Epicouros Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Γνωρίζεται που μπορώ να βρω ένα τηλεκοντρόλ samsung γιατί το έσπασα; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Κύριοι!! απόσταση θέασης 2-2,5 μέτρα. πόσες ίντσες προτείνετε?? Αξίζει το full HD ή τα 100hz?? Όσον αφορά στο contrast??? υπ'αρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα 55000/1 και στα 70000/1 ????? είμαι μεταξύ philips cineos και samsung series7 περιμένω τις γνώμες σας!!!!!! 32 ή 37 ε?Χμμ... 40-42!;) Αν τη συνδέσεις με PS3 ή blu ray player πήγαινε για full hd.Αλλά δε μας είπες budget! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Κύριοι!! απόσταση θέασης 2-2,5 μέτρα. πόσες ίντσες προτείνετε?? Αξίζει το full HD ή τα 100hz?? Όσον αφορά στο contrast??? υπ'αρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα 55000/1 και στα 70000/1 ????? είμαι μεταξύ philips cineos και samsung series7 περιμένω τις γνώμες σας!!!!!! 37 ειναι καλα. οχι παραπανω. αν μπορεις ful hd και 100Hz. εγω samsung εχω 32αρα 100ΗΖ 1366χ768 και εχει διαφορα με αυτες που δεν ειναι 100αρες. θα σου ελεγα να πας προς samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 32 ή 37 ε?Χμμ... 40-42!;) Αν τη συνδέσεις με PS3 ή blu ray player πήγαινε για full hd.Αλλά δε μας είπες budget! άντε να τη μοιράσουμε τη διαφορά!! ας δούμε τις 37άρες.όπως άλωστε προτείνει και ο φίλος gsa1967.LG scarlet με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά??? Samsung 8series (philips μου πέφτει λιγάκι ακριβή, 1690 ευρώ!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_flocibus Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Καλημερα και καλο μηνα!! Λοιπον, θελω τα φωτα σας και τη βοηθεια σας!!! Θα παρω TV στις αρχες Γεναρη και ψαχνω απο τωρα για να ειμαι ετοιμος!! Τη θελω για Gaming (PS3) και BluRay ταινιες! Α! Μη σας παραλειψω οτι εχω τρελα με την ποιοτητα και την εικονα οποτε θελω ακομα και τα SD να φαινονται πολυ καλα!! Η αποσταση θεασης ειναι 2,5 - 3m. α) Καταρχας θελω να μου επιβεβαιωσετε οτι και οι 2 SONY που εχω σαν υποψηφιες δεν ειναι LED.. β) Μαλλον θα αγοραζα με κλειστα τα ματια την Samsung LE40A786R αλλα εχει πολυ μεγαλο input lag (80ms)! :( Αυτο φτανει στα 35-40 αλλα αφου απενεργποιησεις LED και 100Ηz. Ξερει κανενας αν θα βγει καποιο Firmware που θα το βελτιωνει εστω και λιγακι?? Οι 2 SONY παντως σε game mode εχουν 0-10ms ενω χωρις game mode το πολυ 30ms!!!!!:grin: γ) Ξερω ολες τις διαφορες στα χαρακτηριστικα αναμεσα και στις 3, αλλα θα ηθελα την δικη σας γνωμη για το ποια απο τις 3 να αγορασω.. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας :) Γιωργος. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Τη θελω για Gaming (PS3) και BluRay ταινιες! Α! Μη σας παραλειψω οτι εχω τρελα με την ποιοτητα και την εικονα οποτε θελω ακομα και τα SD να φαινονται πολυ καλα!! Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήγαινε καρφί για την SONY 40Ζ4500! Αν δεν την δεις να παίζει, μην διαλέξεις τηλεόραση! Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Χωρίς δεύτερη σκέψη, πήγαινε καρφί για την SONY 40Ζ4500! Αν δεν την δεις να παίζει, μην διαλέξεις τηλεόραση! Την είδες; Για γράψε εντυπώσεις αν μπορείς. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 σας παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου πει γνωμη για την συγκεκριμενη tv.Την εχω βρει 2100 ευρω. http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_42PES0001D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+42PES0001D-10#/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_42PES0001D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+42PES0001D-10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSURFER Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ΛΥΣΤΕ μου μια απορια, ολες οι fuel hd ειναι κ΄100ΗΖ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 ΛΥΣΤΕ μου μια απορια, ολες οι fuel hd ειναι κ΄100ΗΖ???? οχι δεν ειναι, πρεπει να το αναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Ρε παιδιά δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό θρεντ αλλά το παρακάτω πως σας φαίνεται... Η τιμή του αξίζει: Home Cinema Sony DAV-DZ830Whttp://www.skroutz.gr/products/show/1313493 Τελικά πήρα το Sony DAV-DZ830W και προσπαθώ να συνδέσω TV, Dreambox & PS3 αλλά τίποτα δεν παίζει :( εκτός του DVD & radio που είναι πάνω στο Homecinema.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πως θα τα συνδέσω? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Καλησπερα παιδια θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας! Θα ηθελα να αγορασω μια LCD τηλεορασh 22 ή 26'' μεχρι 350-400ευρω! Θα μπορουσατε να μου κανετε καποιες προτασεις? Το μονο κριτηριο που θετω ειναι να εχει τουλαχιστον μια HDMI θυρα. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Καλησπερα παιδια θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας! Θα ηθελα να αγορασω μια LCD τηλεορασh 22 ή 26'' μεχρι 350-400ευρω! Θα μπορουσατε να μου κανετε καποιες προτασεις? Το μονο κριτηριο που θετω ειναι να εχει τουλαχιστον μια HDMI θυρα. Ευχαριστω! Τι απόσταση θέασης θα έχεις και θέλεις 22 με 26" ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Τι απόσταση θέασης θα έχεις και θέλεις 22 με 26" ; Την θελω για το υπνοδωματιο που το χρησιμοποιω ελαχιστες ωρες την μερα για αυτο θελω κατι φτηνο κ μικρο, στο σαλονι εχω 32αρα. Η αποσταση ειναι γυρω στα 2 μετρα αλλα δεν θελω πανω απο 26'' θα ειναι υπερβολη για το σκοπο που το θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Τότε μην αρχίζεις να ψάχνεσαι, πια είναι η καλύτερη, όνομα κ.λ.π.. Με τη χρήση που λες ότι θα κάνεις στις 22" ή έστω 26" ότι και να πάρεις ουσιαστικές διαφορές ποιότητας εικόνας δε θα είναι ορατές, ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα (ή έστω και με dvd). Κάνε μια βόλτα σε διάφορα καταστήματα και όποια σου αρέσει αγόρασε την. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Την θελω για το υπνοδωματιο που το χρησιμοποιω ελαχιστες ωρες την μερα για αυτο θελω κατι φτηνο κ μικρο, στο σαλονι εχω 32αρα. Η αποσταση ειναι γυρω στα 2 μετρα αλλα δεν θελω πανω απο 26'' θα ειναι υπερβολη για το σκοπο που το θελω. Εγω πριν εναν μήνα χτύπησα αυτή την Samsung την οποία την κρέμασα στον τοίχο του υπνοδωματίου μου. Πολυ καλή και σε μέγεθος, και σε κόστος :D Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Εγω πριν εναν μήνα χτύπησα αυτή την Samsung την οποία την κρέμασα στον τοίχο του υπνοδωματίου μου. Πολυ καλή και σε μέγεθος, και σε κόστος :D Και σε ποιότητα? Είσαι ευχαριστημένος? Σκέφτομαι για την LE32A436T 32'' που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Εγω πριν εναν μήνα χτύπησα αυτή την Samsung την οποία την κρέμασα στον τοίχο του υπνοδωματίου μου. Πολυ καλή και σε μέγεθος, και σε κόστος :D Πολυ ακριβες ρε παιδια εγω θελω κατι γυρω στα 350...Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Καλησπερα παιδια θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας! Θα ηθελα να αγορασω μια LCD τηλεορασh 22 ή 26'' μεχρι 350-400ευρω! Θα μπορουσατε να μου κανετε καποιες προτασεις? Το μονο κριτηριο που θετω ειναι να εχει τουλαχιστον μια HDMI θυρα. Ευχαριστω! Πολυ ακριβες ρε παιδια εγω θελω κατι γυρω στα 350...Καμμια ιδεα? 399 έχει η Samsung LE26A336. Γράφει παραπάνω από ένας με το όνομά σου? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Είμαι ανάμεσα στη Samsung LE26A336 και την Toshiba 32AV500PG. Τις βρίσκω και τις δυο στα 399 ευρώ. Ποιά η άποψη σας; Η toshiba σαν μάρκα τι λέει; Εχει κανείς σας; Eντυπώσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Mια χαρά είναι η Τοshiba.Kαι ακόμα καλύτερες είναι οι 32'' από τις 26''.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Γράφει παραπάνω από ένας με το όνομά σου? :blink: Όχι μονο εγω, γιατι ρωτας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Έχω συνδέσει το dreambox με την samsung lcd μου με scart. Έχω δει κάποιες παλιότερες κλασσικές τηλεοράσεις ότι αν ανοίξει ο δέκτης (panasat νομίζω) "ξυπνάει" την τηλεόραση από την κατάσταση standby και μόλις κλείσει ο δορυφορικός δέκτης, κλείνει ξανά η tv. Πως μπορώ να το καταφέρω αυτό με την lcd μου; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1130048 η τηλεόραση καλό value for money δεν είναι; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1130048 η τηλεόραση καλό value for money δεν είναι; Αν ζητάς τηλεόραση plasma τότε είναι μια χαρά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts