Jump to content

Το Spotify θα κυκλοφορήσει lossless HiFi πρόγραμμα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και δείχνει κάπως αναποφάσιστο το team του Spotify για το πότε θα φέρει το καθυστερημένο πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες, το σίγουρο είναι πως θα προστεθεί κάποια στιγμή και θα προσφέρει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες!


Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που το Spotify ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει ένα premium επίπεδο “HiFi” που θα έδινε στους χρήστες πρόσβαση σε έναν κατάλογο μουσικών κομματιών ποιότητας CD. Αρχικά έλεγε ότι το νέο αυτό πακέτο θα κυκλοφορούσε μέχρι το τέλος του 2021, αλλά παρόμοιες κινήσεις από αντίπαλες υπηρεσίες streaming ανέτρεψαν τη στρατηγική του Spotify χωρίς απώλειες. Από τότε, η Apple Music έχει συμπεριλάβει επιλογές ακρόασης χωρίς απώλειες ως μέρος της τυπικής τιμής συνδρομής της και η Amazon σταμάτησε να χρεώνει επιπλέον για τη μουσική βιβλιοθήκη της χωρίς απώλειες. Αυτό έκανε την ιδέα του Spotify να ζητά από τους χρήστες να πληρώνουν περισσότερα για μια υπηρεσία που μοιάζει παρόμοια.

“Το ανακοινώσαμε, αλλά στη συνέχεια ο κλάδος άλλαξε για πολλούς λόγους”, δήλωσε ο συμπρόεδρος του Spotify, Gustav Söderström την Τρίτη σε συνέντευξή του στο The Verge. “Θα το κάνουμε, αλλά θα το κάνουμε με τρόπο που να έχει νόημα για εμάς και για τους ακροατές μας. Η βιομηχανία άλλαξε και έπρεπε να προσαρμοστούμε.”

“Θέλουμε να το κάνουμε με τρόπο που να λειτουργεί για εμάς και από την άποψη του κόστους”, συνέχισε ο Söderström. “Δεν επιτρέπεται να σχολιάσω τις συμφωνίες μας για τα tags, ούτε τι έκαναν άλλοι παίκτες στη βιομηχανία, για προφανείς λόγους”, πρόσθεσε o ίδιος κύριος.

Το Spotify HiFi ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει για περισσότερο από ένα χρόνο και οι υπάλληλοι του Spotify έχουν πρόσβαση στο HiFi, αλλά αρχικά προοριζόταν να κοστίσει περισσότερο από το τυπικό πρόγραμμα. Δεδομένων των κινήσεων της Apple και της Amazon, το Spotify χωρίς απώλειες αναμένεται τώρα να εμφανιστεί ως μέρος ενός πιο εκτεταμένου σχεδίου που περιλαμβάνει πρόσβαση σε κομμάτια χωρικού ήχου και άλλα προνόμια που σχετίζονται με ηχητικά βιβλία και podcast.

Πότε ακριβώς θα φτάσει το νέο αυτό χαρακτηριστικό, είναι ακόμα άγνωστο, με τον Söderström να μπορεί μόνο να επιβεβαιώσει στο The Verge ότι το HiFi “έρχεται κάποια στιγμή”.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...