aijivl Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Αλοιφή που την βάζεις και τριβεις με ενα στεγνό πανάκι και σου γυαλίζει το παραθυράκι, γενικώς μειώνει τις γρατζουνιές και σε πολλές περιπτώσεις τις εξαλείφει. Που το πουλάνε αυτό?? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Αλοιφή που την βάζεις και τριβεις με ενα στεγνό πανάκι και σου γυαλίζει το παραθυράκι, γενικώς μειώνει τις γρατζουνιές και σε πολλές περιπτώσεις τις εξαλείφει. Και το λες τωρα??????:rocket::rocket::protest: :ρ 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 aijivl σε πάρα πολλά καταστήματα. 5 ευρώ κόστος και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις 7-8 φορές. Enema υπέθεσα οτι θέλεις να το βγάλεις έτσι κι αλλιώς :lol: :lol: :lol: τουλάχιστον τώρα δεν θα το πειράζεις χωρίς να την ψάχνεις καλά πρώτα:D 1 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση μου αλλά έκανα πολλές αναζητήσεις στο φόρουμ και δεν βρήκα απάντηση στο ερώτημά μου... Έχω το Ν6600 και μου καρφώθηκε στο μυαλό να σερφάρω και να βλέπω τα e-mail μου. Από υπολογιστές ξέρω αρκετά πράγματα αλλά για την σύνδεση του κινητού με ιντερνετ είμαι άσχετος. Επειδή είμαι και Cosmote, θα πρέπει να ενεργοποιήσω το GPRS? Ενεργοποιήτε όπως το MMS?:X 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση μου αλλά έκανα πολλές αναζητήσεις στο φόρουμ και δεν βρήκα απάντηση στο ερώτημά μου... Έχω το Ν6600 και μου καρφώθηκε στο μυαλό να σερφάρω και να βλέπω τα e-mail μου. Από υπολογιστές ξέρω αρκετά πράγματα αλλά για την σύνδεση του κινητού με ιντερνετ είμαι άσχετος. Επειδή είμαι και Cosmote, θα πρέπει να ενεργοποιήσω το GPRS? Ενεργοποιήτε όπως το MMS?:X file mou tha steileis sms sto 1651 kai tha grapseis to eksis: mycosmos n Tha sou erthei mnm me tis rithmiseis kai tha tis apothikeyseis kai tha kaneis epanekkinisi!!! Epeidi thelei kai alles rithmiseis pare til to 1313 na sou poun akrivws!!! 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Αφού στείλω το sms και βάλω τις ρυθμίσεις, θα μπορώ να σερφάρω με την βοήθεια κάποιου browser? Το κόστος πόσο είναι περίπου? Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artlovergr Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Παιδιά Καλημέρα πληζ θέλω βοήθεια έχω το 6600 και υπάρχουν κάποια μυνήματα που δεν μπορώ να τα σβήσω με τίποτε κατέβασα το file manager αλλα δεν θέλω απο κει να πειράξω κάτι που δεν γνωρίζω Ερώτηση πως πορω να σβησω ta sms (έχω ως επιλεγμένη μνήμη κινητού για μυνήματα την κάρτα μνήμης) που υπάρχουν σε διάφορους φακέλουσ Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Παιδιά Καλημέρα πληζ θέλω βοήθεια έχω το 6600 και υπάρχουν κάποια μυνήματα που δεν μπορώ να τα σβήσω με τίποτε κατέβασα το file manager αλλα δεν θέλω απο κει να πειράξω κάτι που δεν γνωρίζω Ερώτηση πως πορω να σβησω ta sms (έχω ως επιλεγμένη μνήμη κινητού για μυνήματα την κάρτα μνήμης) που υπάρχουν σε διάφορους φακέλουσ Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Νομίζω ότι ο πρώτος τρόπος είναι να πας μέσω του file manager στην μνήμη της κάρτας και απο εκει στον φάκελο mail όπου έχει αποθηκευμένα τα sms. Ότι βλέπεις γνωστό το σβήνεις. Ο δεύτερος τρόπος είναι να βάλεις την κάρτα σε έναν card reader και να κάνεις την ίδια δουλειά μέσω του pc. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artlovergr Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Ξέρεις πως εμφανίζονται με ποια μορφή εμφανιζονται τα μυνήματα μεσα στουσ υποφακέλους του μαιλ? Υπόψιν δεν εχω card reader και άνοιξα ολους τους υποφακέλουσ στο μαιλ ναδα.... :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 ta minimata den exoun katalixeis! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artlovergr Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Ευχαριστώ και τους 2 παιδες αλλα το πρόβλημα μου δεν λύθηκε μπόρεσα να σβήσω μόνο ένα απ τα μυνηματα έχω 4 κενα ενα εμαιλ και 2 εισερχομενα που δεν φαινονται μεσα στον φακελο μαιλ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Mipws einai sti siskeui h stin karta apothikeumena k esy esvises se ena apo ta duo mono?Svise oloklirous tous fakelous mail!