ioanna_io Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Να ρωτήσω κάτι? Έχει η συγκάτοικός μου το 6230i και το πλήκτρο ok έχει κολλήσει και δεν κάνει τίποτα. Συνδέω το κινητό με το pc για να αντιγράψουμε κάτι μηνύματα. Γιατί όμως φαίνονται μόνο τα sms και όχι και τα mms? Πως μπορούμε να σβήσουμε τα mms αφού το ok δεν κάνει τίποτα? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Να ρωτήσω κάτι? Έχει η συγκάτοικός μου το 6230i και το πλήκτρο ok έχει κολλήσει και δεν κάνει τίποτα. Συνδέω το κινητό με το pc για να αντιγράψουμε κάτι μηνύματα. Γιατί όμως φαίνονται μόνο τα sms και όχι και τα mms? Πως μπορούμε να σβήσουμε τα mms αφού το ok δεν κάνει τίποτα? οταν λες οτι εχει κολλησει το ΟΚ εννοεις το κεντρικο κουμπι το ασημι το τετραγωνο που ειναι στο κεντρο του μεγαλου κεντρικου κουμπιου ή αλλιως 4-way navigation key [απο το εγχειριδιο το ειδα μην τρελαινεστε!!]?? δοκιμασες να ανοιξεις την προσοψη και να δεις τι εχει γινει απο πισω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Τη πρόσοψη τη βγάλαμε και δεν φαίνεται να έχει κάτι το περίεργο. Το κουμπί είναι το πάνω πάνω αριστερά. Δεν έχω το εγχειρίδιο για να πω πως το λένε :confused: Οπότε, για να σβηστούν τα μηνύματα πρέπει να πατήσουμε αυτό το κουμπί αλλά τίποτα :( Υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Τη πρόσοψη τη βγάλαμε και δεν φαίνεται να έχει κάτι το περίεργο. Το κουμπί είναι το πάνω πάνω αριστερά. Δεν έχω το εγχειρίδιο για να πω πως το λένε :confused: Οπότε, για να σβηστούν τα μηνύματα πρέπει να πατήσουμε αυτό το κουμπί αλλά τίποτα :( Υπάρχει άλλος τρόπος? δεν πειραζει που δεν εχεις το εγχειριδιο καταλαβα ποιο κουμπι λες. λοιπον προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορείς να κάνεις... μήπως να κάνεις μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων?? αλλα θα χασεις και αλλα στοιχεια που δεν θελεις να χασεις..γιατι δεν πας σε κανενα καταστημα service κινητων να το δουν εκει? γιατι να παιδευεσαι? νομιζω εχεις πει οτι εχεις δοκιμασει να τα σβησεις απο το File manager της Νokia PC Suite??Στο inbox στο Messages στο PC Suite εψαξες?δεν τα βρισκεις εκει? Θα προσπαθησω να κανω και εγω μια δοκιμη, απλα δεν εχω mms στο inbox μου για να κανω την δοκιμη. Αλλα θα μου στειλουν και θα δω πως μπορω να τα σβησω χωρις να χρησιμοποιησω το κουμπι που λες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλει να δούνε τις φωτογραφίες που έχει στη ΝΟΚΙΑ. Αλλιώς δεν θα παιδευόμασταν να τις σβήσουμε.... Θέλουμε να τις σβήσουμε και μετά να το πάει μιας και είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση, κατάλαβες? Στο inbox στο Messages στο PC Suite εψαξες? Χμ! Δεν θυμάμαι να είχε κάτι τέτοιο. Θα το κοιτάξω όμως και θα σου πω. Βλέπω μόνο τα sms και όχι τα mms. Ούτε στα απεσταλμένα, ούτε στα αποθηκευμένα! Πουθενά. Το ίδιο βέβαια ισχύει και με το δικό μου κινητό, νοκια 6280. Βλέπω μόνο τα sms και όχι τα mms. Αλλά δεν μπορεί όλο και κάποιος τρόπος θα υπάρχει :confused: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλει να δούνε τις φωτογραφίες που έχει στη ΝΟΚΙΑ. Αλλιώς δεν θα παιδευόμασταν να τις σβήσουμε.... το φανταστηκα οτι κατι τετοιο ηταν αλλα δεν ηθελα να το πω αμεσως πριν απαντησεις. Χμ! Δεν θυμάμαι να είχε κάτι τέτοιο. Θα το κοιτάξω όμως και θα σου πω. Βλέπω μόνο τα sms και όχι τα mms. Ούτε στα απεσταλμένα, ούτε στα αποθηκευμένα! Πουθενά. οσο θα κοιτας εσυ αυτο εγω θα ψαξω να βρω κανεναν κωδικο που κανει αυτη την δουλεια, δηλ. σβηνει τα μηνυματα. λογικα κατι θα υπαρχει που μολις το πληκτρολογεις θα σου αδειαζει τα εισερχομενα. δεν μπορει!:confused: :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Exo trexi polles fores gia anavathmisis ... ti tha gini epitelous epitides to kanoun ? Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 ξερει κανεις ποσο χρεωνει η Νοκια για να περασει ελληνικο μενου / γλωσσα / Τ9 σε 6230/6230i ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 ξερει κανεις ποσο χρεωνει η Νοκια για να περασει ελληνικο μενου / γλωσσα / Τ9 σε 6230/6230i ? Se Nokia Shop 15 euro... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Νέα έκδοση λογισμικού για 6230i version: 3.72 Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Νέα έκδοση λογισμικού για 6230i version: 3.72 Nea xarakthristika? Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Μετα απο 2 χρονια χρησης περιπου (και αλλο 1 χρονο ο προηγουμενος ιδιοκτητης) αποφασισα να αλλαξω το N-Gage μου και πηρα τελικα το 6230i. Εχει κανενα προβλημα η τιποτα τετοιο η εκανα καλη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιος κωδικός να πατήσω στο τηλέφωνο και να σβιστούν τα πάντα που έχει μέσα το κινητό? Από mms, sms μέχρι τον τηλεφωνικό κατάλογο... Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Nea xarakthristika? Δεν έχω κάτι ακόμα δυστηχώς. Υπομονή λίγο και θα βρεθούν. ioanna_io δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κλπ. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 ioanna_io δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κλπ. Το έκανα αλλά δεν σβήνονται τα μηνύματα.... Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Το έκανα αλλά δεν σβήνονται τα μηνύματα....Ούτε φυσικά οι επαφές, ούτε το ημερολόγιο... Καιρό ψάχνω και'γω για κάτι τέτοιο (σαν το *#7370# του N70). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Απ ότι ξέρω δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos6230i Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 xaireteeee paides!! exo 2 aples erothsoules 1) uparxei kapoios tropos na kseklidosoume thn hxografhsh kai na mporoume na hxografoume gia pano apo 60 lepta? 2) xmm pos mporo na oriso oti to arxeio ths hxografiseis tha bgainei px sthn mmc kateutheian ? (allhlosumplhronontai ta erothmata;p) thxxxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 2) xmm pos mporo na oriso oti to arxeio ths hxografiseis tha bgainei px sthn mmc kateutheian ?Μενού > 6. Πολυμέσα >5. Φωνητική Εγγραφή > 3. Επιλογή μνήμης Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cghera Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Εαν πάρετε ένα καλώδιο για υπολογιστή δεν μπορείτε να σβήσετε από εκεί ό,τι θέλετε αφου το συνδέσετε με την σουιτα της Νοκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ειλικρινα αν το τηλεφωνο αυτο ειχε λιγο μεγαλυτερη οθονη και μεγαλυτερη αυτονομια δε θα το αλλαζα ποτε!!Ειδικα το καθε 1,5 μερα φορτισμα μου σπαει τα νευρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ρε παιδιά,ιδέα μου είναι ή επιτρέπει μονο 1.5Mb από την συνολική μνήμη (της συσκευής) για εφαρμογές/παιχνίδια java?!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ρε παιδιά,ιδέα μου είναι ή επιτρέπει μονο 1.5Mb από την συνολική μνήμη (της συσκευής) για εφαρμογές/παιχνίδια java?!! :blink: Μάλλον ιδέα σου. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο δικό μου. Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Μάλλον ιδέα σου. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο δικό μου. είναι live η συσκευή σου? (γιατι εμένα, μόλις φτάσω το 1.5 Μb μου ζητάει να διαγράψω για να μπορέσω να αποθηκεύσω ένα νέο παιχνίδι) !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cghera Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 είναι live η συσκευή σου? (γιατι εμένα, μόλις φτάσω το 1.5 Μb μου ζητάει να διαγράψω για να μπορέσω να αποθηκεύσω ένα νέο παιχνίδι) !!! Εγω δεν θα έλεγα ότι είναι ιδέα σου γιατί μου το έκανε και σε live! συσκευή και σε άλλη. δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις όλη τη μνήμη δυναμικά για παιχνίδια ή εφαρμογές. Π.χ. αν έχεις λίγα ονόματα. Χρησιμοποίησε το MobiMb καλύτερα για να μπορείς να βάζεις εφαρμογές και στο φάκελο παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts