Jump to content

ipod κ σύνδεση firewire

butilas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kalispera sto forum.Exw to eksis provlima.Otan sundew to ipod me ti firewire thura tis sb audigy sto pc fortizei men kanonika alla pera ap auto den to vlepei oute san ekswteriko skliro oute to itunes to vlepei oti sundethike...Antitheta otan to sundew usb douleuei roloi me tin proipothesi vevaia oti i metaphora arxeiwn paei xelwna!!!Exoume kamia idea ti borei na ftaiei?

Kalispera sto forum.Exw to eksis provlima.Otan sundew to ipod me ti firewire thura tis sb audigy sto pc fortizei men kanonika alla pera ap auto den to vlepei oute san ekswteriko skliro oute to itunes to vlepei oti sundethike...Antitheta otan to sundew usb douleuei roloi me tin proipothesi vevaia oti i metaphora arxeiwn paei xelwna!!!Exoume kamia idea ti borei na ftaiei?

νομιζω οτι το i-pod εχει αυτο το προβλημα και δεν το βλεπεις σαν σκληρο δισκο.επισης ειναι και δυσκολο η μεταφορα αρχειων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμία σχέση. Και με την Audigy και με κάποια firewire κάρτα τα περισσότερα ipod φαίνοννται σαν δίσκος στο my computer και μπορείς να αποθηκεύσεις ότι αρχεία θέλεις. Κάτι άλλο συμβαίνει, ποιό μοντέλο ipod είναι ακριβώς;

Είναι το 20 gb photo το τελευταίο μοντέλο.Ξαναλέω οτι φορτίζει με τη firewire κανονικά-απλά δεν το βλέπει ουτε σα σκληρό απ το my computer ουτε το itunes!Υποπτεύομαι προβλημα με drivers της audigy.Το ζήτημα είναι ποιους πρέπει να κατεβάσω γιατι στο support της Creative γίνεται ο κακός χαμός.Να σημειώσω οτι εχω την audigy platinum external που αν θυμάμαι καλά είναι η πρώτη που είχε βγεί.

Έχω την Audigy2 platinum ex και το ipod δουλεύει κανονικά πάνω στο firewire της κάρτας. Αν εγκαταστήσεις τους σωστούς drivers θα πρέπει να φαίνεται κανονικά το ipod. Άλη συσκευή firewire υποθέτω ότι δεν έχεις συνδέσει;

καλα δεν επιμενω..απλα λεω περιστατικο που μου εχει συμβει με ενα ipod 512 ενος φιλου που μου το εφερε.και το pc μου xp sp2 δεν μπορουσε να το δει σαν σκληρο.και απλα το αναφερα.δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λες για το shuffle. Αυτό είναι κάπως ειδική περίπτωση, δεν ξέρω καν αν μπορείς να αποθηκεύσεις σ'αυτό κάτι άλλο εκτός από μουσική.

Όσο για το firewire του φίλου, ίσως να φταίνει οι drivers της audigy, κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα.

Λες για το shuffle. Αυτό είναι κάπως ειδική περίπτωση, δεν ξέρω καν αν μπορείς να αποθηκεύσεις σ'αυτό κάτι άλλο εκτός από μουσική.

Όσο για το firewire του φίλου, ίσως να φταίνει οι drivers της audigy, κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα.

εμ,επεσα στην περιπτωση..γι αυτο μου φανηκε και μενα περιεργο!!

παντως εχω συνδεσει αρκετα mp3 players με τον υπολογιστη μου και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.το μονο bug μου το εκανε αυτο το μικροσκοπικο ipod.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμ,επεσα στην περιπτωση..γι αυτο μου φανηκε και μενα περιεργο!!

παντως εχω συνδεσει αρκετα mp3 players με τον υπολογιστη μου και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.το μονο bug μου το εκανε αυτο το μικροσκοπικο ipod.

Συγνώμη αλλά έχεις ενεργοποιήσει το να βλέπει το pc σου το ipod σαν αποθηκευτικό χώρο? :O

Αν εννοείς την επιλογή enable disk use που έχει στο itunes την έχω ενεργοποιήσει.Πάντως αν το συνδέσω μεσω usb το βλέπει κανονικά.Εν τω μεταξύ τους κατεβασα κ τους καινουργιους drivers αλλα πάλι τζίφος.Καμιά ιδέα ρε παιδιά γιατί εγώ έχω στερέψει.

Αν εννοείς την επιλογή enable disk use που έχει στο itunes την έχω ενεργοποιήσει.Πάντως αν το συνδέσω μεσω usb το βλέπει κανονικά.Εν τω μεταξύ τους κατεβασα κ τους καινουργιους drivers αλλα πάλι τζίφος.Καμιά ιδέα ρε παιδιά γιατί εγώ έχω στερέψει.

Τότε νομίζω οτι είναι καιρός να δοκιμάσεις κάποια άλλη συσκευή firewire γιατί μάλλον έχει πρόβλημα η firewire τις κάρτας ήχου.

Λύση?η αγορά μιας firewire, γύρω στα 15 ευρώ κάνει με 4 θέσης.

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=61711

Ίσως σε βοηθήσουν.