lulukos Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Το ξέρω,την παρακολουθώ τη σειρά!Απλα τα προγούλια με αηδιάζουν.:p:lol: Διακρίνω μια ρατσιστική συμπεριφορά προς... τα προγούλια:lol::lol:Εμένα γενικά δεν αηδιάζουν οι σκηνές με τις αναρροφήσεις.Μόνο με τον μπομπολιτ σε ένα παλαιότερο επεισόδιο στο σημείο που η "βοηθός" του πέταγε το λίπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba_88 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 poor christian... den ton i8ele i mama tou... krima to pedi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 poor christian... den ton i8ele i mama tou... krima to pedi... Τον ψιλολυπήθηκα και εγώ για να είμαι ειλικρινής,αλλα κ λιγο υπερβολικό απο μέρους του να περίμενε καλή αποδοχή. Πολυ γκάντεμης ο Σον,μια νορμάλ γυναίκα δεν έχει σταυρώσει! Παρεπιπτόντως,λίγο άκυρο βέβαια,κάθε φορά παρατηρώ οτι η σειρά έχει πολύ καλή μουσική επένδυση.:happy: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Τον ψιλολυπήθηκα και εγώ για να είμαι ειλικρινής,αλλα κ λιγο υπερβολικό απο μέρους του να περίμενε καλή αποδοχή. Πολυ γκάντεμης ο Σον,μια νορμάλ γυναίκα δεν έχει σταυρώσει! Παρεπιπτόντως,λίγο άκυρο βέβαια,κάθε φορά παρατηρώ οτι η σειρά έχει πολύ καλή μουσική επένδυση.:happy: Οκ είπαμε να μην έχει καλή υποδοχή αλλά όχι να τον αφήσει και έξω από το σπίτι!Και εγώ τον λυπήθηκα πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba_88 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Πολυ γκάντεμης ο Σον,μια νορμάλ γυναίκα δεν έχει σταυρώσει! dikio exis!! :p em, na rotiso k kati pou de katalava... to oplo kato apo to krevati, itan aftinis me to pedi, sosta?? ti to 8ele omos afti?? na "fai" ton sean?? afou tis fer8ike toso kala... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Προφανώς έχει το όπλο για προστασία. Για ποιον λόγο ο Κρίστιαν φέρνει στη μάνα του κακιές αναμνήσεις; Τι της έχει κάνει ο πατέρας του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba_88 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Προφανώς έχει το όπλο για προστασία. Για ποιον λόγο ο Κρίστιαν φέρνει στη μάνα του κακιές αναμνήσεις; Τι της έχει κάνει ο πατέρας του; tin viase... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 dikio exis!! :p em, na rotiso k kati pou de katalava... to oplo kato apo to krevati, itan aftinis me to pedi, sosta?? ti to 8ele omos afti?? na "fai" ton sean?? afou tis fer8ike toso kala... Μάλλον κράταγε κ αυτή μια πισινή,ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σου λέει,αν και νομίζω το είχε για τη την περίπτωση που κάποιος έμπαινε μέσα στο σπίτι... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 tin viase... Και προφανώς δεν ήθελε να γεννήσει τον Κρίστιαν, σωστά; Πόσο χρονών ήταν όταν της συνέβη αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 καποιος ας προσθεσει με σποιλερ τι εγινε χτες γιατι δε το ειδα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 @ Denior 14 xronon itan to eipe se auto i prin 2 epeisodia.:) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Δεν το θυμάμαι καθόλου. Έχουν περάσει 40-41 χρόνια κι εκείνη συνεχίζει να απορρίπτει τον γιο της εξαιτίας του πατέρα του. Είναι άδικο κι εγωιστικό αυτό που κάνει. Πιστεύω πως θα υπάρξει κάποια μεταστροφή από μέρους της στα μελλοντικά επεισόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 με έχει χαλάσει αυτή η σειρά, ενώ άρχισε με τις καλύτερες προοπτικές στην πορεία τα μπέρδεψε όλα, χρηματοηθικοπολιτικοκοινωνικά θέματα και όλα στην χειρότερη τους μορφή. θέλω να ελπίζω ότι ο κόσμος ούτε είναι έτσι αλλά και ούτε πρόκειται να γίνει. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 με έχει χαλάσει αυτή η σειρά, ενώ άρχισε με τις καλύτερες προοπτικές στην πορεία τα μπέρδεψε όλα, χρηματοηθικοπολιτικοκοινωνικά θέματα και όλα στην χειρότερη τους μορφή. θέλω να ελπίζω ότι ο κόσμος ούτε είναι έτσι αλλά και ούτε πρόκειται να γίνει. Όντως το παρακάνει o σεναριογράφος! Πολλές φορές,οι ιστορίες είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά, αλλά σιγά, γι αυτό μας αρέσουν! :D :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba_88 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 an k sini8os den aidiazo me ta xirourgia, prei na paradexto oti afto to episodio itan... ewww... ma na sou vazoun alli mouri?? kala otan tin xekollise epa8a... alla otan tin evaze stin alli(an k itan san na tis evazan maska otan efarmose telia), epa8a perissotero!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 εγω ρε παιδια και παλι δε το ειδα!!!τι ωρα το παιζει;;;ανοιξα χτες μετα τιε εντεκαμιση και δεν ειχε(ειχε ταινια) σταθερη ωρα προβολης δεν εχει; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Όχι, η σειρά δεν έχει σταθερή ώρα προβολής. Συνήθως, ξεκινά μεταξύ 23.30 και 00.00. Ωστόσο, χθες άρχισε γύρω στις 00.45. Απόψε, θα ξεκινήσει στις 23.30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Μα είναι ηλίθιο το Star; Έχεις μια σειρά όπως το Nip Tuck Κάνεις νούμερα σαν αυτά εδώ: http://img216.imageshack.us/img216/8782/untitledis7.jpg και το έχει για να γεμίζει τα κενά;; Αυτό λέγεται "δεν ξέρω τι χαρτί έχω στα χέρια μου"... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Απαπαπα νουμερα.....:blink: Sorry στην Ελλαδα δεν ειμαστε?:confused: Ξυπνησαμε και βλεπουμε αξιολογα πραγματα....?:p Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Μα είναι ηλίθιο το Star; Πότε ήταν έξυπνο το Star ; Μιλάμε πάντα με δεδομένο οτι είναι το μόνο που έχει φέρει αρκετές ξένες σειρές (αξιόλογες), αλλα λαμβάνοντας υποψιν το γεγονός οτι καταστρέφει τις ώρες προβολής είναι σίγουρο οτι τα ποσοστά σιγά σιγά πέφτουν και επομένως θεωρούν οτι η σέιρα απέτυχε!Τελείως ντορκς. Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 με έχει χαλάσει αυτή η σειρά, ενώ άρχισε με τις καλύτερες προοπτικές στην πορεία τα μπέρδεψε όλα, χρηματοηθικοπολιτικοκοινωνικά θέματα και όλα στην χειρότερη τους μορφή. θέλω να ελπίζω ότι ο κόσμος ούτε είναι έτσι αλλά και ούτε πρόκειται να γίνει. στην Αμερική όλα γίνονται! δεν πιστεύω πως τα παρατραβάνε (οκ ίσως όμως σε ελάχιστες περιπτώσεις!) Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Πότε ήταν έξυπνο το Star ; Μιλάμε πάντα με δεδομένο οτι είναι το μόνο που έχει φέρει αρκετές ξένες σειρές (αξιόλογες), αλλα λαμβάνοντας υποψιν το γεγονός οτι καταστρέφει τις ώρες προβολής είναι σίγουρο οτι τα ποσοστά σιγά σιγά πέφτουν και επομένως θεωρούν οτι η σέιρα απέτυχε!Τελείως ντορκς. συμφωνώ απόλυτα! και να προσθέσω ότι πλέον μπήκε το φιθνόπωρο και έχουν αρχίσει σχολεία/πανεπιστήμια/ΤΕΙ κτλ.... λογικό να μην μπορεί να κάθεται κανείς ως τα μεσάνυχτα για να δει τηλεόραση! ας το βάλουν κατά τις 11... Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Τη Δευτέρα, η σειρά θα προβληθεί στη 1.30. Αν είναι δυνατόν. Το βρίσκω παράλογο να την τοποθετούν τόσο αργά. Είναι σα να απευθύνεται μόνο στους ελάχιστους τηλεθεατές που ξενυχτάνε βλέποντας τηλεόραση, μην έχοντας να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε... Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Τη Δευτέρα, η σειρά θα προβληθεί στη 1.30. Αν είναι δυνατόν. Το βρίσκω παράλογο να την τοποθετούν τόσο αργά. Είναι σα να απευθύνεται μόνο στους ελάχιστους τηλεθεατές που ξενυχτάνε βλέποντας τηλεόραση, μην έχοντας να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί. Κοίταξα στο πρόγραμμα και τελικά σχεδόν κάθε μέρα θα προβάλλεται τέτοια ώρα! Μα είναι τελείως ζώα εκεί στο ΣΤΑΡ? Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts