Jump to content

Nip/Tuck (FX Networks)

mplip
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξέρω,την παρακολουθώ τη σειρά!Απλα τα προγούλια με αηδιάζουν.:p:lol:

Διακρίνω μια ρατσιστική συμπεριφορά προς... τα προγούλια:lol::lol:Εμένα γενικά δεν αηδιάζουν οι σκηνές με τις αναρροφήσεις.Μόνο με τον μπομπολιτ σε ένα παλαιότερο επεισόδιο στο σημείο που η "βοηθός" του πέταγε το λίπος.

• Απαντήσεις 534
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

poor christian... den ton i8ele i mama tou... krima to pedi...

Τον ψιλολυπήθηκα και εγώ για να είμαι ειλικρινής,αλλα κ λιγο υπερβολικό απο μέρους του να περίμενε καλή αποδοχή.

Πολυ γκάντεμης ο Σον,μια νορμάλ γυναίκα δεν έχει σταυρώσει!

Παρεπιπτόντως,λίγο άκυρο βέβαια,κάθε φορά παρατηρώ οτι η σειρά έχει πολύ καλή μουσική επένδυση.:happy:

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Τον ψιλολυπήθηκα και εγώ για να είμαι ειλικρινής,αλλα κ λιγο υπερβολικό απο μέρους του να περίμενε καλή αποδοχή.

Παρεπιπτόντως,λίγο άκυρο βέβαια,κάθε φορά παρατηρώ οτι η σειρά έχει πολύ καλή μουσική επένδυση.:happy:

Οκ είπαμε να μην έχει καλή υποδοχή αλλά όχι να τον αφήσει και έξω από το σπίτι!Και εγώ τον λυπήθηκα πάντως...

dikio exis!! :p em, na rotiso k kati pou de katalava... to oplo kato apo to krevati, itan aftinis me to pedi, sosta?? ti to 8ele omos afti?? na "fai" ton sean?? afou tis fer8ike toso kala...

Προφανώς έχει το όπλο για προστασία.

Για ποιον λόγο ο Κρίστιαν φέρνει στη μάνα του κακιές αναμνήσεις; Τι της έχει κάνει ο πατέρας του;

Προφανώς έχει το όπλο για προστασία.

Για ποιον λόγο ο Κρίστιαν φέρνει στη μάνα του κακιές αναμνήσεις; Τι της έχει κάνει ο πατέρας του;

tin viase...

dikio exis!! :p em, na rotiso k kati pou de katalava... to oplo kato apo to krevati, itan aftinis me to pedi, sosta?? ti to 8ele omos afti?? na "fai" ton sean?? afou tis fer8ike toso kala...

Μάλλον κράταγε κ αυτή μια πισινή,ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σου λέει,αν και νομίζω το είχε για τη την περίπτωση που κάποιος έμπαινε μέσα στο σπίτι...

tin viase...

Και προφανώς δεν ήθελε να γεννήσει τον Κρίστιαν, σωστά; Πόσο χρονών ήταν όταν της συνέβη αυτό;

καποιος ας προσθεσει με σποιλερ τι εγινε χτες γιατι δε το ειδα...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δεν το θυμάμαι καθόλου.

Έχουν περάσει 40-41 χρόνια κι εκείνη συνεχίζει να απορρίπτει τον γιο της εξαιτίας του πατέρα του. Είναι άδικο κι εγωιστικό αυτό που κάνει. Πιστεύω πως θα υπάρξει κάποια μεταστροφή από μέρους της στα μελλοντικά επεισόδια.

με έχει χαλάσει αυτή η σειρά, ενώ άρχισε με τις καλύτερες προοπτικές στην πορεία τα μπέρδεψε όλα, χρηματοηθικοπολιτικοκοινωνικά θέματα και όλα στην χειρότερη τους μορφή. θέλω να ελπίζω ότι ο κόσμος ούτε είναι έτσι αλλά και ούτε πρόκειται να γίνει.
mobile προβληματισμοί...

με έχει χαλάσει αυτή η σειρά, ενώ άρχισε με τις καλύτερες προοπτικές στην πορεία τα μπέρδεψε όλα, χρηματοηθικοπολιτικοκοινωνικά θέματα και όλα στην χειρότερη τους μορφή. θέλω να ελπίζω ότι ο κόσμος ούτε είναι έτσι αλλά και ούτε πρόκειται να γίνει.

Όντως το παρακάνει o σεναριογράφος! Πολλές φορές,οι ιστορίες είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά, αλλά σιγά, γι αυτό μας αρέσουν! :D :D

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

an k sini8os den aidiazo me ta xirourgia, prei na paradexto oti afto to episodio itan... ewww... ma na sou vazoun alli mouri?? kala otan tin xekollise epa8a... alla otan tin evaze stin alli(an k itan san na tis evazan maska otan efarmose telia), epa8a perissotero!!

εγω ρε παιδια και παλι δε το ειδα!!!τι ωρα το παιζει;;;ανοιξα χτες μετα τιε εντεκαμιση και δεν ειχε(ειχε ταινια)

σταθερη ωρα προβολης δεν εχει;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Όχι, η σειρά δεν έχει σταθερή ώρα προβολής.

Συνήθως, ξεκινά μεταξύ 23.30 και 00.00. Ωστόσο, χθες άρχισε γύρω στις 00.45. Απόψε, θα ξεκινήσει στις 23.30.

Μα είναι ηλίθιο το Star;

Έχεις μια σειρά όπως το Nip Tuck

Κάνεις νούμερα σαν αυτά εδώ:

http://img216.imageshack.us/img216/8782/untitledis7.jpg

και το έχει για να γεμίζει τα κενά;;

Αυτό λέγεται "δεν ξέρω τι χαρτί έχω στα χέρια μου"...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Απαπαπα νουμερα.....:blink:

Sorry στην Ελλαδα δεν ειμαστε?:confused:

Ξυπνησαμε και βλεπουμε αξιολογα πραγματα....?:p

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα είναι ηλίθιο το Star;

Πότε ήταν έξυπνο το Star ;

Μιλάμε πάντα με δεδομένο οτι είναι το μόνο που έχει φέρει αρκετές ξένες σειρές (αξιόλογες), αλλα λαμβάνοντας υποψιν το γεγονός οτι καταστρέφει τις ώρες προβολής είναι σίγουρο οτι τα ποσοστά σιγά σιγά πέφτουν και επομένως θεωρούν οτι η σέιρα απέτυχε!Τελείως ντορκς.

στην Αμερική όλα γίνονται! δεν πιστεύω πως τα παρατραβάνε (οκ ίσως όμως σε ελάχιστες περιπτώσεις!)

Maybe I'll hold my breath and jump right in

Πότε ήταν έξυπνο το Star ;

Μιλάμε πάντα με δεδομένο οτι είναι το μόνο που έχει φέρει αρκετές ξένες σειρές (αξιόλογες), αλλα λαμβάνοντας υποψιν το γεγονός οτι καταστρέφει τις ώρες προβολής είναι σίγουρο οτι τα ποσοστά σιγά σιγά πέφτουν και επομένως θεωρούν οτι η σέιρα απέτυχε!Τελείως ντορκς.

συμφωνώ απόλυτα! και να προσθέσω ότι πλέον μπήκε το φιθνόπωρο και έχουν αρχίσει σχολεία/πανεπιστήμια/ΤΕΙ κτλ.... λογικό να μην μπορεί να κάθεται κανείς ως τα μεσάνυχτα για να δει τηλεόραση! ας το βάλουν κατά τις 11...

Maybe I'll hold my breath and jump right in

Τη Δευτέρα, η σειρά θα προβληθεί στη 1.30. Αν είναι δυνατόν. Το βρίσκω παράλογο να την τοποθετούν τόσο αργά.

Είναι σα να απευθύνεται μόνο στους ελάχιστους τηλεθεατές που ξενυχτάνε βλέποντας τηλεόραση, μην έχοντας να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί.

Τη Δευτέρα, η σειρά θα προβληθεί στη 1.30. Αν είναι δυνατόν. Το βρίσκω παράλογο να την τοποθετούν τόσο αργά.

Είναι σα να απευθύνεται μόνο στους ελάχιστους τηλεθεατές που ξενυχτάνε βλέποντας τηλεόραση, μην έχοντας να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί.

Κοίταξα στο πρόγραμμα και τελικά σχεδόν κάθε μέρα θα προβάλλεται τέτοια ώρα! Μα είναι τελείως ζώα εκεί στο ΣΤΑΡ?

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!