Jump to content

Το καλοκαίρι η Apple θα φέρει τα MacBook Air 13 και 15 με chipset M3


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην ανανέωση των μοντέλων MacBook 13 και 15 ιντσών θα προβεί σύντομα η Apple σύμφωνα με τον διάσημο αναλυτή Mark Gurman. Τα δύο νέα αυτά μοντέλα θα τροφοδοτούνται από τα επερχόμενα chip’s M3. Μερικά καινούργια iMac είναι επίσης στον ορίζοντα καθώς και ένα επανασχεδιασμένο Mac Pro.

Ας ξεκινήσουμε με τα MacBook. Τα νέα Airs πιθανότατα θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή αυτή την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Ο Gurman υποπτεύεται ότι και οι δύο εκδόσεις του notebook θα τρέχουν στο chip M3.

Συζητώντας για το chip της Apple, τα M3 Pro και M3 Max, που είναι οι πιο ισχυρές παραλλαγές του M3, θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το 2024, φέρνοντας σημαντική ώθηση στην απόδοση χάρη στον βελτιωμένο κόμβο των 3nm.

Τα επερχόμενα Mac Pro και iMac Set θα λάβουν επίσης τεράστιες αναβαθμίσεις. Το chip M2 Ultra με 24 πυρήνες CPU, 76 πυρήνες GPU και έως 192 GB RAM θα ​​τροφοδοτήσει το Mac Pro, ενώ το iMac αναμένεται να λάβει το μοντέλο M3, όπως και τα Airs 13 και 15 ιντσών. Το Mac Pro θα πρέπει να κάνει την εμφάνισή του παράλληλα με τα MacBook.

Για τις απλές εκδόσεις iMac με οθόνες 24 ιντσών, μαθαίνουμε ότι πρόκειται επίσης να αναβαθμιστούν και ο Gurman προβλέπει σημαντικές αλλαγές στον εσωτερικό σχεδιασμό. Εκτός από τα νέα SoC της σειράς M της Apple, τα εσωτερικά εξαρτήματα και ο σχεδιασμός έχουν αλλάξει και αναμένεται επίσης ένα νέο εξάρτημα βάσης. Η ημερομηνία κυκλοφορίας στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ένα iPad Pro είναι επίσης στα νέα σχέδια της Appe, με ενσωματωμένο το chip M3 και μια οθόνη OLED.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...