nikoskat Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 ρε συ..την εχεις?!γιατι εγω εχω βρει την 0.4 , 0.5 , 0.7 , 1.00 , 1.10 και δεν παιζουν.. αν εχεις καμια πανω απο την 1.10 κανε μια μαγκια και στειλτη μου.. :( stergius@mail.gr (ή πες μου που μπορω να τα βρω..) now sending... εννοειται οτι μετατρεπεις τα τραγουδια σε ogg, ετσι; το πως, εχει δωσει λινκ ο νερβους πιο πανω. οτι θες το βρισκεις στο http://www.iphone-forum.org οπως εχουμε ξαναπει :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANAGIS1 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 hello palikaria poy mporo na bro programmata ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 hello palikaria poy mporo na bro programmata ? καλως ηρθες φιλε μου. δες το λινκ που δινω εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1109254#post1109254 και γενικα οτι ψαχνεις θα το βρισκεις εδω http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=14 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 now sending... εννοειται οτι μετατρεπεις τα τραγουδια σε ogg, ετσι; το πως, εχει δωσει λινκ ο νερβους πιο πανω. οτι θες το βρισκεις στο http://www.iphone-forum.org οπως εχουμε ξαναπει :whistle: λοιπον περασα το ogg player και οταν πηγα να κανω εγκατασταση μου λεει: "σφαλμα συστηματος (-1)" το ιδιο μου λεει οταν παω να βαλω και το profimail "σφαλμα συστηματος (-20)" τι παιζει?! 1 Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 λοιπον περασα το ogg player και οταν πηγα να κανω εγκατασταση μου λεει: "σφαλμα συστηματος (-1)" το ιδιο μου λεει οταν παω να βαλω και το profimail "σφαλμα συστηματος (-20)" τι παιζει?! εκανες ενα restart στο κινητο για αρχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 10 φορες!!!!! :alien: 1 Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 10 φορες!!!!! :alien: εννοειται και οτι τα ξεζιπαρες, ετσι;:O μαλλον ενα φορματακι θελεις για να στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 kalimera se olus!!! please ou thimezete pos ginete to hard format??? giati to ksexasa :cry: :cry: 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 kalimera se olus!!! please ou thimezete pos ginete to hard format??? giati to ksexasa :cry: :cry: hard reset 1. Με σβηστό το κινητό, πατήστε και κρατήστε πατημένα τα πλήκτρα "πράσινο ακουστικό", "αστερίσκος (*)" και "3". 2. Πιέστε το πλήκτρο ενεργοποίησης του κινητού και συνεχίστε να κρατάτε πατημένα τα παραπάνω πλήκτρα. Μην τα αφήσετε αν δεν δείτε στην οθόνη μια ένδειξη που θα αναφέρει τη λέξη "Format". 3. Περιμένετε μερικά λεπτά. Συνήθως η διαδικασία ολικού format διαρκεί 5-8 λεπτά. soft reset Στην οθόνη αναμονής του κινητού σας πληκτρολογήστε τον κωδικό *#7370# Όταν εμφανιστεί η σχετική προτροπή, πληκτρολογήστε τον κωδικό ασφαλεία σας (αν δεν τον έχετε αλλάξει είναι 12345). Η διαδικασία της επαναφοράς διαρκεί περίπου 1-2 λεπτά και δεν θα πρέπει σε καμία απολύτως περίπτωση να την διακόψετε. Υ.Γ. Να μην ξεχάσεις να είναι φορτισμένο το τηλέφωνο σου προτού κάνεις οτιδήποτε. 1 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsobill Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Καλησπέρα και απο μένα. Αντιμετώπισα ενα πρόβλημα με το δικό μου 6600 πριν λίγες μέρες και αποφάσισα να το πάω στη ΝΟΚΙΑ στη Βουλιαγμένης μετά απο ψάξιμο στο myphone για το καλύτερο service point στην Αθήνα.Το τηλέφωνο δεν άνοιγε ούτε φόρτιζε και δε μπορούσα ούτε φορμάτ να του κάνω.Λοιπόν μετά απο 2 μέρεσ στο service πήγα να το παραλάβω σήμερα.Είχα αφήσει τη συσκευή και τη μπαταρία της.Στη παραλαβή δε μου επέστρεψαν τη μπαταρία και μόλισ μπήκα στο αμάξι για να φύγω άνοιξα το κινητό και είδα ότι έλειπε και μπήκα μέσα ξανά να την ζητήσω.Λοιπόν μου επιστρέφοθν το κινητό με μια μπαταρία η οποία δεν ήταν η δική μου. Του λέω είσαι σίγουρος πως αυτή είναι η μπαταρία μου?Μου απαντάει μισό λεπτό και χάνεται.Σε 2 λεπτά με φωνάζει για να μου δώσουν νέα μπαταρία σφραγισμένη δωρεάν. Είδα το ίδιο να αναφέρει και άλλος φίλος που είχε παέι το δικό του τηλέφωνο για service και του έδωσαν και αυτού άλλξ μπαταρία και είπα να προσέξω και εγώ.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν οταν πάμε τη συσκευή μας για αναβάθμιση ή επισκευή! Κατα τα άλλα όλα καλά, ευγενικοί κτλ.. Ευτυχώς που υπάρχει το myphone και μπορούμε να αποφεύγουμε πολλά και να μαθαίνουμε περισσότερα. 1 Παράθεση Yannis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARIS15 Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 den ksero an prepei na anisixo alla to 6600 mou evgale ena mikro koytaki dipla apo tin hmerominia stin katastash anamonis.kserei kaneis tipota gia auto? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 den ksero an prepei na anisixo alla to 6600 mou evgale ena mikro koytaki dipla apo tin hmerominia stin katastash anamonis.kserei kaneis tipota gia auto? δηλαδη που ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARIS15 Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 δηλαδη που ακριβως; anamesa apo tin hmerominia kai thi mpataria 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 anamesa apo tin hmerominia kai thi mpataria Αν μπορεις ανεβασε ενα screenshot να το δουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 ναι μου το εχει βγαλει και μενα!!!! τιποτε το ανησυχητικο πιστευω,απλα ερχεται και φευγει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 ναι μου το εχει βγαλει και μενα!!!! τιποτε το ανησυχητικο πιστευω,απλα ερχεται και φευγει!!! μηπως εχετε βαλει το IVCM; δε βγαζει ακριβως κουτακι αλλα κατι βγαζει(δυο μικρα τοξακια). προφανως καποια εφαρμογη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 μηπως εχετε βαλει το IVCM; δε βγαζει ακριβως κουτακι αλλα κατι βγαζει(δυο μικρα τοξακια). προφανως καποια εφαρμογη ειναι. Για αυτο ειπα και εγω να βαλει ενα screenshot ο φιλος μας γιατι κουτακι δεν μου εχει βγαλει ποτε καποιο series 60 που ειχα. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Για αυτο ειπα και εγω να βαλει ενα screenshot ο φιλος μας γιατι κουτακι μου εχει βγαλει ποτε καποιο series 60 που ειχα. :O εμενα μου βγαζει οταν αλλαζω γραμματοσειρα και δεν αναγνωριζει τη "νοτα" του αθορυβου και δειχνει κυριολεκτικα κουτακι αλλα οχι ακριβως εκει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARIS15 Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 παιδια ειχα ενα 6600 στο οποιο ειχα μια καρτα 512ΜΒ και γυρω στα 500 μνματα(στην καρτα) και καποιος μου εδωσε ενα 3650.