symplektis Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Ρε παιδια μια ερωτηση: Αλλαξα MMC και εκανα restore και το pcsuite δεν μου επανεφερε τα μηνυματα μου. Απο την παλια MMC εκανα copy - paste στην καινουργια ολο τον φακελο mail και ενω εμφανιζονται τα μηνυματα αλλα οταν παταω καποιο για να το ανοιξω δεν κανει τιποτα. Τι μπορω να κανω?? Pleaze help!! 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος symplektis ( 2 Οκτ. 2004 , 01:55) Ρε παιδια μια ερωτηση: Αλλαξα MMC και εκανα restore και το pcsuite δεν μου επανεφερε τα μηνυματα μου. Απο την παλια MMC εκανα copy - paste στην καινουργια ολο τον φακελο mail και ενω εμφανιζονται τα μηνυματα αλλα οταν παταω καποιο για να το ανοιξω δεν κανει τιποτα. Τι μπορω να κανω?? Pleaze help!! Με card reader θα ηταν καλυτερα τα πραγματα εαν εκανες copy το περιεχομενο της μιας mmc στην αλλη ,διαλεγοντας βεβαια πρωτα απο το pc σου να εμφανιζονται και τα hidden files. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntontos Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 re pedia mipos mporeite na mou peite ti kanei to Route66.Mobile?efxaristo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ntontos ( 2 Οκτ. 2004 , 02:20) re pedia mipos mporeite na mou peite ti kanei to Route66.Mobile?efxaristo GPS navigator ειναι. Εδω γινεται αρκετη συζητηση γι αυτο: Route 66 - Athens Map Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntontos Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 thanks alla k pali den katalava pou xrisimevei,mipos kserei kaneis?poli mperdema 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 2 Οκτ. 2004 , 02:09) Με card reader θα ηταν καλυτερα τα πραγματα εαν εκανες copy το περιεχομενο της μιας mmc στην αλλη ,διαλεγοντας βεβαια πρωτα απο το pc σου να εμφανιζονται και τα hidden files. Μα αυτη ηταν η πρωτη κινηση που εκανα και ενω περασε ολα τα αρχεια κανονικα μολις ανοιξα το κινητο δεν εβλεπε τιποτα.. Ουτε τα προγραμματα ουτε τιποτα αλλο. Γι'αυτο και εγω αρχισα τις δοκιμες με το backup.. 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ntontos ( 2 Οκτ. 2004 , 02:30) thanks alla k pali den katalava pou xrisimevei,mipos kserei kaneis?poli mperdema Χρησιμευει στο να βρισκεις τον δρομο σου μεσω δορυφορων. Δηλαδη του λες που θελεις να πας και σε καθοδηγει. Δεν νομιζω ομως πως εδω ειναι το καταλληλο thread για αυτη τη συζητηση.. 1 Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok_salonika Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Μπορείτε να μου δώσετε ένα link για το Nokia Multimedia Converter 2.0? Ευχαριστώ 1 Παράθεση george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 geok_salonika κατεβασε το απο εδω : Nokia Multimedia Converter 2.0 . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος symplektis ( 2 Οκτ. 2004 , 03:00) Χρησιμευει στο να βρισκεις τον δρομο σου μεσω δορυφορων. Δηλαδη του λες που θελεις να πας και σε καθοδηγει. Δεν νομιζω ομως πως εδω ειναι το καταλληλο thread για αυτη τη συζητηση.. Μπορεις να το χρησιμοποιησεις και χωρις GPS Receiver και σου εχει ολες τις οδους και τους δρομους της Αθηνας! :) Πολυ καλο για εμενα... :happy: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας. Προκειμένου να προχωρήσω σε full format για να απαλαγω απο διάφορα σκουπίδια,υπάρχει κάποιος τρόπος να σωσω κάπου τα SMS και MMS και να τα επαναφέρω κατόπιν?????????? Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρω 1 Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis31 Δημ. October 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 me to Nokia PC souite for 6600 fisika mporeis na kaneis restore.. ( mono katalogo i mono to imerologia..analga ti theleis..) an thes na diabazeis ta sms sto pc to Oxygen for Symbia OS tha sou erthi poli jet..prosoxi diabase tis odigies giati prepi na fortothi kapio sis arxio sto kinito oste na iparxi epikinonia..) sou upenthimizo pos gia na gini format prepi na klisis to kinito na patisis to Psarino koumpi sigxronos me to * kai to 3 apo to pliktrologio ( ola sigxronos ) kai anigeis to kinito..tha sou grapsei formatting stin othoni kai oso proxoraei i diadikasia tha ginete aspri i othoni..meta pou tha teliosi ginete reboot kai to kinito einai san kanourgio:) 1 Παράθεση Babis F Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 kalimera mipos kanena kalo pedi exei to OPM Agent.sis gia to 6600 kai mporei na mou to steilei? