Jump to content

MWC 2023: Είναι για πολύ δύσκολες καταστάσεις το Ulefone Armor 23 Ultra


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλοί είναι οι χρήστες που λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους ή για διάφορους άλλους λόγους, όπως το ότι είναι επιρρεπείς στις ρίψεις της συσκευής τους, αναζητούν πολύ απλά τα rugged τηλέφωνα! Κάποιοι πάλι δεν τα συμπαθούν και ιδιαίτερα, γιατί κατά παράδοση δεν είναι και τόσο όμορφα. 


Εμείς πάντως γυρνώντας όλα τα περίπτερα του MWC 2023, έτυχε και πέσαμε πάνω σε μια νέα πρότασης της Ulefone που φημίζεται για τις στιβαρές της συσκευές και το τελευταίος της μεγαθήριο είναι το Armor 23 Ultra.

Όχι μόνο δεν είναι άσχημα αισθητικά, αλλά φέρει μια πίσω όψη που θυμίζει επένδυση από carbon υλικό, ενώ το πιο εντυπωσιακό πάνω του είναι πως φέρει selfie κάμερα κάτω από την οθόνη, πρωτοπόρο στην κατηγορία του! Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία της συσκευής είναι η τεράστια μπαταρία των 7.000mAh με ταχεία φόρτιση 120W, η χρήση του chipset Snapdragon 8 Gen 1 και η μνήμη RAM 16GB, με επιλογή για επέκταση τεχνητά κατά 8GB! Περί αποθηκευτικού χώρου, έχουμε 1 TB στην διάθεσή μας.

Μιλώντας για την οθόνη του, να πούμε ότι πρόκειται για πάνελ AMOLED 6,67 ιντσών που διαθέτει ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, και το πιο σημαντικό, δεν διαθέτει τα τεράστια πλαίσια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε άλλα ανθεκτικά τηλέφωνα.

Οπότε αν σας χρειάζεστε ένα τέτοιο τηλέφωνο, τότε το Ulefone Armor 23 Ultra με πιστοποίηση IP68, βαθμολογία MIL-STD-810H και όλο το παραπάνω πακέτο, θα σας φανεί χρήσιμο!

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...