(den tha svinete mono to index) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artlovergr Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 χμμμμ σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλα εδω νομίζω πως υφίσταται το πρόβλημα υπάρχει ένας υποφάκελος 0 μέσα στο μαιλ που δεν σβήνεται γιατί υπάρχει ενα sms στον φάκελο των εξερχομένων το οποίο έχει κολήσει κ μου δείχνει οτι αποστέλεται συνεχώς προσπάθησα απο κει να το σβήσω αλλα δεν μπορώ γι αυτό κ απευθήνθηκα στο φορουμ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 χμμμμ σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλα εδω νομίζω πως υφίσταται το πρόβλημα υπάρχει ένας υποφάκελος 0 μέσα στο μαιλ που δεν σβήνεται γιατί υπάρχει ενα sms στον φάκελο των εξερχομένων το οποίο έχει κολήσει κ μου δείχνει οτι αποστέλεται συνεχώς προσπάθησα απο κει να το σβήσω αλλα δεν μπορώ γι αυτό κ απευθήνθηκα στο φορουμ προσπαθησε να βαλεις να αποθηκευονται στη μνημη τηλεφωνου τα μηνυματα και μετα πηγαινε παλι στο φακελο 0 να δεις αν σβηνεται(αν και δε νομιζω). ισως εχει γινει corrupt για καποιο λογο...αν δε σβηνεται με τιποτα η λυση ειναι φορματ στην καρτα. αν ειχες card reader θα ηταν ευκολο, 15 ευρω εχει και θα το χρειαστεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 a!katalava...k egw to eixa pathei! Dokimase na anoixeis to kinito sou afou prwta afaireseis k ksanatopothetiseis tin sim!Meta auto to minima pou prospathei na steilei to kinito, kanto metafora sta proxeira...apo ekei svinetai! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artlovergr Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Λοιπόω λύθηκε το πρόβλημα ευχαριστώ παιδιά άλλαξα την ρύθμηση επιλογή της μνήμης όσο χρησιμοποιούσα την μνήμη της κάρτας για τα μυνήματα δεν μου επέτρεπε να τα σβήσω μόλις επέλεξα την μνήμη του κινητού σβήστηκαν μεσω του file manager αμέσως και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια :( Όχι τελικά δεν λύθηκε καθάρισα μόνο τα μυνήματα μόνο στην μνήμη τηλεφώνου και όχι στην κάρτα μνήμης. Lefterian προσπάθησα να κάνω αυτό που μου είπες αλλα δεν με αφήνει να το μεταφέρω έβγαλα την κάρτα σιμ και ακόμα εξακολουθεί να το στέλνει μ'όλις την ξαναέβαλα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 an allakseis apo tis ruthmiseis twn minimatwn tin epilogi pou leei pou na apothikeuontai ta minimata isws na luthei to provlima! :) As poume an tin epilogi tin exeis na apothikeuontai ta minimata sto kinito, allakse tin stin karta, k to antistrofo! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artlovergr Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Το έχω κάνει αυτό ήδη φίλε μου αλλά δεν πέτυχα τίποτε Τώρα Μείωσα τον αριθμό αποθήκευσης μυνημάτων σε ένα και μου επέτρεψε να σβήσω τα 4 κενά μυνήματα που είχαν κολήσει στα πρόχειρα και το ε μαιλ Αλλά το μη απεσταλμένο και μία εικόνα μεσω υπερ'υθρων δεν σβήνονται με τίποτε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 An den se enoxloun polu, isws se 2-3 meres to "kseperasei" to kinito sou k sou epitrepsei na sviseis ta minimata! Alliws kane ena format!(*#7370#) :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artlovergr Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Δεν τον γλυτώνω τον card reader τελικά λολ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toure7 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 pws mporw na balw mp3 gia hxo klhshs sto nokia 6600??poia programata xreiazomai?:wacko: :wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Για να παιξει mp3 ως ήχο κλήσης, το 6600 δεν μπορεί. Το μονο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα προγραμματακι το ogg player για παράδειγμα και να παίζει σαν ήχο κλήσης αρχεία .ogg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 pws mporw na balw mp3 gia hxo klhshs sto nokia 6600??poia programata xreiazomai?:wacko: :wacko: Πηγενε 2 σελιδες πισω στην 426. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toure7 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Euxaristw paidia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 mipws xerei kaneis pws mporw na bgalw(an fusika ginetai)to logotypo tis kathe etairias p.x vodafone gr apo tin othoni tou kinhtou mou bazontas allo logo?????:( :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts