Jump to content

Στην Honor πιστεύουν ότι τα foldables δεν θα αντικαταστήσουν τα bar phones


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάταγο έκανε φέτος η Honor στο MWC 2023 στη Βαρκελώνη, αναδεικνύοντας τα νέα και ιδιαίτερά της Magic5 και Magic5 Pro, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του Magic Vs. Στη συνέχεια, εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον George Zhao, διευθύνοντα σύμβουλο της Honor και ο ίδιος δεν έκρυψε τα επόμενα σχέδια που προτίθεται να κάνει η εταιρεία για το μέλλον.

Συζητώντας επί ποικίλης ύλης, μεταξύ άλλων ο Zhao επιβεβαίωσε πως το Honor Magic5 Pro και το Honor Magic Vs θα λάβουν 3 χρόνια αναβαθμίσεων Android και 5 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας. Πιο συναρπαστικό απ’ όλα ήταν η αναφορά του στο ότι το Magic Vs έρχεται στα ράφια των παγκόσμιων καταστημάτων μέσα στο επόμενο τρίμηνο, δίνοντας τελικά την ευκαιρία να υπάρξει έντονος ανταγωνισμός έναντι της σειράς Galaxy Fold.

Το στέλεχος είπε ότι η ομάδα του αισθάνεται την Ευρώπη ως δεύτερο σπίτι και η εταιρεία του αντιμετωπίζει το 2023 ως “το έτος 1” εδώ, καθώς μόλις τώρα κατάφερε να συγκεντρώσει μια ισχυρή σειρά τηλεφώνων για να πουλήσει στη Γηραιά Ήπειρο. Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να ανοίξει φυσικά καταστήματα εσωτερικά, αλλά προτιμά να παραμείνει σε διαπραγματεύσεις με παρόχους συνεργάτες λιανικής μέχρι να δημιουργήσει ένα ακόμα ισχυρότερο χαρτοφυλάκιο.

Ωστόσο, υπάρχει τώρα ένα κέντρο Ε&Α και προϊόντων που λειτουργεί ειδικά στην Ευρώπη, κάτι που θα βοηθούσε την εταιρεία να αναπτυχθεί.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο σπουδαία νέα για την αγορά των ΗΠΑ. Ο George Zhao επιβεβαίωσε τη βήμα-βήμα προσέγγιση της Honor και δεδομένου ότι στην αμερικανική αγορά είναι δύσκολο να διεισδύσει, η εταιρεία θα χρειαστεί ακόμη περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί.

Το Honor Magic Vs είναι ένα από τα ελαφρύτερα αναδιπλούμενα με κάθετη άρθρωση και αυτό ήταν που ήθελε να πετύχει η Honor όταν ξεκίνησε η ανάπτυξη του. Ο Zhao είπε ότι πιστεύει ότι το μέλλον των πτυσσόμενων θα αποτελέσει ένα μείγμα tablet και smartphone και αφού αντιμετωπίσει το θέμα του βάρους, θα εργαστεί επίσης για την παροχή πιο λεπτών συσκευών με καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ο Zhao προβλέπει ότι οι πωλήσεις των πτυσσόμενων συσκευών θα εκραγούν πραγματικά όταν καταφέρουν να κόψουν αρκετό βάρος και να χάσουν μερικά ακόμη χιλιοστά, αλλά δεν πιστεύει ότι θα αντικαταστήσουν πλήρως τα bar phones. Αντίθετα, αναμένει ότι θα συνυπάρχουν μακροπρόθεσμα, καθώς διαφορετικοί χρήστες έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Ομοίως, πιστεύει ότι θα υπάρχει αρκετή ζήτηση τόσο για τα clamshell όσο και για τα οριζόντια πτυσσόμενα.

[via]

back to the Article

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...