gianpithio Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Πως δουλεύει?? Δεν ειναι προγραμα εινε ενα αρχειο sis που το κανονοκο ονομα του ειναι Mp3WmaOgg.Codec_6600.sis θα το βρεις στο aivanet. εγω που το δοκιμασα σε ενα 6600 απο τα 7 Mp3 επεζε τα 2 τραγουδια που τα ειχα διαλεξη μεσα απο το προφιλ. Τα τραγουδια πρεπει να ειναι 128kbps και να τα εχεις αποθηκευμενα μεσα στο φακελο sounds>digital> και το κοματι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Μηπως καποιος θα μπορουσε να μου στειλει με e-mail το Mp3WmaOgg? big_johnch@yahoo.gr Vre mania me ta mp3!!!!! Mono .wav doyleyw se hxoys klisis kai sms. Vres to dBpowerAMP kai tha exeis .wav se megethos .mp3,kai an oxi kalyteri isaksia apodwsh. Kai an xrisimopoiiseis kai to cool edit pro tha kaneis ta .wav APAIXTA!!!!! 1 Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 File cx65i an mporouses na mou steileis ta programmata ayta 8a sou eimoun idiaitera eugnwmwn!!!:) :) :) :) 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gRooV Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Δεν ειναι προγραμα εινε ενα αρχειο sis που το κανονοκο ονομα του ειναι Mp3WmaOgg.Codec_6600.sis θα το βρεις στο aivanet. εγω που το δοκιμασα σε ενα 6600 απο τα 7 Mp3 επεζε τα 2 τραγουδια που τα ειχα διαλεξη μεσα απο το προφιλ. Τα τραγουδια πρεπει να ειναι 128kbps και να τα εχεις αποθηκευμενα μεσα στο φακελο sounds>digital> και το κοματι. Αυτό που λες είναι λάθος, τα mp3 πρέπει να έχουν στο ID3v2 Tag κάποιο πεδίο γραμμένο για να μπορέσει το κινητό να τα αναγνωρίσει και παίζουν ανεξάρτητα από bitrate. Ασχετο.. τελικά με το .ogg δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα 2-3 μέρες όταν με καλούν. :) 1 Παράθεση www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Loipon paidia mia xarh..... Ksrete kapoio program na einai xronometro.....giati einai pistebw kati basiko to opoio loipei apo afto to kinito thrilos!:cool: polles fores mou exei xrhastei xronometro kai den exw......an ginete help 1 Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Αν κατάλαβα καλά, το αρχείο/backup το έχεις περάσει στον η/υ.! Με ποιό πρόγραμμα το έκανες αυτό. Γιατί δεν μπορείς να τις βάλεις στο τηλέφωνο? :ninja: ΣΩΡΥ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ. ΕΚΑΝΑ BACKUP ME TO PC SCUITE ΓΙΑ ΤΟ 6600 ΑΛΛΑ ΤΟ PC SCUITE ΓΙΑ ΤΟ 6260 ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΙΔΟΥΣ BACKUP ΑΧΡΕΙΑ.:cry: 1 Παράθεση mntounetas@irisprinting.gr:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Loipon paidia mia xarh..... Ksrete kapoio program na einai xronometro.....giati einai pistebw kati basiko to opoio loipei apo afto to kinito thrilos!:cool: polles fores mou exei xrhastei xronometro kai den exw......an ginete help mStopwatch ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Γινεται να αλλαχτει το τζαμακι της καμερας? Γιατι σημερα του εκανα κατι πολυ χοντρες γρατζουνιες. :( 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 File cx65i an mporouses na mou steileis ta programmata ayta 8a sou eimoun idiaitera eugnwmwn!!!:) :) :) :) Για παμε: Πηγαινε σε ενα ψιλικατζιδικο,αγορασε ενα pc περιοδικο με cd. Εκει μεσα σιγουρα θα βρεις το ΑUDACITY, με το οποιο μπορεις να κανει παρα πολλα στα wav,mp3,ogg,κτλ. μετα: Kατεβασε το dBpowerAMP: http://www.download.com/3000-2140_4-10042534.html αφου κατεβασεις το dBpowerAMP,κανε patch το συνημμενο παρακατω. (Για μετατροπες σε .ogg θα σου ζητησει ενα driver,θα σε παει αυτοματα σε μια σελιδα και θα τον κατεβασεις.) 1 Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Γινεται να αλλαχτει το τζαμακι της καμερας? Γιατι σημερα του εκανα κατι πολυ χοντρες γρατζουνιες. :( Και εγώ είχα το πρόβλημα αυτο. Μην δοκιμάσεις να το κάνεις με οινόπνευμα, το θολώνεις πολύ περισσότερο. Εγώ το ξήλωσα και πήρα από ενα φίλο μου το τζαμάκι που το κινητό του είχε πέσει στη θάλασσα.:) Τώρα πάλι το ίδιο πρόβλημα έχω. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 αφου κατεβασεις το dBpowerAMP,κανε patch το συνημμενο παρακατω. προσεχε βρε συ τα λινκς που βαζεις :rolleyes: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Και εγώ είχα το πρόβλημα αυτο. Μην δοκιμάσεις να το κάνεις με οινόπνευμα, το θολώνεις πολύ περισσότερο. Εγώ το ξήλωσα και πήρα από ενα φίλο μου το τζαμάκι που το κινητό του είχε πέσει στη θάλασσα.:) Τώρα πάλι το ίδιο πρόβλημα έχω. Πως το ξηλωσες? :worry: Αν το παω στην νοκια θα μου το αλλαξουν? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Πως το ξηλωσες? :worry: Αν το παω στην νοκια θα μου το αλλαξουν? Δεν ξέρω αν θα στο αλλάξουν και ποσα θα σου πάρουν!! Εγώ το είχα βγαλει και βγάζει τέλειες φωτος. απο την πίσω πλευρά βγάζεις το πίσω πλαστικό(που βρίσκεται πάνω από την μπαταρία και πάνω από το τζαμάκι θα έχει μείνει ένα ασημένιο ημικύκλιο. Αυτό αν το στρέψεις αριστερά(μπορεί και δεξιά:p ) βγαίνει. Τότε αφαιρείς το τζαμάκι από μια εγκοπή που έχει με κατσαβίδι(είναι κολλημένο). Πρόσεξε: μην προσπαθήσεις να βγάλεις το τζαμάκι χωρίς να βγάλεις πρώτα το πάνω ασημένιο πλαστικό ημικύκλιο!!:) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Λες να το κανω και γω? Δεν ξερω μην κανω καμια .. ομως και μετα τρεχω περισσοτερο.:p Ο δακτυλιος γυρω απο το τζαμακι πρεπει να αφαιρεθει και αυτος?:fool: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Nai, gia na vgei to tzamaki prepei na vgei k o daktulios... Kapou stin Salonika, eixa vrei ena magazaki pou eixe prosopsois k nomizw oti mporouses na allaxeis olokliri tin pisw prosopsi!k to tzamaki mazi!Maimou vevaia alla.... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Τελικα ο δακτυλιος ειναι πλαστικος και ενωμενος με το τζαμακι. Σημερα τον γρατζουνουσα με τον χαρτοκοπτη και το ειδα. Ειναι και διαφανος :ρ Αλλα αποτι ειδα δν μπορει να βγει χωρις να σπασω κατι. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Τελικα ο δακτυλιος ειναι πλαστικος και ενωμενος με το τζαμακι. Σημερα τον γρατζουνουσα με τον χαρτοκοπτη και το ειδα. Ειναι και διαφανος :ρ Αλλα αποτι ειδα δν μπορει να βγει χωρις να σπασω κατι. http://img157.imageshack.us/img157/3739/s5km.th.jpg Τελικά το δακτύλιο προς τα δεξιά τον στρίβεις. Σε βοηθάει καθόλου αυτο?:blink: 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Βάλε κάτι απο εκείνη τη μεριά που λέει 1 και σήκωσε το λίγο και μετά απο τη μεριά που λέει 2 σπρώξτο προς τα πάνω. Αν έχει σκόνες κλπ θα είναι λίγο πιό δύσκολο αλλα έτσι βγαίνει. Μερικές φορές είναι καλύτερα να κοιτάμε και το service manual :) Δεν πρόκειτε να σπάσει τίποτα έχω ανοίξει εκατοντάδες. 1 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Βάλε κάτι απο εκείνη τη μεριά που λέει 1 και σήκωσε το λίγο και μετά απο τη μεριά που λέει 2 σπρώξτο προς τα πάνω. Αν έχει σκόνες κλπ θα είναι λίγο πιό δύσκολο αλλα έτσι βγαίνει. Μερικές φορές είναι καλύτερα να κοιτάμε και το service manual :) Δεν πρόκειτε να σπάσει τίποτα έχω ανοίξει εκατοντάδες.Τελικά εύκολο είναι. Το έβγαλα και εγω :p 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Οχι ρε παιδια δεν εννοω αυτο, τον εβγαλα τον δακτυλιο που λεει nokia επανω, (δεν ειναι η πρωτη φορα) αλλο ειναι το προβλημα κοιταξτε στην φωτο. (ειναι λιγο αθλια γιατι ειναι τραβηγμενη με Z600) http://img503.imageshack.us/img503/9231/917953954972957945edit1bn.jpg Ειναι ενα σημειο που 'δενει' ο δακτυλιος με το μαυρο πλαστικο. Εκει δεν μπορω να κανω κατι και πρεπει να το σπασω. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Οχι ρε παιδια δεν εννοω αυτο, τον εβγαλα τον δακτυλιο που λεει nokia επανω, (δεν ειναι η πρωτη φορα) αλλο ειναι το προβλημα κοιταξτε στην φωτο. (ειναι λιγο αθλια γιατι ειναι τραβηγμενη με Z600) Ειναι ενα σημειο που 'δενει' ο δακτυλιος με το μαυρο πλαστικο. Εκει δεν μπορω να κανω κατι και πρεπει να το σπασω. Ναι. Σε εκείνο το σημείο που δεν είναι στρόγγυλο προσεκτικά με ένα κατσαβίδι το πιέζεις προς τα πάνω. Εγώ το έβγαλα χωρίς πολύ προσπάθεια αν και με φόβιζε το πλαστικό που λύγιζε προς τα έξω και δεν έσπασε τπτ!(κοίτα και τη φωτο πάνω) Edit: Ξέχασα κάτι ΠΟΛΥ! σημαντικό. Με ένα λεπτό χαρτοκόπτη ή με λεπίδα πρέπει να το κάνεις γύρω-γύρω για να βγάλεις την κόλλα 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Τελικα το εβγαλα.... αλλα εσπασε:cry::shock: Οχι οτι περιμενα να μεινει αθικτο δλδ αλλα... Παντως καλυτερα ετσι παρα με εκεινο το full γρατζουνισμενο τζαμακι. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Βασικά θα μπορούσες να βάλεις λίγο displex και να το κάνεις καινούριο. Αλλα δεν πειράζει.... Αντε και καλές φωτογραφίες :) 1 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Τι ειναι το displex? Οσο για τις φωτογραφιες, ευχαριστω :p :) 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Αλοιφή που την βάζεις και τριβεις με ενα στεγνό πανάκι και σου γυαλίζει το παραθυράκι, γενικώς μειώνει τις γρατζουνιές και σε πολλές περιπτώσεις τις εξαλείφει. 1 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts