sequent_c Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 ti bazete psiloc bre guys afou blepete oti oi an8ropoi mono problhmatikes efarmoges bgazoun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Παντως εγω δεν εχω κανενα προβλημα με καμια εφαρμογη της psiloc αλλα δεν πειραζει... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Εγω το μονο προβλημα που ειχα με εφαρμογη της Psiloc ηταν με το eRecorder που μπερδευε τις libraries με τις υπολοιπες 4-5 της Psiloc που ειχα.Με το που την εβγαλα ολα ρολοι με τις υπολοιπες. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Μήπως υπάρχει καποια ρύθμιση για να βλέπω στον Οpera τα Ελληνικά.....................Ελληνικά και οχι κινέζικα????????????? 1 Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Παιδια καλημερα ,εχετε παρατηρησει μηπως καποια "χαλαρωση" στο joystick του 6600 ? Στο δικο μου 6600 που το εχω κοντα στους 4 μηνες, κυριως απο αριστερα "χανει" λιγο. :( Και σπανιως παιζω παιχνιδια :whistle: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 kalimera paidia exo ena provlima otan kano sichronize, thelo na mou kanei sichronize to calendar tou outlook alla na krataei kai ton proigoumeno mina, xerete pos mporo na to ritmiso? efxaristo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 6 Μάι. 2004 , 11:02) Παιδια καλημερα ,εχετε παρατηρησει μηπως καποια "χαλαρωση" στο joystick του 6600 ? Στο δικο μου 6600 που το εχω κοντα στους 4 μηνες, κυριως απο αριστερα "χανει" λιγο. :( Και σπανιως παιζω παιχνιδια :whistle: Εχεις δικιο και στο δικο μου το ιδιο συμβαινει, Το εχω το κινητο 6 μηνες τωρα και ο μοχλος εχει χαλαρωσει αρκετα παντως δουλευει σωστα ακομα!!! :happy: 1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από houla Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 6 Μάι. 2004 , 11:02) Παιδια καλημερα ,εχετε παρατηρησει μηπως καποια "χαλαρωση" στο joystick του 6600 ? Στο δικο μου 6600 που το εχω κοντα στους 4 μηνες, κυριως απο αριστερα "χανει" λιγο. :( Και σπανιως παιζω παιχνιδια :whistle: Εχεις δικιο και στο δικο μου το ιδιο συμβαινει, Το εχω το κινητο 6 μηνες τωρα και ο μοχλος εχει χαλαρωσει αρκετα παντως δουλευει σωστα ακομα!!! :happy: Thanks file mou gia thn apantisi sou.Exei dokimasi na to paei to kinito se Nokia shop? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Μια ερώτηση. Τι διαφορά έχει το 6600 από το 6600 vodafone live; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 6 Μάι. 2004 , 11:02) Παιδια καλημερα ,εχετε παρατηρησει μηπως καποια "χαλαρωση" στο joystick του 6600 ? Στο δικο μου 6600 που το εχω κοντα στους 4 μηνες, κυριως απο αριστερα "χανει" λιγο. :( Και σπανιως παιζω παιχνιδια :whistle: ego giauto ton logo den pezo poli pexnidia :mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 kalimera paidia exo ena provlima otan kano sichronize, thelo na mou kanei sichronize to calendar tou outlook alla na krataei kai ton proigoumeno mina, xerete pos mporo na to ritmiso? efxaristo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka ( 6 Μάι. 2004 , 13:41) Μια ερώτηση. Τι διαφορά έχει το 6600 από το 6600 vodafone live; :confused: μονο η εκδοση αλλαζει και νομιζω λιγο και το μενου του και με μια αναβαθμισει γινεται κανονικο 1 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 pls help me kalimera paidia exo ena provlima otan kano sichronize, thelo na mou kanei sichronize to calendar tou outlook alla na krataei kai ton proigoumeno mina, xerete pos mporo na to ritmiso? efxaristo paidia ok ta katafera efxaristo poli gvala na rotiso kati? giati merika sta calendar ta emfanizei me ena kokkino stin akri eno alla me ena mavro stin akri? xerete? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bettytsa ( 6 Μάι. 2004 , 16:22) paidia ok ta katafera efxaristo poli gvala na rotiso kati? giati merika sta calendar ta emfanizei me ena kokkino stin akri eno alla me ena mavro stin akri? xerete? Γιατι αυτα με το κοκκινο τα εχεις βαλει ως πιο σημαντικα ενω αυτα με το μαυρο ως κανονικα... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka ( 6 Μάι. 2004 , 13:41) Μια ερώτηση. Τι διαφορά έχει το 6600 από το 6600 vodafone live; :confused: Απλως εχει το Vodafone Logo και ρυθμισεις για WAP και MMS απο μονο του... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 6 Μάι. 2004 , 15:18) μονο η εκδοση αλλαζει και νομιζω λιγο και το μενου του και με μια αναβαθμισει γινεται κανονικο ΟΧΙ, το μενου ΔΕΝ γινεται να αλλαξει και ΔΕΝ αλλαζει... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 6 Μάι. 2004 , 11:02) Παιδια καλημερα ,εχετε παρατηρησει μηπως καποια "χαλαρωση" στο joystick του 6600 ? Στο δικο μου 6600 που το εχω κοντα στους 4 μηνες, κυριως απο αριστερα "χανει" λιγο. :( Και σπανιως παιζω παιχνιδια :whistle: Εγώ πάντως που το έχω ξεσκίσει στο Rally pro contest (μέσω bluetooth είναι όλα τα λεφτά) είναι ακόμα σταθερό! :happy: Το 6600 το έχω απο 20 Δεκεμβρίου. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Bρε παιδια να ρωτησω..Εχω την αναβαθμιση 4.09.1..Δοκιμασα να περασω ξανα το Seleq κατεβασμενο απο το aivanet και παρολο που πριν την αναβαθμιση "επαιζε" κανονικα,μετα δεν κανει καν εγκατασταση!Που μπορει να οφειλεται αυτο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 6 Μάι. 2004 , 21:10) Bρε παιδια να ρωτησω..Εχω την αναβαθμιση 4.09.1..Δοκιμασα να περασω ξανα το Seleq κατεβασμενο απο το aivanet και παρολο που πριν την αναβαθμιση "επαιζε" κανονικα,μετα δεν κανει καν εγκατασταση!Που μπορει να οφειλεται αυτο? Γυρισες φιλε μου την γλωσσα στα αγγλικα? :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Oχι!Θα πρεπε ε? :stupid: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 6 Μάι. 2004 , 21:18) Oχι!Θα πρεπε ε? :stupid: Mια πρωτοτυπια :cry: ,για να μην πω τιποτε αλλο :angry: , της 4.09.1 :down: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Ολο προβληματα ειναι!Μην πω κι αυτο με την αποστολη μεσω bluetooth και Ir!!Δηλαδη που δεν μπορω να στειλω ουτε εικονα!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 6 Μάι. 2004 , 21:31) Ολο προβληματα ειναι!Μην πω κι αυτο με την αποστολη μεσω bluetooth και Ir!!Δηλαδη που δεν μπορω να στειλω ουτε εικονα!!!! οχι βρε,εικονες στελνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 6 Μάι. 2004 , 12:29) Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Εχεις δικιο και στο δικο μου το ιδιο συμβαινει, Το εχω το κινητο 6 μηνες τωρα και ο μοχλος εχει χαλαρωσει αρκετα παντως δουλευει σωστα ακομα!!! :happy:[/b] Thanks file mou gia thn apantisi sou.Exei dokimasi na to paei to kinito se Nokia shop? Να σου πω την αληθεια δεν πηγα να διαμαρτυρηθω σε καποιο ΝΟΚΙΑ CLUB Αλλα δεν πιστευω να γινοταν κατι απο την στιγμη που το joystick δουλευει, εστω και αν διαμαρτυρομουνα, :confused: 1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αυτην την αγγελια την ειδατε ? :worry: Radiohandsfree gia NOKIA 6600 :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts