Jump to content

Με λειτουργίες καμερών τύπου DSLR το νέο ZTE nubia Z50 Ultra


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λαμπρής υποδοχής έτυχε το νέο nubia Z50 Ultra – το πρώτο μη-gaming smartphone της ZTE με selfie κάτω από την οθόνη και κύριους αισθητήρες στο πίσω μέρος που θυμίζουν… DSLR.


Το smartphone φέρει chipset Snapdragon 8 Gen 2 και μια μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 80 W σε μια εντυπωσιακή τιμή εκκίνησης των 540 ευρώ.

Με εστιακή απόσταση 35mm και επιλογή κύριου αισθητήρα Sony IMX787 64MP, αναμένουμε πολύ καθαρές λήψεις. Η δεύτερη κάμερα είναι μια σκοπευτική κάμερα περισκοπίου, για άλλη μια φορά με έναν αισθητήρα 64 MP πίσω, αλλά έχει ισοδύναμη εστιακή απόσταση 85 mm. Ο τρίτος αισθητήρας είναι στα 50MP εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός που διαθέτει AF και λειτουργίες macro.

Η μπροστινή κάμερα με την βοήθεια χρήσης της τεχνολογίας Neovision, τοποθετήθηκε κάτω από την οθόνη. Ο αισθητήρας, που κρύβεται πίσω από την οθόνη, είναι στα 16MP.

Εμπρός του, ξεχωρίζει ένα επίπεδο πάνελ AMOLED 6,8 ιντσών με ανάλυση 2480 x 1116 px και ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτά bezels και μεταλλικό πλαίσιο.

Αυτή είναι η πρώτη συσκευή της σειράς nubia Z με φυσικό πλήκτρο που μπορεί να προσαρμοστεί για τη σίγαση των ειδοποιήσεων, την ενεργοποίηση της λειτουργίας παιχνιδιού ή τη λήψη στιγμιαίων φωτογραφιών. Το πλήκτρο λειτουργίας και ο διακόπτης έντασης είναι στην ίδια δεξιά πλευρά.

Το τηλέφωνο αποστέλλεται με το MyOS 13 από το κουτί και η nubia ισχυρίστηκε ότι δεν έχει bloatware. Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει USB-C 3.1, Bluetooth 5.3 και πλοήγηση τριών ζωνών: το nubia Z50 Ultra μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με τα L1, L2 και L5.

Οι επιλογές μνήμης είναι 8/256 GB, 12/256 GB, 12/512 GB και 16 GB RAM + 1 TB αποθήκευσης. Η ZTE ισχυρίστηκε ότι το chipset Snapdragon συνδυάζεται με LPDDR5X RAM και ROM UFS 4.0.

Δύο είναι τα διαθέσιμα χρώματα για το ZTE nubia Z50 Ultra: γκρι και μαύρο,  με κόκκινες πινελιές γύρω από τις δύο μεγάλες κάμερες και το πλήκτρο on/off. Υπάρχει μια τρίτη επιλογή, που ονομάζεται Starry Night, που πήρε το όνομά του από τον δημοφιλή πίνακα του Vincent van Gogh.

Αυτή η όμορφη επιλογή έρχεται μόνο με 12 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο στην ειδική τιμή των 675 €. Η πρώτη πώληση έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου στην Κίνα.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...