Jump to content

MWC 2023: Φτιάξε το watchface του ρολογιού σου με την νέα εφαρμογή της Timeflik


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην άκρη ενός τμήματος εντός του χώρου του MWC, υπήρξε ένα stand της Timeflik που εκ πρώτης όψεως σου έδινε την εικόνα πως πρόκειται για την επίδειξη νέου ρολογιού ή ενός smart βραχιολιού. Όμως όλοι έκαναν λάθος, γιατί πολύ απλά η ομάδα της Timeflik παρουσιάζει μια εφαρμογή για Android και iOS, μέσω της οποίας μπορείτε να κατεβάσετε ένα σωρό μοναδικά wathcfaces για έξυπνα ρολόγια Tizen, WearOS και watchOS. Παλαιότερα γνωστοί ως MR FACE, κέρδισαν το βραβείο καλύτερης εφαρμογής WearOS από την Google το 2021.


H λήψη και χρήση είναι ΔΩΡΕΑΝ και εφαρμογή διαθέτει επίσης πρόγραμμα περιήγησης και κατασκευαστή με όψη ρολογιού. Τα διαθέσιμα watchfaces που φτιάχνουν άλλοι δωρεάν μπορούν να αποκτηθούν με 1,99 $ ή με μηνιαία χρέωση 2,49 $. Μεταξύ των πληρωμένων καντράν υπάρχουν πράγματα με γραφικά κατασκευασμένα σε συνεργασία με διαφορετικές εταιρείας, οπότε αν το όνειρο κάποιου είναι να έχει ένα γραφικό Coca-Cola ή Minion στο ρολόι του, μπορεί να το πετύχει με το Timeflik.

Με απλά βήματα, στο face maker, ο χρήστης μπορεί να ορίσει τη δική του φωτογραφία, να γράψει διαφορετικό κείμενο, υπάρχουν επιλέξιμα χρώματα, γραμματοσειρές κ.α.

Στο iPhone, το iOS 14 είναι η ελάχιστη απαίτηση συστήματος και τα ρολόγια Apple Watch είναι συμβατά, αλλά προς το παρόν, άλλα ρολόγια που είναι συνδεδεμένα στο iPhone δεν είναι συμβατά. Το σύστημα Android 6.0 είναι η ελάχιστη απαίτηση, υποστηρίζονται επίσης όλα τα smartwatches με WearOS 2.0 ή νεότερη έκδοση και το Galaxy Watch 3 που βασίζεται σε Tizen.

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...