Jump to content

Λυγίζει αλλά δεν σπάει στα δύο το φετινό OnePlus 11 στην σκληρή δοκιμή κάμψης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρυσι γίνανε κομμάτια τα OnePlus 10 Pro και OnePlus 10T, που δυστυχώς δεν άντεξαν στο bend test του JerryRigEverything και έσπασαν στα δύο. Υπάρχει όμως το αμέσως επόμενο μοντέλο στην αγορά, το OnePlus 11 και σίγουρα δεν είναι καλή διαφήμιση για την εταιρεία να δούμε πάλι τα ίδια απογοητευτικά αποτελέσματα και φέτος όσον αφορά το ζήτημα περί ανθεκτικότητας. Παρόλο που αυτές οι δοκιμές είναι πολύ πιο ακραίες από αυτές που θα μπορούσαν να υποβληθούν στην καθημερινή ζωή, υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για τα όρια αντοχής των νέων συσκευών τους.

Λοιπόν, έχοντας όλα αυτά κατά νου, πιθανότατα αναρωτιέστε πώς τα πάει το νέο smartphone της OnePlus στην ίδια δοκιμή. Ευτυχώς για εσάς, ο Zach από το JerryRigEverything πήρε επιτέλους στα χέρια του ένα OnePlus 11 και είναι έτοιμος να κάνει μερικές δοκιμές.

Όλα μας είναι γνώριμα, δηλ. ξεκινάμε με το scratch test, το οποίο επιβεβαιώνει μόνο ότι υπάρχει γυαλί στο πάνω μέρος της οθόνης και όχι οτιδήποτε άλλο. Χαράζεται στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας Mohs, με βαθύτερες αυλακώσεις να εμφανίζονται στο επίπεδο 7.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, όπως και το κουμπί on/off. Η οθόνη διαρκεί για περισσότερα από 50 δευτερόλεπτα κάτω από την έκθεσή της στην φλόγα χωρίς μόνιμη ζημιά στα pixel, κάτι που δεν είναι πάντα δεδομένο. Δυστυχώς, ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων σταματά να λειτουργεί όταν υπάρχουν γρατσουνιές επιπέδου 7 στην οθόνη ακριβώς στο σημείο που έχει τοποθετηθεί.

Και τέλος, το τεστ που όλοι περιμέναμε. Το πίσω γυαλί ραγίζει, αλλά το τηλέφωνο δεν σπάει στη μέση και συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Αυτή είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σύγκριση με τους προκατόχους του από το 2022 και αν χρησιμοποιήσετε μια καλή θήκη βαρέως τύπου, πιθανότατα θα αποτρέψετε το ράγισμα του πίσω γυαλιού.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...