Jump to content

Αναβαθμίζεται σχεδιαστικά το iPhone 15 Pro Max με υπερβολικά λεπτά bezels!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θυμάστε τότε που εμφανίστηκαν τα πρώτα iPhones με ογκώδη πλαίσια; Αυτό ήταν ένα από τα επίμαχα θέματα της Apple για αρκετό καιρό, αλλά η εταιρεία σιγά-σιγά μείωνε τα χιλιοστά αυτών των πλαισίων και φθάσαμε στο σήμερα όπου η τελευταία σειρά iPhone 14 είναι βασικά… μια μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, οι φήμες λένε ότι το επερχόμενο iPhone 15 Pro Max θα ανεβάσει περαιτέρω τον πήχυ και θα διαθέτει οθόνη με τα πιο λεπτά πλαίσια που έχετε δει ποτέ σε smartphone!


Σύμφωνα με το The Cat, το επερχόμενο smartphone της Apple θα διαθέτει εντυπωσιακά λεπτά πλαίσια στα 1,55 mm – σημαντική μείωση από τα περιθώρια των 2,17 mm του τρέχοντος iPhone 14 Pro Max. Αυτό θα θέσει ένα νέο ρεκόρ για τα πιο λεπτά πλαίσια σε ένα smartphone, που αυτή τη στιγμή κατέχει το Xiaomi 13 με bezels 1,81 mm. Συγκριτικά, τα Galaxy 22 και S23 έχουν πλαίσια με διάμετρο περίπου 1,95 mm.

Άκρως ενδιαφέρουσα αυτή η αναβάθμιση και σίγουρα ικανοποιεί την προσωπική προτίμηση πολλών. Μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι τα υπάρχοντα μοντέλα iPhone έχουν ήδη αρκετά λεπτά περιγράμματα και μια περαιτέρω μείωση μπορεί να μην επηρεάσει πραγματικά την εμπειρία χρήστη.

Ενώ ο Ice Universe αναφέρει συγκεκριμένα το μοντέλο Pro Max, τα renders που διέρρευσαν πρόσφατα προτείνουν λεπτότερα πλαίσια και στο μικρότερο iPhone 15 Pro. Τα δύο τηλέφωνα θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το σχέδιο Dynamic Island με μια κεντραρισμένη οπή σε σχήμα χαπιού. Επιπλέον, η σχεδίαση μπορεί επίσης να φτάσει στα vanilla iPhone 15 και 15 Plus. Μπορεί επίσης να επιδεικνύουν ένα Dynamic Island, αλλά δεν διαθέτουν λειτουργίες ProMotion και AOD.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...