teorizo Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 paidia kati paraxeno simbeni sto kinito mou !! esbisa kapoia paixnidia kai programmata kai molis piga na do tin mnimi tis kartas anti na exei eleutherothi egine to antitheto!!!!!!!!!!! :cry: :worry: :( paidia bohthia !!! :cry: 1 Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Είχε γίνει και σε μένα αλλά στο n-gage. Σβήνω λοιπόν αρχεία όπως mp3, video, apps και δεν μου ελευθερώθηκε καθόλου μνήμη ενώ είχα σβήσει 40 με 50ΜΒ. Πήγα λοιπόν με ένα file manager και έκανα έναν έλεγχο στην κάρτα μνήμης και βρήκα έναν φάκελο που λεγόταν recycled ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων και είχαν πάει όλα εκεί μέσα σε άλλη μορφή και ονομασία. Για έλενξε μήπως σου έχει συμβεί αυτό. Αν δεν βρείς τίποτα, κάνε την κάρτα μι αμορφοποίηση αφού σώσεις οτι έχεις μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 exei kaneis na mou steilei to cr@%k tou DreamChat???? 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Έχω το DreamChat 1.1 σε φούλ έκδοση. Δεν χρειάζεσαι ούτε κράκ ούτε τίποτα. Αν θέλεις να σου το στείλω πες μου ξανά το e-amil σου γιατί κατά λάθος το έσβησα. :) Πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό το πρόγραμμα. Όσες φορές προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω, σε αρκετά 60άρια, δεν μου δούλεψε. Το ίδιο και σε άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (10 Αύγ. 2004 , 20:54) Έχω το DreamChat 1.1 σε φούλ έκδοση. Δεν χρειάζεσαι ούτε κράκ ούτε τίποτα. Αν θέλεις να σου το στείλω πες μου ξανά το e-amil σου γιατί κατά λάθος το έσβησα. :) Πάντως δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό το πρόγραμμα. Όσες φορές προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω, σε αρκετά 60άρια, δεν μου δούλεψε. Το ίδιο και σε άλλους. Οντως αυτη η εφαρμογη τουλαχιστον στην cr@cked εκδοση της δυστυχως δεν λειτουργει. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 exete dikio paidia!to dokimasa k gw k den mou douleuei!! 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZOZOS Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Θέλω να μου απαντήσετε μερικές ερωτήσεις για το 6600. Η μνήμη που παίρνουν είναι η mmc από την nokia κατασκευάζετυαι ή από τρίτους; Ποια είναι η μέγιστη μνήμη που μπορώ να βάλω στο 6600: Θέλώ και περίπου να μου πείτε τιμες αυτών των μνημών Καλώδιο δεν δίνεται με την συσκευασία αν όχι με πόσα μπορώ να βρω ένα: Τα παιχνίδια του ncage τα παίζει καλά: Τι emulator αναγνωρίζει: 1 Παράθεση http://tsakos.blogspot.com/ Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ZOZOS (11 Αύγ. 2004 , 11:45) Θέλω να μου απαντήσετε μερικές ερωτήσεις για το 6600. Η μνήμη που παίρνουν είναι η mmc από την nokia κατασκευάζετυαι ή από τρίτους; Ποια είναι η μέγιστη μνήμη που μπορώ να βάλω στο 6600: Θέλώ και περίπου να μου πείτε τιμες αυτών των μνημών Καλώδιο δεν δίνεται με την συσκευασία αν όχι με πόσα μπορώ να βρω ένα: Τα παιχνίδια του ncage τα παίζει καλά: Τι emulator αναγνωρίζει: 1:και τα 2 2:κατά προτίμηση 128mb . δες αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για mmc σήμερα 3: μια 64mb περίπου στα 30 ευρώ ,μια 128 περίπου στα 60 ευρώ,μια 256 περίπου 100-120 ευρώ. παίζει ρολο και από που θα την αγοράσεις. αν την αγοράσεις μέσω internet θα την βρείς σίγουρα πολύ πιο φτηνά 4: όχι δεν υπάρχει καλώδιο. η σύνδεση με τον υπολογιστή γίνεται μονο ασύρματα . με υπέρυθρες και με bluetooth 5: τα περισσότερα ναι 6:υπάρχουν emulators διαφορων ειδών: η-gage,game boy,megadrive,NES,mame. όρεξη να έχεις ,αυτό μονο φτάνει ποσο καιρό είχα να γράψω σε αυτό το thread!!!! ξέχασα ότι υπάρχει καν!! χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Οι τιμές που δίνεις για τις καρτούλες είναι πολύ υψηλές. Έχεις καιρό να ασχοληθείς, όχι μόνο με το thread, αλλά και με τις κάρτες μνήμης. :) :p Στο 6600 μπορείς να βάλεις και 512ΜΒ με απόλυτη σιγουριά οτι θα σου δουλέψει απροβλημάτιστα. Οι τιμές των MMC έχουν πέσει αισθητά. Μια 128ΜΒ μπορείς να βρείς στα 45 ευρώ και μια 256ΜΒ στα 75 ευρώ. Στα ελληνικά καταστήματα πάντα, γιατί αν αποφασίσεις να πάρεις απo on-line μαγαζιά, οι τιμές είναι δραματικά χαμηλότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 έχεις δίκιο έχω καιρό να αγοράσω κάρτα με συνέπεια να έχω καιρό να κάνω ερευνα αγοράς . αλλα πέσαν τόσο πολύ? καλο αυτό. όσο για την 512 που λες το ξέρω ότι δουλεύει απλά εγώ δεν του την συνιστώ. αν έχει κάποια ψηφιακή ή βιντεοκάμερα που να την δέχεται ας την πάρει. αλλιώς γιατί να δώσεις τόσα λεφτά ενώ είναι βέβαιο ότι στο επόμενο του τηλέφωνο θα του είναι άχρηστη? η 128άρα πιστεύω είναι η χρήση τομή. η μεση λύση όπως λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volosgt Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 EXO PROVLIMA ME TA MMS STO 6600, XAFNIKA DEN MPORO NA STEILO MMS ALLA MPORO NA PARO. MIPOS XEREI KANEIS TIS RITMISEIS GIA TIM??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος volosgt (11 Αύγ. 2004 , 15:46) EXO PROVLIMA ME TA MMS STO 6600, XAFNIKA DEN MPORO NA STEILO MMS ALLA MPORO NA PARO. MIPOS XEREI KANEIS TIS RITMISEIS GIA TIM??? Μπορεις να χρησιμοποιησεις το Nokia Setting Wizard . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Μπορει να μπει ScreenSaver στο 6600?Αν δεν κανω λαθος μονο γραμματα και την ωρα μπορεις να δεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Βέβαια μπορείς να βάλεις screensaver στο 6600 εκτός απο τα default γράμματα και ημερομηνία. Υπάρχουν προγράμματα όπως το screen saver, το power lock και άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Eχει κανεις τον Opera για το 6600? Pm me please! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (11 Αύγ. 2004 , 22:31) Eχει κανεις τον Opera για το 6600? Pm me please! Μπορεις να το κατεβασεις απο ΕΔΩ . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StV Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Ρε παιδια τελικα secure digital παιρνει αυτο το τηλ? 1 Παράθεση StV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Mόνο mmc;) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (11 Αύγ. 2004 , 22:31) Eχει κανεις τον Opera για το 6600? Pm me please! Εμενα ειχε ενα μεσα αλλα ουτε που τον ανοιξα.Ειναι ο κανονικος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Drioannis (12 Αύγ. 2004 , 10:22) Εμενα ειχε ενα μεσα αλλα ουτε που τον ανοιξα.Ειναι ο κανονικος? Nαι,ο κανονικος ειναι ,δεν ξερω ομως εαν εχεις την τελευταια εκδοση (Opera 6.20). Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 paidia na sas kanw mia erotisi?pia i diafora tou 6600 me live kai xwris live?i live ekdosi den exei sybian?exei to menu tis voda?den mporw na katalavw tin diafora... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος triviz (12 Αύγ. 2004 , 14:08) paidia na sas kanw mia erotisi?pia i diafora tou 6600 me live kai xwris live?i live ekdosi den exei sybian?exei to menu tis voda?den mporw na katalavw tin diafora... Και βεβαια εχει Symbian.Η διαφορα ειναι οτι εχει το menu της Vodafone Live και επισης εχει ετοιμες ρυθμισεις για mms κτλ αν δεν κανω λαθος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrotos Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 re paidia mipos kserei kaneis ti 8a ginei me thn aivanet? 8a kleisei oristika i apla thn ftiaxnoun? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 to exoume pei poles fores pos isos tora gia to kalokeri na exei klisi .alla uparxei i lisi tou 7650forever.com !!!!! 1 Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 ρε παιδια αφου βγαινει και σε Live το 6600 γιατι οταν πηγαινω μεσω vodafonelive (η συσκευη μου δεν ειναι Live) να κατεβασω κατι μου βγαζει οτι δεν ειναι συμβατη συσκευη; (εχω περασμενες κανονικα τις ρυθμισεις για vodafone live κα mms). 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts