Jump to content

Ο Λιονέλ Μέσι χαρίζει 35 χρυσά iPhone 14 Pro σε συμπαίκτες του


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νικήτρια του πρόσφατου Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA, ανεδείχθη η Αργεντινή και έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά από το 1986 με τη βοήθεια του Λιονέλ Μέσι.

Το ευτυχές γεγονός θέλησε να γιορτάσει ο διάσημος παίκτης του ποδοσφαίρου με όλους τους συμπαίκτες του και το επιτελείο του που ήταν μέρος της εκστρατείας στο Κατάρ με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Τους χάρισε 35 εξατομικευμένα χρυσά τηλέφωνα iPhone 14 Pro.

Κάθε μονάδα κατασκευάστηκε κατά παραγγελία με το όνομα του ατόμου, τον αριθμό, το λογότυπο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αργεντινής (AFA – Asociacion del Futbol Argentino) και το λογότυπο του συνεργάτη παραγωγής iDesign Gold.

Ο ιδρυτής της εταιρείας πόζαρε με τον Λιονέλ Μέσι και δημοσίευσε επίσης ένα άρθρο στο Instagram στο οποίο αποκάλυψε ότι κάθε συσκευή ήρθε σε ένα φανταχτερό κουτί με πιστοποιητικό γνησιότητας και ότι το iPhone 14 Pro είναι ένα γνήσιο προϊόν με χρυσή πλάκα 24 καρατίων όσον αφορά την επένδυση στην πλάτη.

Το τηλέφωνο κατασκευάζεται αφαιρώντας το αρχικό πάνελ και τοποθετώντας αντί αυτού μια επιφάνεια από πολύτιμο μέταλλο. Δεν υπάρχει καμία λέξη για την επιλογή μνήμης για την οποία ζήτησε ο Μέσι, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία όταν η 7 φορές “Χρυσή Μπάλα” και ο δύο φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου σας κάνει δώρο ένα χρυσό iPhone.

Ένα τέτοιο δώρο είναι πραγματικά ανεκτίμητο, αλλά ένα προσαρμοσμένο iPhone 14 Pro 1 TB της iDesign Gold κοστίζει £4.000, που σημαίνει ότι ο Lionel Messi ξόδεψε £140.000 (περίπου 170.000 $/160.000 €) για αυτό το αξέχαστο δώρο.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...