Jump to content

Τα δείγματα κάμερας του Huawei P60 δείχνουν εκπληκτικό ζουμ


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από πλάνα που μοιράστηκε ο He Gang, επικεφαλής της Huawei Smart Devices BG και Chief Operating Officer κατευθείαν από τη Βαρκελώνη, κατανοούμε τις δυνατότητες περί απόδοσης ζουμ ενός νέου smartphone της Huawei. H πρώτη, εικόνα δείχνει ένα θέμα σε εστίαση και είναι πολύ καλό όσον αφορά τις λεπτομέρειες στις φωτογραφίες. Αυτό περιλαμβάνει το σκούρο μέρος και τη συνολική χρωματική σύνθεση της εικόνας καθώς και τον συνδυασμό χρωμάτων του ουρανού.

Πιθανόν τα δείγματα αυτά να έχουν ληφθούν με τη σειρά συσκευών Huawei P60.

Είναι ενδιαφέρον ότι το ζουμ τεσσάρων σταδίων δείχνει τις λεπτομέρειες που διατήρησε η συσκευή σε υφή και φως, κάτι που προκαλεί έκπληξη και είναι ταυτόχρονα πολύ επαινετικό. Η ποιότητα, η σκιά και η υφή της φωτογραφίας είναι επίσης εκπληκτικές ακόμα και μετά τη μέγιστη σμίκρυνση.

Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο της φωτογραφίας μας φέρνει απευθείας σε αυτό το φεγγάρι, επειδή το ζουμ είναι επίσης ενσωματωμένο για την ανίχνευση του φεγγαριού στη σκηνή. Έτσι, σας παρέχει αυτόματα καλύτερη φωτογραφία φεγγαριού, ενώ εστιάζετε στο θέμα.

Η λεζάντα που κοινοποιήθηκε με τη φωτογραφία “Το νέο τηλέφωνο βγάζει υπέροχες φωτογραφίες” επιβεβαιώνει ότι είναι μια νέα ναυαρχίδα. Ωστόσο, ο He Gang δεν αποκάλυψε καμία από τις λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο, αλλά πιστεύουμε ότι τα δείγματα κάμερας θα μπορούσαν να έχουν τραβηχτεί με την συμμετοχή ενός  Huawei P60 Pro και το θέμα της εικόνας είναι ο Πύργος Επικοινωνιών Montjuïc, ευρέως γνωστός ως Torre Calatrava και Torre Telefónica.   Είναι ένας πύργος τηλεπικοινωνιών στη γειτονιά Montjuïc της Βαρκελώνης, Καταλονία, Ισπανία, εκεί όπου έγινε το MWC αλλά εν τέλει δεν είδαμε ποτέ από κοντά το νέο P60 Pro!

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...