Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

keropi τοτε πολυ πιθανον να ευθυνονται java εφαρμογες ή παιχνιδια.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 1 Δεκ. 2004 , 18:40)

Δικιο εχεις και εσυ φιλε dapper,δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο :(

Εχω μια ιδεα αλλα δεν ξερω αν θα βγει σωτηρια:

Πατωντας ενα νουμερο παει στο αντιστοιχο κατα αριθμον εικονιδιο. Ας πουμε αν πατησεις τον αριθμο 1 θα ανοιξεις την πρωτη εφαρμογη στο μενου... :)

Ετσι ισως μπορεσει να κανει κατι ο φιλος μας. ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος keropi ( 2 Δεκ. 2004 , 14:13)

exei tipota arxeia sto symbian opos to autoexec.bat pou trexei progs kata thn ekinhsh? pos kserei to kinito ti na fortosei sthn arxh? panta hthela na rikso mia matia :)

Υπαρχουν εφαρμογες οπως το AutoExec και το AutoStart που τους βαζεις να ανοιγουν οποια εφαρμογη θες κατα το Startup! :)

Μερικες εφαρμογες οπως το PowerDictaphone και το PowerTorch εχουν κατι παρομοιο pre-installed ετσι ωστε να ανοιγουν μονες τους... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 2 Δεκ. 2004 , 22:52)

Εχω μια ιδεα αλλα δεν ξερω αν θα βγει σωτηρια:

Πατωντας ενα νουμερο παει στο αντιστοιχο κατα αριθμον εικονιδιο. Ας πουμε αν πατησεις τον αριθμο 1 θα ανοιξεις την πρωτη εφαρμογη στο μενου... :)

Ετσι ισως μπορεσει να κανει κατι ο φιλος μας. ;)

Woca αυτο ισχυει αλλα μονο για τα πρωτα 9 εικονιδια.Αν πατησεις δηλαδη το 10 θα σου ανοιξει τα μυνηματα. ;)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Είχα το TIM Imagine στο Νοkia 6600 όπου μου έβγαλε το μήνυμα 'η εφαρμογή έκλεισε' αναγκάστηκα να βγάλω το TIM Imagine και τώρα το εγκαθιστώ αλλά δεν κάνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις στο μενού π.χ. Μοbile TV, New Video...κλπ. :-(

Οι ρυθμίσεις ΤΙΜ ΜΜS & TIM Wap είναι Οκ.

Τι μπορεί να φταίει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aramil ( 5 Δεκ. 2004 , 14:20)

gia na min anoikso kainourgio topic kai epeidi skeftomai na allakso kinito tha ithela na rotiso.Poio proteinete?6230 i 6600?Adikeimenika parakalo.

Φιλε Aramil καλως -ηρθες και καλα εκανες και δεν ανοιξες καινοργιο

θεμα. :)

Τα τηλεφωνα που αναφερεις ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια.

Το 6600 ειναι series 60 ενω το 6230 series 40. Δεν μπορουν να συγκριθουν. Εξαρταται το τι θες εσυ απο το τηλεφωνο.

Η πλατφορμα series 60 και συγκεκριμενα το 6600 υποστηριζει ενα πληθος εφαρμογων και παιχνιδιων.

Το 6230 υποστηριζει στερεο ηχο μπ3 και εχει και ραδιοφωνο,ενω το

6600 οχι.

Κατα την γνωμη μου το 6230 ειναι καλη αγορα εαν δεν θες να ασχοληθεις με εφαρμογες κλπ. Εαν θες παιρνεις το 6600.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Isos eprepe na to theso kapos allios an kai etsi vgaino kapos ektos thematos....:) Exo skopo na diatheso mexri 350 euro gia kinito.Kai os kyrio kritirio exo tin adoxi enos modelou ston xrono.Dld gia poso tha borei na synagonistei (en merei pada) ta ypoloipa kinita.Protaseis dektes!
You messed with the best you'll die like the rest

eimai katoxos enos 6600.simera pou imoun se ena cafe kai xwris na exw to bluetooth anoixtw mou esteilan mia foto kai to kin mou evgale to antistixw minima na dextw i oxi.pws enai dinaton na me anixneusan oi suskeues tous xwris na to exw anoixto? :confused: gia to bluetooth xrisimopoiw mono to mobiluck to opoio to eixa anoi6ei kai kleisei kanonikotata poli prin mou steiloun tin foto.apla eimai polu periergos na dw ti gynetai ;) eyxaristw

Παιδια οταν κλεινω το 6600 και μετα το ξανανοιξω μου βγαζει ενα μηνυμα "Εφαρμ.εκλεισε main!".Ξερει κανεις τι ειναι αυτο και γιατι το λεει συνεχεια?Υπαρχει τροπος να το σταματησω να το λεει?
...............6600.................