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος billys ( 6 Οκτ. 2004 , 11:50) kalimera mipos kanena kalo pedi exei to OPM Agent.sis gia to 6600 kai mporei na mou to steilei? Koίτα στο group μου Για ολόκληρο το πρόγραμμα... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 re paidia voithiste me!exo katavasei apo to aivanet efarmoges,paixnidia,themes,ktl ta perasa meso ir sto 6600 toy aderfou mou k ola kala. xthes omos prospathisa na peraso ta idia sto 6600 ths kopelas mou apo tis iperithres enos laptop.to kinito pairnei thn efarmogh san mhnuma alla molis to anoigo,k ekei pou paei na tin kanei egatastash,den mporei!den mporei na ta egatastisei! oute games,oute themes..tipota! mipos exei provlima to kinito? parakalo as me voithisei kapios....! 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosQ Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Dokimase na kaneis egatastash twn efarmogwn afou allaxeis th glwsa toy thlefwnou sta agglika 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 les na ginei? eyxeristo pantos,tha dokimaso. eixa thn pepoithisi oti ayto to kin einai provlimatiko giati palaiotera eixa prospathisei na steilo eikones me bt k pali dn egine tpt.les ki ayto to provlima na diorthothei an to giriso sta agglika? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Εδω και 2 ημερες εχω το εξης προβληματακι με το 6600.Οταν το ανοιγω το πρωι και λαμβανω μυνηματα δεν μου χτυπαει,ουτε μου βγαζει το μυνημα"1 μυνημα ελληφθει",απλα μου βγαζει το φακελακι μονο.Ξερει κανεις τιποτα,του εχει συμβει?Επισης θελω να κανω την αναβαθμιση και να αλλαξω οθονη(εντος εγγυησης με 4 καμμενα πιξελ) αλλα να μην μου κανει 15 μερες(ειναι απολυτη αναγκη να φταχτει σε ενα πρωι).Μου ειπαν να το παω στα κεντρικα και οτι θα κανει μια ημερα.Εχει κανεις εμπειρια επ'αυτου? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Drioannis ( 7 Οκτ. 2004 , 16:24) Εδω και 2 ημερες εχω το εξης προβληματακι με το 6600.Οταν το ανοιγω το πρωι και λαμβανω μυνηματα δεν μου χτυπαει,ουτε μου βγαζει το μυνημα"1 μυνημα ελληφθει",απλα μου βγαζει το φακελακι μονο.Ξερει κανεις τιποτα,του εχει συμβει? Κανε clear το communication log. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 'Εχω μια "υποθετική" απορία. Αν κάποιος αλλάξει κινητό (π.χ. απο 6600 σε 6230) και έχει κάποιες εφαρμογές που τρέχουν και στα δύο, πώς μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα που έχει περάσει απο την πρώτη συσκευή στη δεύτερη? Και τι γίνεται εαν η δεύτερη συσκευή είναι άλλου κατασκευαστή (π.χ. απο 6600 σε SE P900)? 1 Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Δεν νομίζω να υπάρχουν εφαρμογές που να τρέχουν και στα 3, γιατί το 6600 είναι s60, το 6230 s40 και το p900 UIQ. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_36 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 paidia gia sas! sorry an h erotish pou tha kano exei apantithei edo alla mou bgikan ta mati ta na diabazo! yparxoun se kapio post oi rithmhseis gia to WAP KAI GPRS se cosmote?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitris_36 ( 9 Οκτ. 2004 , 00:09) paidia gia sas! sorry an h erotish pou tha kano exei apantithei edo alla mou bgikan ta mati ta na diabazo! yparxoun se kapio post oi rithmhseis gia to WAP KAI GPRS se cosmote?? Φιλε Δημητρη ,μπορεις να κατεβασεις τις ρυθμισεις απο το site της Νοκια http://www.nokia.com/nokia/0,,32863,00.html Επισης μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη Setting Wizard και ολες οι ρυθμισεις θα περαστουν αυτοματα . http://nds1.nokia.com/phones/files/software/Nokia_6600_SettingWizard.SIS Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Μηπως καποιος φιλος ξερει που μπορω αν μπορω :( να βρω ολοκληρη την πλακετα απο το νοκια 6600 και ποσο παει περιπου :cry: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 παιδια ξερετε αν μπορω να συνδεσω το pc μου με το 6600 με bt και να βλεπω σελιδες του ιντερνετ απο τον οπερα του κινητου μου;αν ναι πως;ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts