Jump to content

Μπορεί τελικά να μην υπάρξει Samsung Galaxy S23 FE


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάει καιρός από τότε που η Samsung παρουσίασε το τελευταίο Fan Edition / “FE” smartphone. Το Galaxy S21 FE κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του περασμένου έτους και από τότε επικρατεί σιωπή. Κατά διαστήματα εμφανίστηκαν κάποιες φήμες, πρώτα για ένα Galaxy S22 FE, αλλά στη συνέχεια, όταν αυτό δεν συνέβη, λίγο αργότερα ακούσαμε για ένα Galaxy S23 FE, το οποίο πρόσφατα ειπώθηκε ότι θα φτάσει στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους .

Σήμερα, ένας αξιόπιστος χρήστης, ο Roland Quandt, έχει κάποια άσχημα νέα για όλους όσους περίμεναν το S23 FE με κομμένη την ανάσα και σύμφωνα με τον ίδιο, δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει στην πραγματικότητα ένα S23 FE για το 2023.

Τώρα προφανώς κανείς δεν είναι καταλληλότερος από την ίδια την Samsung για να πει ακριβώς τι συμβαίνει και ποια είναι πραγματικά τα σχέδια τους. Υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την ύπαρξη και την κυκλοφορία  αυτής της συσκευής, επομένως μην ξεχνάτε να λαμβάνετε τέτοιες αναφορές με μια δόση επιφύλαξης.

Ο Quandt δυστυχώς δεν μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσει κανείς ότι θα είχε κάποιες πληροφορίες σχετικά με ένα τέτοιο τηλέφωνο εάν κυκλοφορούσε τους επόμενους μήνες.

Η Samsung δεν ένιωσε ποτέ πραγματικά άνετα με τα δύο μοντέλα smartphone FE που κυκλοφόρησε. Αυτές ήταν συσκευές “τύπου ναυαρχίδας – δολοφόνος” δεν φέρει κάποιο πραγματικό όφελος στην εταιρεία, αντιθέτως η Sammy προτιμά οι πελάτες της να αγοράσουν μια περσινή ναυαρχίδα ή μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας της σειράς Α αντί για κάτι σαν αυτό.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...