εβαλα την 512 στο 3650 αλλα οταν παω να αλλαξω τα μνματα και να τα βαλω στην καρτα απο το μνημη σε χρηση,αφου τα βαζω οταν παω στα μνματα μου βγαζει εφαρμογη εκλεισε mce και με πεταει εξω. τι να κανω;ηταν και σημαντικα μνματα αλλιως.... Βοηθειστε με 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Παιδια, να ρωτήσω, στο soft reset χάνεις τα δεδομένα σου? Ποια η διαφορά απο το hard reset? Προσφατα αναγκάστηκα να κάνω hard reset στον Γερμανό επειδη η μνήμη του 6600 είχε γεμίσει εντελώς και ελεγε "σφάλμα συστήματος"!!!! Έχασα πανω απο 1500 μηνύματα... :-s ........ Και κάτι άλλο.. είχα κάνει bckup με το Pc Suite Nokia και..... δεν σώθηκαν τα νούμερα τηλεφώνων!!! Τα είχα αποθηκεύσει στη μνήμη του κινητού.. Γιατί έγινε αυτο??????? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANAGIS1 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 hello kai sori poy aniksa kai pali 8ema. alla 8elo na ma8o an ginete na pekso arxi tipoy .exe se nokia6600, kai exo programmata tipoy jar kai den moy ta pezi helpme plz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aswtos_Yios Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 gia xara prepei na kana blakeia me prohgoumeno mhnyma opote stelnw xana thn erwtish mou .. :> Yparxei kapoio programma gia 6600 to opoio na vriskei ta sms pou exw apothikeymena sto khnhto kai na ta pernaw sto pc.. h kapoios tropos wste na ta stelnw ta sms gia apothikeysh se pc..giati exw thn entypwsh oti den ginete meso pc suite..eyxaristw 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Παιδια, να ρωτήσω, στο soft reset χάνεις τα δεδομένα σου? Ποια η διαφορά απο το hard reset? Προσφατα αναγκάστηκα να κάνω hard reset στον Γερμανό επειδη η μνήμη του 6600 είχε γεμίσει εντελώς και ελεγε "σφάλμα συστήματος"!!!! Έχασα πανω απο 1500 μηνύματα... :-s ........ Και κάτι άλλο.. είχα κάνει bckup με το Pc Suite Nokia και..... δεν σώθηκαν τα νούμερα τηλεφώνων!!! Τα είχα αποθηκεύσει στη μνήμη του κινητού.. Γιατί έγινε αυτο??????? Καλησπέρα. 1.soft reset = επανεγκατάσταση το λειτουργικό στο τηλέφωνο. 2.hard reset= πλήρης διαγραφή και εγκατάσταση λειτουργικού στο τηλέφωνο. Είναι λογικό να έχασες τα μηνύματα και ότι άλλο είχες στο τηλέφωνο σου, από την στιγμή που έκανες hard reset, είναι σαν να κάνεις π.χ. Format στο pc και εγκατάσταση το λειτουργικό, έπρεπε να στο έλεγαν προτού το κάνουν αυτό. 3.Απ’ ότι γνωρίζω το pc suite δεν μπορεί να αποθηκεύσει νούμερα τηλεφώνων, οπότε για αυτό δεν τα κράτησε. 4. Από την στιγμή που τα είχες αποθηκεύσει στην μνήμη του τηλεφώνου είναι λογικό να χάθηκαν, από την στιγμή που έκανες hard reset. Ελπίζω να σε βοήθησα με τα ερωτήματα που είχες. 1 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 hello kai sori poy aniksa kai pali 8ema. alla 8elo na ma8o an ginete na pekso arxi tipoy .exe se nokia6600, kai exo programmata tipoy jar kai den moy ta pezi helpme plz Καλησπέρα. 1.Δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν νομίζω να μπορείς να τρέξεις τέτοιου είδος αρχεία στο τηλέφωνο. 2.Υπαρχει πιθανότητα τα προγράμματα που είναι jar να μην είναι συμβατά με το τηλέφωνο σου, και για αυτό να μην μπορείς να τα παίξει. 1 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Για το jar αρχείο δοκίμασε να το κάνεις εγκατάσταση μέσω του pc suite. exe αρχεία δεν μπορείς να τρέξεις στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts