το λόγο:cry:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Λάθος. Το spoiler tag το χρησιμοποιούμε για να μην αποκαλύψουμε κάτι σημαντικό από την εξέλιξη της υπόθεσης, ανεξαιρέτως με το αν παίζεται αυτή τη στιγμή ή όχι. Μα τότε δε θα πρέπει να αναφέρουμε απολύτως τίποτα σχετικά με την υπόθεση της σειράς χωρίς να χρησιμοποιούμε spoilers. Σε όλα τα θέματα (όπως το «One Tree Hill» κτλπ) διεξάγεται ελεύθερη συζήτηση επί των γεγονότων των σειρών. Αρκεί αυτά να έχουν προβληθεί σε κάποιο ελληνικό κανάλι. Όταν μάλιστα κάποιος δεν καταφέρνει να δει ένα επεισόδιο, μεταξύ αυτών κι εγώ, ρωτάει για να μάθει τις εξελίξεις. ALekz182, ζητώ συγνώμη αν εξαιτίας μου έμαθες κάτι που δεν έπρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Το να συζητήσουμε κάτι (π.χ. ο Christian και ο Sean κάνανε επέμβαση στην Mrs. Grubman) είναι συζήτηση. Το ότι η Kit έπεσε θύμα του Carver είναι spoiler Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 τελικά κόλησα και εγώ, super η σειρά ! (αν και λίγο σιχαμένη με τις εγχειρίσεις! :P )toylaxiston einai pio realistikh apo αλλες ιατρικες σειρες(που κανουν επεμβασεις στους διαδρομους κτλ κτλ) το μονο λαθος ειναι που συχνα δε φορουν μασκα και ειδικα γυαλια κατα την διαρκεια της επεμβασης.. ειδικα το χτεσινο επεισοδιο,στην σκηνη με την αναρροφηση στο προγουλι ηταν ρεαλιστικοτατη... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 ...στην σκηνη με την αναρροφηση στο προγουλι ηταν ρεαλιστικοτατη... Τζίζας ντισγκάσντινγκ...:shock: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Τζίζας ντισγκάσντινγκ...:shock: Μην το λές υπάρχουν πολύ πιο disgusting σκηνές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Μην το λές υπάρχουν πολύ πιο disgusting σκηνές. Το ξέρω,την παρακολουθώ τη σειρά!Απλα τα προγούλια με αηδιάζουν.:p:lol: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts