Jump to content

Οι προ-παραγγελίες του OnePlus Pad ξεκινούν στις 10 Απριλίου με "δώρο που θα λατρέψετε"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο πλευρό του νέου OnePlus 11 κατά τα μεγάλα του αποκαλυπτήρια στις αρχές Φεβρουαρίου όσον αφορά την διεθνή του έκδοση, είδαμε και το νέο tablet της εταιρείας. Σε αντίθεση με το τηλέφωνο, ωστόσο, το tablet δεν ήταν αμέσως έτοιμο να βγει στους δρόμους, οπότε περιμένουμε να γίνει τελικά διαθέσιμο κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Και σίγουρα θα περιμένουμε περισσότερα, καθώς η OnePlus αποκάλυψε σήμερα ότι οι προ-παραγγελίες για το Pad θα ξεκινήσουν στις 10 Απριλίου. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα ληφθούν οι παραγγελίες με άμεση παράδοση.

Το θετικό είναι ότι η εταιρεία υπόσχεται ότι, εάν προ-παραγγείλετε ένα OnePlus Pad, θα λάβετε ένα “καταπληκτικό δώρο που θα λατρέψετε”. Δυστυχώς, απέφυγε να μας πει τι είναι το δώρο. Για να επωφεληθείτε, φροντίστε να προ-παραγγείλετε μια μονάδα από τις 10 Απριλίου καταβάλλοντας μια τραπεζική κατάθεση. Στη συνέχεια, θα πληρώσετε το υπόλοιπο της τιμής αργότερα, πιθανώς ακριβώς πριν σας αποσταλεί η συσκευή.

Εάν μεταβείτε στον ιστότοπο της OnePlus και συμπληρώσετε τη φόρμα Notify Me, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα OnePlus Pad ή ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών OnePlus Buds Z2 και φυσικά, θα λαμβάνετε επίσης email σχετικά με την κυκλοφορία.

Το OnePlus Pad διαθέτει οθόνη αφής LCD 11,61 ιντσών 2000×2800 144 Hz, το MediaTek Dimensity 9000 SoC στο τιμόνι, 8 GB RAM, 128 GB αποθηκευτικού χώρου, πίσω κάμερα 13 MP, 8 MP selfie κάμερα και μπαταρία 610 m79. Τρέχει το OxygenOS 13.1 μέσω Android 13 και διατίθεται σε μία επιλογή χρώματος: Halo Green.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...