Jump to content

Με οθόνη LCD 144Hz το Vivo Pad 2 και χρήση του SoC Dimensity 9000


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φήμες υποστηρίζουν ότι πιθανόν κατά το διάστημα του Απριλίου, η Vivo θα κυκλοφορήσει μερικές νέες συσκευές. Μέσε σε αυτές περιλαμβάνονται τα Vivo X Fold2, Vivo X Flip και Vivo Pad 2. Σύμφωνα με τον δημοφιλή blogger τεχνολογίας στο Weibo, @DCS , το Vivo Pad 2 θα συνοδεύεται από το κορυφαίο chip Dimensity 9000 που χρησιμοποιεί τη διαδικασία 4nm της TSMC και η CPU θα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Armv9 τριπλής συστοιχίας “1+3+4”. Περιλαμβάνει έναν υπερ-πυρήνα Cortex X2, 3 μεγάλους πυρήνες Cortex A710 και 4 μικρούς πυρήνες Cortex A510.

Η GPU Arm Mali-G710 MC10 είναι ενσωματωμένη και οι ταχύτητες της CPU είναι 3,05 GHz, 2,85 GHz και 1,8 GHz, αντίστοιχα. Στη βάση δεδομένων βαθμολογίας του AnTuTu, αυτό το chip έχει σκορ που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο. Επίσης, το Vivo Pad 2 θα συνοδεύεται από μεγάλη μπαταρία που επιτρέπει τη φόρτιση flash. Αυτή η συσκευή θα συνοδεύεται επίσης με πλήρη οθόνη LCD 12 ιντσών υψηλής ανάλυσης που υποστηρίζει υψηλή ανανέωση 144 Hz.

Συγκριτικά, η Vivo διέθεσε το πρώτο της tablet, το Vivo Pad, πέρυσι. Είχε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 870, οθόνη 11 ιντσών 16:10 και ανάλυση 2,5K (2560×1600). Υποστηρίζει επίσης υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και είχε αρχική τιμή 2299 γιουάν (333 $). Το tablet διαθέτει 8 GB μνήμης RAM και δύο διαφορετικές χωρητικότητες αποθήκευσης: 128 GB και 256 GB. Το πιο πρόσφατο chipset Snapdragon 8 Gen 2 αναμένεται να συμπεριληφθεί στο Vivo Pad 2. Το σύστημα διπλής πίσω κάμερας στο Vivo Pad αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 13MP και έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 8MP. Το σύστημα πίσω κάμερας του tablet επιτρέπει την εγγραφή 4K. Διαθέτει επίσης μπροστινή κάμερα 8MP για λήψη selfie και βιντεοκλήσεις.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το επερχόμενο Vivo Pad 2.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...