Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ποιοτητα του ηχου του 6600 στα τραγουδια ειναι τοσο χαλια??? δεν διορθωνεται??? ειναι σαν του 7610???

Του 7610 ειναι λιιγο καλυτερη ,μην περιμενεις πολλα πραγματα ομως αφου απουσιαζει ο stereo ηχος.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

re paidia exw fai trelo kollima me to 6600 moy!!!sta kala kathoymena exei faei ena xontro kollima!!!!enw me oles tis etairies exw kampana sima me to poy bazw vodafone den exw katholoy sima kai den ftaei i voda giati ola ta ipoloipa kinita pianoyne kanonikotata girw moy...ti lete na ftaei kai ti na kanw!!!!na to paw se kamia nokia???

Φιλε μου το 6600 σου θελει πομποδεκτη.Μηπως σου εχει πεσει;

nai moy exei pesei polles fores katw...kai poso paei aytos o pompodektis file moy???

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Γειά σας παιδιά. Να ρωτήσω κάτι για το 6600 τα τραγούδια σε τι αρχεία να τα κάνω για να δουλεύουν και ως ήχος κλίσης από το oggPlayer .ogg η .mmf

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 0,75€/15" :lol:

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (5.27.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Γειά σας παιδιά. Να ρωτήσω κάτι για το 6600 τα τραγούδια σε τι αρχεία να τα κάνω για να δουλεύουν και ως ήχος κλίσης από το oggPlayer .ogg η .mmf

Μπορεις αν θες να τα περασεις στο κινητο ως .wma και θα μπορεις να τα βαλεις για ηχο κλησης χωρις να χρησιμοποιησεις κανενα προγραμμα

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Μπορεις αν θες να τα περασεις στο κινητο ως .wma και θα μπορεις να τα βαλεις για ηχο κλησης χωρις να χρησιμοποιησεις κανενα προγραμμα

Είσαι σίγουρος ότι θα τα παίζει? Γιατί είχα βάλει και δεν φαινόταν στην έκθεση το βρήκα από το filemanager και έγραφε άγνωστη μορφή αρχείου.

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Εδώ και μερικές μέρες μόλις ανοίγω το κινητό μου βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα: "Εφαρμογή έκλεισε: Main". Παρόλ' αυτά το κινητό λειτουργεί κανονικά. Τι σημαίνει αυτό το warning; Ποια είναι η εφαρμογή main;

Παιδια ξέρετε κανένα site ή forum για να καταβάσω εφαρμογές για το 6600?το aivanet που χρησιμοποιούσα πρέπει να έκλεισε.και κατι ακόμα:πως λένε την εφαρμογή που όταν ενεργοποιείται,το κινητό βγάζει φωτο αυτόματα,με τη λήψη ενός sms?υπάρχει πρόγραμμα για απεριόριστο voice recording?

Είσαι σίγουρος ότι θα τα παίζει? Γιατί είχα βάλει και δεν φαινόταν στην έκθεση το βρήκα από το filemanager και έγραφε άγνωστη μορφή αρχείου.

100% λειτουργει. ΟΧΙ MP3! .wma ;) Και θα παιζει σαν ηχος και θα μπορεις να το βαλεις ως ringtone :cool:

Παιδια ξέρετε κανένα site ή forum για να καταβάσω εφαρμογές για το 6600?το aivanet που χρησιμοποιούσα πρέπει να έκλεισε.
Εχει δωθει πολλες φορες : http://www.iphone-forum.org/ ;) :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Εδώ και μερικές μέρες μόλις ανοίγω το κινητό μου βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα: "Εφαρμογή έκλεισε: Main". Παρόλ' αυτά το κινητό λειτουργεί κανονικά. Τι σημαίνει αυτό το warning; Ποια είναι η εφαρμογή main;

Θα δεις τη δεν δουλεύει καλά στο κινητό σου. Κάποιο παιχνίδι η κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει δεν είναι συμβατό με το κινητό σου. Μάντεψε!

Και για full applications και 3d games .sis και java επισκεφθήτε την σελίδα αυτή... flyfire.ru/symbian

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Εχεις βαλει καμμια java εφαρμογη ή παιχνιδι;;Για δοκιμασε να τα βγαλεις να δεις αν στο κανει ακομα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Παιδια ξέρετε κανένα site ή forum για να καταβάσω εφαρμογές για το 6600?το aivanet που χρησιμοποιούσα πρέπει να έκλεισε.και κατι ακόμα:πως λένε την εφαρμογή που όταν ενεργοποιείται,το κινητό βγάζει φωτο αυτόματα,με τη λήψη ενός sms?υπάρχει πρόγραμμα για απεριόριστο voice recording?

Εφαρμογή για απεριόριστη εγράφη είναι το eRecorder v_1.35.0

αν θες να σου το στείλω δώσε μου το e-mail σου, αν δεν μπορέσω τώρα θα σου το στείλω αύριο, εχω και αλλά πολλά πρόγραματα και παιχνίδια πλήρες, αν θέλει κανείς...

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

re paidia yparxei kanena programa gia to 6600 pou na kanei megaliteri lipsi video apo 9 defterolepta pou exei apo tin mana tou? kai mipos kserete kanena site pou na exei dorean programata gia to 6600 kai oxi trial????

για το βιντεο phillips_camcoder_1.03 και παλιοτερη, δηλαδη 1.02 και 1.01 και site iphone-forum.org μετα απο register. αν εψαχνες ομως θα τα εβρισκες ;)

euxaristo poli!!

ksexasa na rotiso sto programa pou dinei i nokia pc suite den mporeis na epeksergasteis kai na apothikeuseis tis epafes sou. kserei kaneis kanena programma free kai site pou moro na to vro??? oxi trial.

euxaristo!!

euxaristo poli!!

ksexasa na rotiso sto programa pou dinei i nokia pc suite den mporeis na epeksergasteis kai na apothikeuseis tis epafes sou. kserei kaneis kanena programma free kai site pou moro na to vro??? oxi trial.

euxaristo!!

Υπάρχει δυνατότητα για συγχρονισμό(synchronization) με Microsoft Outlook.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

ρε παιδια η καμερα του 6600 αν το βαλω στη βραδινη ληψη μου δειχνει κατι σαν αστερακια ειδικα αν ειναι πολυ σκοτεινη η εικονα.. τι μπορει να φταιει? το κινητο μου το εχουν δωσει οποτε δεν ξερω αν ηταν απο την αρχη ετσι.

ρε παιδια η καμερα του 6600 αν το βαλω στη βραδινη ληψη μου δειχνει κατι σαν αστερακια ειδικα αν ειναι πολυ σκοτεινη η εικονα.. τι μπορει να φταιει? το κινητο μου το εχουν δωσει οποτε δεν ξερω αν ηταν απο την αρχη ετσι.

Τα αστερακια και τα διαφορα αλλα κολπα τα βγαζει γιατι ειναι σκοτεινη η εικονα και προσπαθει να την φωτησει λιγο κι ετσι χαλαει η ποιοτητα της ;) Λογικο ειναι :cool:

paidia ta kainouria paixnidia tou n-gage px crach nitro cart den mpainoun me ton tropo ton .blz? katebasa apo mobizone ayto to paixnidi kai akouste: eixe mesa 2 worms :wacko: (ta opoia ta pire kai ta sikose thanks to McAfee) kai pola alla.na me sinxorate re paidia an exei ksana ipothei alla to thelo gia to kinito tou aderfou (6600) mou mias kai ego epapsa distixos na asxoloume me symian os logo tou ppc mou... :)

Οχι τα καινουρια παιχνιδια του N-Gage δεν παιζουν σε καποιο αλλο S60 εκτος τους N-Gage και N-Gage QD... :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

παίδες καλησπέρα,που και που οταν ανοίγω το κινητό μου λεει "μη έγκυρη κάρτα sim" και δεν ανοιγει.βγαζω μπαταρίες καρτες σιμ κτλ και πάλι τα ίδια,το ανοίγω "μη έγκυρη καρτα σιμ".

το βάζω στην φόρτιση και παίρνει μπρος και ανοίγει κανονικα.μπαταρία είχε δεν ήταν οτι αδειασε απο μπάτερυ.

τι λέτε συνάδελφοι???λέτε καποια στιγμή οτι δεν θα μπορώ να το ανο ίξω με τίποτες?? :music:

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

παίδες καλησπέρα,που και που οταν ανοίγω το κινητό μου λεει "μη έγκυρη κάρτα sim" και δεν ανοιγει.βγαζω μπαταρίες καρτες σιμ κτλ και πάλι τα ίδια,το ανοίγω "μη έγκυρη καρτα σιμ".

το βάζω στην φόρτιση και παίρνει μπρος και ανοίγει κανονικα.μπαταρία είχε δεν ήταν οτι αδειασε απο μπάτερυ.

τι λέτε συνάδελφοι???λέτε καποια στιγμή οτι δεν θα μπορώ να το ανο ίξω με τίποτες?? :music:

Για αυτο πιθανον να φταιει και η καρτα sim.Μου το εκανε και εμενα πιο παλια βεβαια σε ενα 7210 και οταν την αλλαξα ηταν ολα μια χαρα.Αν συνεχιζει να στο κανει ζητα αλλαγη καρτας sim.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

ξέρεις τι γίνετε όμως?πριν κανα μήνα δίμηνο έχω αλλάξει την κάρτα και την είχα κάνει 3g, γιατί την είχα σε ένα αλλο κινητό.λες να φταιει οτι ειναι 3g ? ισα ίσα θα έπρεπε να είναι καλύτερα λογικά.δεν είναι φθαρμένη η κάρτα σιμ πάντως απο αλλαγες διοτι δεν την έχω πολυχρησιμοποιήσει.
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: