Jump to content

Huawei Watch Ultimate: Έρχεται στις 23/3 με δορυφορική σύνδεση


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε και επίσημα από την Huawei η επιβεβαίωση πως το Huawei Watch Ultimate θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου και θα είναι το πρώτο smartwatch με δορυφορική τεχνολογία SMS! Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να στείλουν ένα SMS μέσω δορυφορικής συνδεσιμότητας όταν το εγγενές δίκτυο LTE δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή τους!


Ενώ μοιράζεται αυτά τα ευχάριστα νέα, ο διευθύνων σύμβουλος της Huawei Consumer Business, Yu Chengdong, είπε πως η εταιρεία του κατάφερε να ξεπεράσει τις όποιες τεχνικές δυσκολίες και προκλήσεις για να κατασκευάσει τεχνολογία δορυφορικής επικοινωνίας σε ένα έξυπνο ρολόι. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να συνδέονται με ολόκληρο τον κόσμο απλώς φορώντας μια συσκευή στον καρπό τους, δηλαδή το νέο Watch Ultimate.

Αυτή είναι μια αρκετά τολμηρή και ισχυρή δήλωση που έκανε ο επικεφαλής επιχειρήσεων καταναλωτών της Huawei και είναι προφανές πως η εταιρεία είναι σε θέση να επιτύχει μια τέτοια σημαντική ανακάλυψη στον κλάδο των smartwatch.

Από την άλλη πλευρά, ο COO της Huawei Smart Devices, He Gang δημοσίευσε επίσης promo βίντεο του Huawei Watch Ultimate. Είπε ότι το Huawei Watch Ultimate θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο δικτύωσης και επικοινωνίας στον κόσμο των έξυπνων wearables συσκευών για τους καταναλωτές.

Ανέφερε ότι αυτό το ρολόι θα φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις για αγοραστές με διάφορες επαγγελματικές εμπειρίες.

Teaser εικόνα

Και τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Huawei δημοσίευσαν μια promo εικόνα της επερχόμενης συσκευής και αποκαλύπτεται ένα τραχύ σχέδιο και ένα μεταλλικό πλαίσιο.

Είναι ενδιαφέρον ότι το καντράν του ρολογιού έχει διαφορετικές ετικέτες παγκόσμιων ζωνών ώρας, όπως NYC, CHI, SCL, RIO, FEN και άλλα. Υπάρχει επίσης μια στρογγυλή κορώνα στη δεξιά πλευρά που έχει ένα μικρό σχέδιο δακτυλίου, το οποίο είναι λειτουργικό με το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS.

Παράλληλα, υπάρχει μια απόδοση του δορυφόρου στην εικόνα, που αντικατοπτρίζει τη νέα δυνατότητα δορυφορικού δικτύου.

Αυτή η ανακοίνωση κυκλοφορίας είναι πραγματικά συναρπαστική για τους ανθρώπους που ανυπομονούν για ένα κορυφαίο smartwatch. Ακόμη, δείχνει τον ενθουσιασμό της Huawei να κατασκευάσει ένα νέο έξυπνο ρολόι και αυτό θα το δούμε στις 23 Μαρτίου στην σχετική εκδήλωση παρουσίασης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...