Jump to content

Υπάρχουν πλέον τα νέα vivo V27 Pro, V27 με κάμερες 50 MP και το φθηνό V27e


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρία καινούργια μοντέλα της σειράς vivo V27 ανακοινώθηκαν προ λίγων ωρών και πρόκειται για τα vivo V27 Pro, vivo V27 και vivo V27e. Και τα τρία τηλέφωνα διαθέτουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και κυρίως κορυφαίες κάμερες, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι όλα θα πωλούνται για κάτω από την τιμή των 500 δολαρίων.

vivo V27 Pro & vivo V27

Καταρχήν εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο σχεδόν πανομοιότυπα τηλέφωνα με μια σημαντική διαφορά – το chipset Mediatek. Στην έκδοση Pro έχει προτιμηθεί με το Dimensity 8200 – μια ικανή πλατφόρμα 4 nm για οριακά premium smartphone με CPU 3,1 GHz. Η παραλλαγή vanilla τροφοδοτείται από ένα Dimensity 7200 – επίσης κατασκευασμένο σύμφωνα με τη διαδικασία των 4 nm, αλλά οι ταχύτεροι πυρήνες CPU είναι χρονισμένοι στα 2,8 GHz, ενώ η GPU παραμένει Mali-G610.

Τώρα που έχουμε τη διαφορά, εδώ είναι όλες οι προδιαγραφές που μοιράζονται αυτά τα δύο τηλέφωνα. Η Vivo τα έχει εξοπλίσει με AMOLED 6,78” με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση Full HD+.

Η ρύθμιση της κάμερας είναι το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό και για τις δύο συσκευές. Τα vivo V27 Pro και vivo V27 διαθέτουν κύρια κάμερα 50 MP με προσαρμοσμένο αισθητήρα Sony IMX766V με διάφραγμα f/1.8 και OIS. Ο δεύτερος αισθητήρας στο πίσω μέρος είναι μια εξαιρετικά ευρυγώνια κάμερα 8 MP και η τρίτη είναι μια κάμερα macro 2 MP. Υπάρχει επίσης ένα LED φλας ακριβώς δίπλα στον επάνω φακό.

Μπροστά έχουμε μια selife κάμερα που τοποθετήθηκε μέσα σε μια μικρή οπή, είναι επίσης εντυπωσιακή – 50 MP με AF. Η Vivo ικανοποιεί τον κόσμος της, βάζοντας σε αυτά τα τηλέφωνα πολλές βελτιώσεις λογισμικού για φωτογραφίες και βίντεο, όπως το Real-Time Extreme Night Vision, το Super Night Video και το λεγόμενο Hybrid Image Stabilization που διορθώνει ψηφιακά το τρέμουλο στα βίντεο.

Μιλώντας για το λογισμικό, είναι το Funtouch OS 13, που βασίζεται στο Android 13. Τα τηλέφωνα υποστηρίζουν επίσης 5G διπλής λειτουργίας τόσο σε δίκτυα SA και NSA, Bluetooth 5.3 και Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz. Το USB-C στο κάτω μέρος είναι για την μπαταρία των 4.600 mAh με γρήγορη φόρτιση 66 W – το ίδιο και για το μοντέλο vanilla και το Pro.

Τα τηλέφωνα μπορεί να μοιράζονται το ίδιο σώμα των 182 γραμμαρίων, αλλά το Pro πωλείται μόνο σε χρώμα Magic Blue, το οποίο αλλάζει απόχρωση κάτω από το φως του ήλιου ή κανονικά χρώματα Noble Black, ενώ η επιλογή vanilla προσφέρεται επίσης σε πράσινο Emerald και Gold.

Συνολικά, το vivo V27 Pro έχει τρεις επιλογές μνήμης: 8/128 GB, 8/256 GB και 12/256 GB και η τιμή εκκίνησης είναι 459 $, η οποία υπόκειται σε αλλαγές, ανάλογα με την τοπική αγορά.

Το vivo V27 προσφέρεται με μνήμη 8/256 GB ή 12/256 GB για 399 $, για άλλη μια φορά, η τιμή ενδέχεται να διακυμανθεί ελαφρώς σε διαφορετικές χώρες και περιοχές.

Πιο φθηνή επιλογή αποτελεί το νέο vivo V27e

Το vivo V27e είναι για περιοχές όπου τα δίκτυα 5G δεν είναι διαθέσιμα, καθώς η vivo προσφέρει στη συσκευή ένα chipset Mediatek Helio G99, το οποίο είναι μόνο LTE. Το V27e είναι σχεδόν το ίδιο στο πίσω μέρος, με τρεις κάμερες ευθυγραμμισμένες κάθετα, αλλά ο συνδυασμός είναι κύριος 64 MP με OIS + 2 MP bokeh + macro camera 2 MP. Η selfie κάμερα είναι στα 32 MP με σταθερή εστίαση.

Κάτι που διαφοροποιεί επίσης το vivo V27e από τα άλλα δύο τηλέφωνα από είναι η επίπεδη οθόνη και οι επίπεδες πλευρές του. Το πάνελ AMOLED 6,62″ υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 128 GB, ενώ η μνήμη RAM είναι 8 GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί με έως και 8 GB επιπλέον με τη δυνατότητα Extended RAM στο μενού ρυθμίσεων.

Αυτό το τηλέφωνο έχει δανειστεί την μπαταρία 4.600 mAh με γρήγορη φόρτιση 66W από τα ισχυρότερα αδέρφια του, καθώς και το Funtouch OS 13, βασισμένο στο Android 13. Είναι επίσης εξαιρετικά λεπτό – μόλις 7,7 mm.

Το vivo V27e είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε Glory Black και Lavender Purple. Η τιμή εκκίνησης είναι 289 $.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...