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zeb ( 6 Δεκ. 2004 , 14:06)

Παιδια οταν κλεινω το 6600 και μετα το ξανανοιξω μου βγαζει ενα μηνυμα "Εφαρμ.εκλεισε main!".Ξερει κανεις τι ειναι αυτο και γιατι το λεει συνεχεια?Υπαρχει τροπος να το σταματησω να το λεει?

Μαλλον καποια java εφαρμογη δημιουργει το προβλημα.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

hello! Den kserw an exei ksana ipothei alla einai ligo diskolo na psaksw mesa se 300+ apantiseis. Skeftome na agorasw to 6600 sintoma alla ehw mia aporia... an perasw enan mp3 player kai kataferw na akousw mp3, tha mporesw na ta akousw me kapio tropo apo akoustika -h- hands free? thanks.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sexbox ( 7 Δεκ. 2004 , 08:34)

hello! Den kserw an exei ksana ipothei alla einai ligo diskolo na psaksw mesa se 300+ apantiseis. Skeftome na agorasw to 6600 sintoma alla ehw mia aporia... an perasw enan mp3 player kai kataferw na akousw mp3, tha mporesw na ta akousw me kapio tropo apo akoustika -h- hands free? thanks.

Καλως-ηρθες sexbox .

ο μονος τροπος να ακουσεις απο διπλα ακουστικα ,ειναι να βρεις

ενα ειδος radio hands-free που κυκλοφορουν απο πλανωδιους πωλητες.

Δεν εχει κυκλοφορησει απο την νοκια κατι αντιστοιχο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow ( 7 Δεκ. 2004 , 09:50)

μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα διπλά ακουστικά με το μανταλάκι που υπάρχει για τα 8310, 6510 και όλα τα παλιότερα ΝΟΚΙΑ.

Σορυ, μου διεφυγε :o ,ειναι πρωι ακομα :D

iPhone 5S Space Grey

Nervous, λάθος απάντηση. :D Αυτό ισχύει μόνο για το 7610 και όχι για το 6600. ;)

Φίλε sexbox, υπάρχουν πάρα πολλά προγράμματα για να μπορέσεις να βάλεις mp3 στο 6600. Και επειδή το 6600 δεν έχει την νέα θύρα που ενσωματώνουν όλες οι τελευταίες συσκευές της ΝΟΚΙΑ, την pop-port, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα διπλά ακουστικά με το μανταλάκι που υπάρχει για τα 8310, 6510 και όλα τα παλιότερα ΝΟΚΙΑ.

Η απόδοση όμως δεν θα είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είναι και ότι καλύτερο το 6600 για να ακούς μουσική λόγω της μονοφωνικής εξόδου του.

Thanks gia tis apantiseis sas!

Η απόδοση όμως δεν θα είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είναι και ότι καλύτερο το 6600 για να ακούς μουσική λόγω της μονοφωνικής εξόδου του.

To kserw alla distixws sta lefta tou ehw vrei alla kinita pou pezoun mp3s poly kala alla distixos den einai symbian -h- den pernoune kartes. Enw to 6600 pisteyw para tin oxi kai toso kalh poiothta hxou sindiazei kapia pragmata pou ta alla den ta exoun sthn timh tou, opws korifea games (merika kai apo ngage), egkatastash programmatwn, smartmovie + tainies, ala to mono pou me xalage itan afto me ta akoustika alla lithike kai afto twra (sxedon! einai mexri na vrw ta akoustika :P)

Ρε παιδια μην μπερδευομαστε. Η ποιοτητα του ηχου στο 6600 δεν ειναι ετσι επειδη ειναι μονοφωνικη η εξοδος απλως η ποιοτητα του ηχειου, της εξοδου και της μεταφορας στο ηχειο ειναι αισχρη... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος benrgv ( 6 Δεκ. 2004 , 00:24)

eimai katoxos enos 6600.simera pou imoun se ena cafe kai xwris na exw to bluetooth anoixtw mou esteilan mia foto kai to kin mou evgale to antistixw minima na dextw i oxi.pws enai dinaton na me anixneusan oi suskeues tous xwris na to exw anoixto? :confused: gia to bluetooth xrisimopoiw mono to mobiluck to opoio to eixa anoi6ei kai kleisei kanonikotata poli prin mou steiloun tin foto.apla eimai polu periergos na dw ti gynetai ;) eyxaristw

akrivos to idio epatha kai ego to savvato sto mpournazi :worry: :confused: :worry:

Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του...

Greece Photos

http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png

Guys 2 ερωτήσεις :

1) Στο c:/system/install και e:/system/install υπάρχουν κάποια αρχεία σε log και sis μορφή καθώς και 2 φάκελοι Logs και Registry. Μπορώ να τα σβήσω ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο κινητό?

2) Υπάρχει κάποιος player gia *.swf αρχεία?

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Haris1977 ( 8 Δεκ. 2004 , 14:05)

Guys 2 ερωτήσεις :

1) Στο c:/system/install και e:/system/install υπάρχουν κάποια αρχεία σε log και sis μορφή καθώς και 2 φάκελοι Logs και Registry. Μπορώ να τα σβήσω ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο κινητό?

2) Υπάρχει κάποιος player gia *.swf αρχεία?

1. Καλο ειναι να μην πειραζεις system αρχεια γιατι μπορει να δημιουργηθει προβλημα.

2.Υπαρχει η εφαρμογη Mobiclip Player:

allows watching Macromedia Flash contents in Series60 devices. However, Flash (.swf) files have to be converted to native Mobiclip (.mo) format first using a commercial converter.

http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=173&faq=4

iPhone 5S Space Grey

Haris1977 εκτος του οτι οπως ειπε και ο φιλος nervous πιθανοτατα να εχεις προβλημα με τις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες αμα τα σβησεις δεν θα κερδισεις και πολυ χωρο (για εξοικονομηση χωρου φανταζομαι θελεις να τα σβησεις) αφου αν προσεξεις αυτα τα αρχεια ειναι πολυ μικρα. ;)

:o εχω και εγω το νοκια 6600 και οχι μονο ακουγεται ο ηχος αλλα θα ελεγα και πολυ δυνατα.οποτε μαλλον θα εχει καποιο προβληματακι το κινητακι σου.κοιταξε το :happy:

PowerZ μάλλον είσαι τυχερή... Ούτε εγώ είμαι ικανοποιημένος απο ηχειάκι του 6600.. Ούτε και όσοι φίλοι μου το έχουν, ακούγεται χαμηλά ο ήχος σε midi και wav/ogg. Δηλαδή σε χώρο ακόμα και με μέτρια φασαρία για να καταλάβω οτι με παίρνουν τηλέφωνο πρέπει να έχω ενεργοποιημένη και την δόνηση..

ΥΓ.[offtopic] Τα κατάφερες με το bluetooth του υπολογιστή σου να δέχεται αρχεία;[/offtopic]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis ( 8 Δεκ. 2004 , 21:38)

PowerZ μάλλον είσαι τυχερή... Ούτε εγώ είμαι ικανοποιημένος απο ηχειάκι του 6600.. Ούτε και όσοι φίλοι μου το έχουν, ακούγεται χαμηλά ο ήχος σε midi και wav/ogg. Δηλαδή σε χώρο ακόμα και με μέτρια φασαρία για να καταλάβω οτι με παίρνουν τηλέφωνο πρέπει να έχω ενεργοποιημένη και την δόνηση..

ΥΓ.[offtopic] Τα κατάφερες με το bluetooth του υπολογιστή σου να δέχεται αρχεία;[/offtopic]

οχι.. ενω δεχεται τελεια οτιδηποτε το κινητο απο τον υπολογιστη δεν μπορω να μεταφερω τιποτα απο το κινητο στον υπολογιστη :(

Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω την προσοψη στο 6600 ? μπορω εγω η πρεπει να το κανει καποιος ειδικος μην κανω καμια ζημια ?