gianpithio Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Hi all Mia mikri boitheia thelw pedia epeidei molis mou xarisan ena 6600 Nokia. Diabasw sto forum oti gia na kanw 1 Mp3 komati ringtone xreiazomai to parakatw programa:(mp3wmaogg[1][1][1].codec_6600.sis)to brika kai to egkatestisa.mou esteilan simera omws me Bluetooth ena Mp3 komati kai mou ebgaze (agnwsti morfi arxeiou)Gia na min sas kourazw allo afto pou tha ithela, einai na mporei to 6600 na diabazei Mp3 kai na mporw na ta kanw kai Ringtones. Tnx :) Πρεπει να κανεις αυτο που σου ειπε ο @eatmydust αλλα πρεπει να προσεξεις για να μπορεσει να σου το αναγνωρισει το mp3 που θελεις και να στο πεξει σαν ηχο κλησης πρεπει να εχει bitrate 128 και γραμμενο καπιο πεδιο στο ID3v2;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akissaxo Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Oson afora ton Explorer pou tha ton brw?kai to allo pou den katalaba einai to ID3v2..sry alla den emai kai poli enimeros me ta themata: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Oson afora ton Explorer pou tha ton brw?kai to allo pou den katalaba einai to ID3v2..sry alla den emai kai poli enimeros me ta themata: Στηλε μου σε pm το email σου να σου στηλω ενα fileman οσο για το ID3v2 αν ανηξεις ενα προγραμμα που ονομαζεις μεσα τα τραγουδια mp3 θα δεις οτι μεσα υπαρχουν 2 πεδια το ID3v1 και το ID3v2 πρεπει να εχεις και σε αυτα τα δυο κατι γραμμενο.:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Καλησπέρα. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός 6600. Επειδή έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας και παρακολουθούσα μέχρι τώρα μέσα στο μήνα τα λεπτά για να τσεκάρω τον χρόνο, πρόσφατα μπήκα και στο οικογ.πακέτο της cosmote. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν μιλάω με τα μέλη του οικογ.πακέτου πρέπει να καταγράφω τον χρόνο, ανεξάρτητα από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που έχω. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι αν υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να καταγράφει τον χρόνο ομιλίας ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ-ΚΛΗΣΕΩΝ ΜΟΥ. Θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την απάντηση - βοήθεια σας. :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Καλησπέρα. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός 6600. Επειδή έχω δωρεάν χρόνο ομιλίας και παρακολουθούσα μέχρι τώρα μέσα στο μήνα τα λεπτά για να τσεκάρω τον χρόνο, πρόσφατα μπήκα και στο οικογ.πακέτο της cosmote. Το πρόβλημα μου είναι ότι όταν μιλάω με τα μέλη του οικογ.πακέτου πρέπει να καταγράφω τον χρόνο, ανεξάρτητα από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που έχω. Το ερώτημα μου λοιπόν είναι αν υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να καταγράφει τον χρόνο ομιλίας ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ-ΚΛΗΣΕΩΝ ΜΟΥ. Θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την απάντηση - βοήθεια σας. :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προγραμμα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ενεργοποιησεις τη 'Συνοψη μετα την κληση', αλλα αυτο θα χρονομετρει τους χρονους ολων των συνομιλητων σου...:( 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Η "συνοψη μετα την κληση" απλα μολις τερματιστει μια συνδιαλεξη, αναφερει τη διαρκεια της. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Η "συνοψη μετα την κληση" απλα μολις τερματιστει μια συνδιαλεξη, αναφερει τη διαρκεια της. Sorry, λαθος καταλαβα. Ο @Bamiolos θελει να καταγραφει την διαρκεια, και μαλιστα μονο οσων ειναι στο οικογενειακο πακετο. Νομιζω πως ζητας πολλα φιλε μου...:worry: 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argis Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Guys to 6600 enos filou mou exei ena problimataki :blink: Otan ton kanoun anapantiti den fentai sto istoriko :wacko: kai genikos otan mpeneis sto istoriko den fenetai kamia klisi... Protinete kati? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Guys to 6600 enos filou mou exei ena problimataki :blink: Otan ton kanoun anapantiti den fentai sto istoriko :wacko: kai genikos otan mpeneis sto istoriko den fenetai kamia klisi... Protinete kati? Πηγαινε στο μητρωο, ρυθμισεις, δειαρκεια μητρωου και βαλε 30 μερες. Για σιγουρια μετα, ξαναπανε στο μητρωο, δεξια, φιλτρο και πατα την επιλογη 'Ολες οι επικοινωνιες' ...;) 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Guys to 6600 enos filou mou exei ena problimataki :blink: Otan ton kanoun anapantiti den fentai sto istoriko :wacko: kai genikos otan mpeneis sto istoriko den fenetai kamia klisi... Protinete kati? κανε το μητροο του κινητου οσο πιο μηκρο γεινετε αν παλη δεν στρωση τοτε κανε ενα hard format, :O . Λεπτομέριες...εδω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 καλησπερα παιδια... θα ηθελα να ρωτησω... το κολπακι με ΤΙΜ PLUS για σερφαρισμα με μινι οπερα κανει στο 6600? και δευτερον εχω λογισμικο 3.42.1 αξιζουνε τα 15 ευρω για αναβαθμιση η αδικα λεφτα? μια προσοψη γνησια ποσο παει? ευχαριστω 1 Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2003 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Mia fili mou psaxnei mia efarmogi gia to 6600 pou na mporei na mplokarei i na diagrafei anepithimita sms kai tilefonikes kliseis. Mporei na boithisei kaneis? Iparxei kai kanena "magazaki" pou na exei paixnidia free gia to 6600 ? ;) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Mia fili mou psaxnei mia efarmogi gia to 6600 pou na mporei na mplokarei i na diagrafei anepithimita sms kai tilefonikes kliseis. Mporei na boithisei kaneis? Iparxei kai kanena "magazaki" pou na exei paixnidia free gia to 6600 ? ;) Υπαρχουν διαφορα προγραμματα για αυτη την δουλια για εμενα το καλητερο ειναι το interactive voice call maister Aν θελεις στηλε μου σε pm το email σου να σου το στηλω:O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 και δευτερον εχω λογισμικο 3.42.1 αξιζουνε τα 15 ευρω για αναβαθμιση η αδικα λεφτα? μια προσοψη γνησια ποσο παει? ευχαριστω Φιλε μου, αξιζει να την κανεις, διοτι θα δεις μεγαλη διαφορα οσον αφορα στην ταχυτητα του κινητου σου. Οσο για το ΤΙΜ και την opera, λογικα πρεπει να μπορεις να το κανεις αυτο που λες. Δεν χανεις να το δοκιμασεις. Ο τολμων νικα... ;) 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoklim Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 kalispera se olous psaxnw kati programatakia gia to nokia6600, mipws einai eukolo(an einai diathesima vevaia) na mou ta steilei kapoios sto e-mail mou?:O pio sigekrimena: -ena programataki gia na travaei megalitero video -ena pou na veltiwnei thn analusi ths cameras -to remote control -kai ena na paizei mp3 Signwmi alla den kserw tis onomasies twn programmatwn.:O euxaristw gia to hrono sas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Στηλε μου σε pm το email σου να σου τα στηλω:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 1. ο κυριος με το αλλοδαπο 6600 πιστευω δινοντας το για ανβαθμιση θα του περαστουν και τα ελληνικα. Η αναβαθμιση ειναι δωρεαν μιας και ειναι μες την εγγυηση 2. Για εφαρμογες και παιχνιδια στο xxxxxxxxxxx και xxxxxxxxxxxxx 3. Απο ποτε παιζει το 600 ΜΡ3? 1 Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 3. Απο ποτε παιζει το 600 ΜΡ3? Tι θελεις να πεις?:confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Tι θελεις να πεις?:confused: Μαλλον εννοει απο ποτε το 6600 παιζει mp3... ;) Και η απαντηση ειναι οτι το 6600 επαιζε απο παντα mp3, με τη βοηθεια καποιου προγραμματος(Ultra mp3, mp3Go, mp3Player κλπ.) ;) 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Τι κάρτα μνήμης παίρνει το 6600 ρε παιδιά...;;;:worry: Ράδιο έχει ή μπααα....;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Τι κάρτα μνήμης παίρνει το 6600 ρε παιδιά...;;;:worry: Ράδιο έχει ή μπααα....;;;; -mmc -οχι http://europe.nokia.com/A4145111 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 -mmc -οχι Οk,σε ευχαριστώ...:) Υπάρχει στα Nokia Shop πια...;;;:worry: Οι mmc,πάνε μέχρι 1GB αν θυμάμαι ή και παραπάνω...;;;:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Οk,σε ευχαριστώ...:) Υπάρχει στα Nokia Shop πια...;;;:worry: Οι mmc,πάνε μέχρι 1GB αν θυμάμαι ή και παραπάνω...;;;:worry: δεν νομιζω να το βρεις εκτος απο μεταχειρισμενο MMC cards are currently available in sizes up to and including 8 GB http://img393.imageshack.us/img393/7346/tn41207988pc6.jpg http://en.wikipedia.org/wiki/MultiMediaCard Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Υποστηριζει μεχρι 8G? νομιζω πως ειχα διαβασει οτι περνει μεχρι 1G μεσα.:X Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Υποστηριζει μεχρι 8G? νομιζω πως ειχα διαβασει οτι περνει μεχρι 1G μεσα.:X E,παραπάνω δεν θα την δέχεται λογικά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts