christou Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 για τις scarlet τι λετε? αξιζουν τα λεφτα τους η απλα πληρωνουμε τις εντυπωσιακες διαφημισεις? σκεφτομαι για 47,η 42 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1150421 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 για τις scarlet τι λετε? αξιζουν τα λεφτα τους η απλα πληρωνουμε τις εντυπωσιακες διαφημισεις? σκεφτομαι για 47,η 42 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1150421 Εμπειρία δεν έχω για να σου πω, αλλά την 42άρα την έχει από σήμερα σε προσφορά στο Carrefour, μπες στο site και δες το φυλλάδιο. Νομίζω 869 Ευρώ μαζί με DVD-Recorder, κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Εμπειρία δεν έχω για να σου πω, αλλά την 42άρα την έχει από σήμερα σε προσφορά στο Carrefour, μπες στο site και δες το φυλλάδιο. Νομίζω 869 Ευρώ μαζί με DVD-Recorder, κάτι τέτοιο. φιλε ευχαριστω για την πληροφορια,μοιαζει πολυ καλη προσφορα,απο ποιοτητα εικονας ξερει κανεις τι λενε αυτες οι scarlet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 να ενημερωσω οτι στα carefour μου ειπαν πριν λιγο οτι η προσφορα ειναι λαθος εκτυπωση και δεν αφορα την 42αρα αλλα την 32αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2008 Όντως ξεκίνησε ως λάθος αλλά ξέρω ότι έδωσαν 42άρες στην τιμή αυτή τελικά. Αν το σταμάτησαν πια δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 η 32αρα δεν θα ταν καν προσφορα στα 839 γιατι οπως θα δεις κ στο λινκ η τιμη θα ηταν υπερβολικη...http://www.skroutz.gr/s/41792/LG-32LG6000-32%22.html για προσφορες σε tv δινει το Carrefure mia philips 32 hd 400e k η scarlet 42(100Hz,24p,full hd,50.000/1)+dvd recorder axias 100e ) mono 839 http://www.carrefour.gr/ibm_temp/c_06-10-08/images_big/ELECTRIC_APPLIANCES_Page_1.jpg ============================= πειρα την Philips αλλα σκεφτομαι να την γυρισω για την scarlet αλλα φοβαμαι οτι η αποσταση 2-2,5μετρα ειναι μικρη, για τηλεοπτικο σημα.οκ σε hd/full hd ειναι οκ αλλα σε κατι ποδοσφαιρα κ λιγο να μην πιανει καλα ενα καναλι νομιζω θα κουραζουν τα πιξελιασματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Χθες πηρα μια LG 32LG3000 LCD TV και βλεπω οτι εχει ενα καμενο pixel τερμα αριστερα πανω στην ακρη!Φαινεται μονο σε μαυρο φοντο!! Τι εγγυηση εχουν οι tv για καμενα pixel?? Λετε να ζητησω να μου την αλλαξουν? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 H Sony KDL-32S4000 τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Χθες πηρα μια LG 32LG3000 LCD TV και βλεπω οτι εχει ενα καμενο pixel τερμα αριστερα πανω στην ακρη!Φαινεται μονο σε μαυρο φοντο!! Τι εγγυηση εχουν οι tv για καμενα pixel?? Λετε να ζητησω να μου την αλλαξουν? Έχω το μεγαλύτερο αδελφάκι της δικής σου την 42LG3000. Ένα από τα βασικά κριτήρια που με έκανε να την αγοράσω ήταν (από αυτά που έχω ακούσει και διαβάσει) ότι η LG έχει πολύ καλή αντιπροσωπεία και αλλάζει συσκευές με προβλήματα. Κάνε ένα τηλέφωνο για να σου πουν τον τοπικό τους συνεργάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Θα ηθελα να μου προτεινετε μια τηλεοραση να αγορασω μεχρι 500 ευρω και μεχρι 32 ιντσες. Θα ηθελα να εχει καλη ποιοτητα, ψηφιακο δεκτη, να μπορει να γυριζει μεχρι 180 μοιρες η βαση της τηλεορασης και να μιν φαινονται τα καψιματα ( κατι σα μικρες κουκιδιτσες που αναβοσβηνουν ). Τελος να ειναι Hd ready ή Full. Ειχα δει μια Full HD 26αρα στα 509 ευρω, αλλα δε θυμαμαι ποια ηταν. Τι μου προτεινετε; Επισης καποια φθηνη και ωραια βαση για την τηλεοραση; Μεχρι 100-150 ευρω καλα θα ειναι. Επισης θελω να ρωτησω τι ακριβως κανουν κατι satelite receivers που βλεπω οτι υπαρχουν σε καποια μαγαζια. Δειχνει επιλπεον καναλια; Να φανταστω ομως οτι δεν υπαρχουν υποτιτλοι για αυτα, ετσι; Σε οποια περιοχη και να μενω, θα λειτουργει μια χαρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostatis Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 καλησπερα εχω μια tv LG 42 ιντσων και μετα απο 3 χρονια χαλασε εκτος εγγυησης πλεον μου ζητανε 700 ευρω για την επισκευη αυτες οι τηλεορασης ομως δηλωνουν οτι εχουν 60000 ωρες ζωης πως θα μπορουσα να κυνηγησω την εταρια να μου φτιαξει αυτη την αδικιολογιτη ζημια μιας και ειναι πιθανο να ξαναχαλασει σε 3χρονια οπως μου ειπε ο τεχνικος????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Φίλε apostatis λάθος κατάλαβες... 60.000 ώρες είναι ο χρόνος ζωής του πάνελ, όχι ολόκληρης της τηλεόρασης...:) Η τηλεόραση εκτός απο το πάνελ αποτελείται απο διάφορες άλλες βαθμίδες, (παλμοτροφοδοτικό ισχύος, τμήμα λήψης και επεξεργαστής, τμήμα επεξεργασίας video, τμήμα επεξεργασίας ήχου, ηχεία κτλ) οι οποίες σε πολλές φτηνοκατασκευές είναι όλα σε μια πλακέτα που δε μπαίνει χέρι και την αλλάζουν ολόκληρη όταν χαλάσει μια βαθμίδα... Για αυτό είναι ασύμφορο να την επισκευάσεις.... Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα να κυνηγήσεις την αντιπροσωπία, αυτοί έχουν ευθύνη για 2 χρόνια (και αυτά με το ζόρι, τους το έχει επιβάλλει η Ε.Ε) Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να τους την αφήσεις και πληρώνοντας την διαφορά να πάρεις μια καινούρια αφού πρώτα στην εκτιμήσουν και αν φυσικά επιθυμείς να ξανααγοράσεις LG.... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 700 ευρώ για επισκευή?!?:shock: Με τόσα παίρνεις καινούρια!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostatis Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 σε καμια περιπτωση δεν ξανα αγοραζω LG...ΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ... μιλαμε για μια τηλεοραση που αγορασα 2,500ευρω πριν 3χρονια και κατι επιτρεπεται τετοια ζημια σε αυτο το διαστημα????????????ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ LG το ξερω πως αγοραζω καινουργια και καλυτερη με 1000ευρω αλλα δεν μου παει η καρδια να την πεταξω αλλα και ουτε να την φτιαξω ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που σου παρουσιάζει φίλε μου? Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostatis Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 το προβλημα ειναι οτι καηκαν καποιες πλακετες και δεν εχω καθολου εικονα φυσικη φθορα χρησης ειπε ο τεχνικος.5 με 6 ωρες την ημερα λειτουργει η τηλεοραση και δεν μπορω να δεχτω φυσικη φθορα 700 ευρω μεσα σε 3 χρονια δες και τηω φωτογραφια http://img240.imageshack.us/img240/8489/24102008065jl6.jpg ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Με 700 ευρω παιρνεις καινουργια και καλη. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 παιδια αυτη εδω η οθονη για χρηση tv και συνδεση με λαπτοπ μεσω hdmi λεει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 σε καμια περιπτωση δεν ξανα αγοραζω LG...ΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ... μιλαμε για μια τηλεοραση που αγορασα 2,500ευρω πριν 3χρονια και κατι επιτρεπεται τετοια ζημια σε αυτο το διαστημα????????????ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ LG το ξερω πως αγοραζω καινουργια και καλυτερη με 1000ευρω αλλα δεν μου παει η καρδια να την πεταξω αλλα και ουτε να την φτιαξω ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον Τότε μάλλον δε θα πρέπει να αγοράσεις ξανά τηλεόραση καμίας εταιρείας. Ζημιές στις ηλεκτρονικές συσκευές μπορεί να βγουν ανά πάσα στιγμή. Οι αντιπροσωπείες μας καλύπτουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (και με κάποια ψιλά γράμματα όχι για όλα τα τμήματα των ηλεκτρονικών συσκευών) και μετά από αυτό το διάστημα έχουν το τρόπο να καλυφθούν οι ίδιες. Επειδή όμως ποτέ δε ξέρεις κάνε μια προσπάθεια ακόμα. Από τα μενού της τηλεόρασης μπορεί να φανεί και να δουν οι τεχνικοί πόσες ώρες λειτουργίας έχει. Αν οι ώρες λειτουργίας είναι λίγες αναλογικά με το διάστημα που την έχεις ίσως έχεις κάποια καλύτερη αντιμετώπιση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ καλά : 1. Οι τηλεοράσεις TFT - LCD που έχει βρωμίσει ο τόπος από δαύτες, έχουν κάποιο όριο ζωής ή "φυσική φθορά" όπως το είπε ο τεχνικός????????? Δηλαδή κάθε 2-3-4 χρόνια ή όποτε θελήσει να παρουσιάσει τη βλάβη θα πρέπει να αλλάζουμε τηλεόραση γιατί η παλαιά θα βγαίνει Π.Ο.Ε (Πέραν Οικονομικής Επισκευής). 2. Και τι π@π@ρι@ είναι αυτό με το πόσες ώρες λειτουργίας?? Δηλαδή παίρνω μια τηλεόραση και θα πρέπει να την παρακολουθώ με χρονόμετρο?Αν θέλω ρε παιδιά μένω στην CRT που έχω 8 χρόνια δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και την βλέπω και αυτή με χρονόμετρο για να μην βλάψω τα μάτια μου!!!! Όσο για τα LG θα συμφωνήσω καθώς έχω και εγώ παράπονο από την ποιότητα κατασκευής της συγκεκριμένης εταιρείας : 1. Το DVD-R που πήρα το έχω πάει στο service 2 φορές, έχω αλλάξει μια φορά εντός εγγύησης την κεφαλή εγγραφής/ανάγνωσης και τώρα και πάλι δεν μου διαβάζει ΄(τώρα έχει περάσει η εγγύηση) ενώ ταυτόχρονα χτύπησε και ο δίσκος του με αποτέλεσμα να σκέφτομαι να καταφύγω σε πατέντες καθώς το κόστος επισκευής είναι επιειικώς απαράδεκτο. 2. Το DVD-R του υπολογιστή υπολείπεται μακράν και σε ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης από το παλαιό PIONEER που είχα και το άλλαξα για λόγους χρωματικής αρμονίας με το case μου. Και ήδη εδώ και 2-3 ημέρες άρχισε και αυτό να μου κάνει κάποια νερά στο θέμα της ανάγνωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ καλά : 1. Οι τηλεοράσεις TFT - LCD που έχει βρωμίσει ο τόπος από δαύτες, έχουν κάποιο όριο ζωής ή "φυσική φθορά" όπως το είπε ο τεχνικός????????? Δηλαδή κάθε 2-3-4 χρόνια ή όποτε θελήσει να παρουσιάσει τη βλάβη θα πρέπει να αλλάζουμε τηλεόραση γιατί η παλαιά θα βγαίνει Π.Ο.Ε (Πέραν Οικονομικής Επισκευής). 2. Και τι π@π@ρι@ είναι αυτό με το πόσες ώρες λειτουργίας?? Δηλαδή παίρνω μια τηλεόραση και θα πρέπει να την παρακολουθώ με χρονόμετρο?Αν θέλω ρε παιδιά μένω στην CRT που έχω 8 χρόνια δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και την βλέπω και αυτή με χρονόμετρο για να μην βλάψω τα μάτια μου!!!! Προσωπικά αγόρασα τηλεόραση lcd με προοπτική το πολύ πενταετίας. Όχι δε μου περισσεύουν χρήματα, αλλά ψάχνοντας και ρωτώντας κατάλαβα ότι κάπου εκεί γύρω αρχίζουν τα (μη συμφέροντα να επισκευαστούν λόγω κόστους) προβλήματα σε αυτού του τύπου τηλεοράσεις. Πιο πάνω εξήγησε ο "skatzoxoiros" γιατί δε συμφέρουν να επισκευαστούν. Κάτι που δεν είχαμε με τις crt τηλεοράσεις, οι οποίες ναι μεν πάθαιναν και αυτές τα προβληματάκια τους αλλά με μια επίσκεψη στον τεχνικό της γειτονιάς μας το επισκευάζαμε με μικρό (έχω αλλάξει ολόκληρη τη πλακέτα σε Sony 29αρα με 50 ευρώ) κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Αυτό όμως είναι κάτι που δεν στο λένε οι πωλητές!!!! Εγώ πάντως λόγω υποχρεώσεων δεν έχω πάρει ακόμα TFT αλλά το σίγουρο από ότι διάβασα σήμερα είναι ότι δεν θα σκάσω και πάρα πολλά λεφτά τα χριστούγεννα που θα αγοράσω, γιατί : α. Έδωσα 360 ευρώ (ενώ είχε άλλα σε 1/3 της τιμής) εν έτει 2002 για το DVD της philips με τα επίχρυσα βύσματα από πίσω και όταν χάλασε πέρισυ το πήγα για επισκευή και μου είπαν ότι με το κόστος επισκευής (αν βρείς ανταλλακτικό) παίρνεις καινούρια (πληθυντικός παρακαλώ) DVD players. β. Έδωσα 370 ευρώ εν έτει 2006 (ενώ υπήρχε και μια προσφορά τότε για ένα μοντέλο στα 290 € αλλά δεν θυμάμαι εταιρεία), για το DVD-R και όπως έγραψα παραπάνω δεν αξίζει να το επισκευάσω σε μαγαζί καθώς η επισκευή του θα κοστίσει λίγο πιο κάτω από καινούριο. γ. Και εγώ και η γυναίκα μου σκοτωνόμαστε στη δουλειά και τα 1000 τόσα ευρώ είναι ο μισθός ενός μήνα (δυστυχώς δεν έχω την οικονομική ευχέρεια να αλλάζω ηλεκτρονικές συσκευές κάθε χρόνο (πλην κινητού λόγω επιδότησης)! Χώρια τη τεχνολογική απαξίωση του προϊόντος π.χ. σε 5 χρόνια θα έχει βγει η Full digital, Hi lux, Hi δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και τη δικιά μου δεν θα τη θέλει ούτε ο παλιατζής για ανταλλακτικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αυτό όμως είναι κάτι που δεν στο λένε οι πωλητές!!!! Εγώ πάντως λόγω υποχρεώσεων δεν έχω πάρει ακόμα TFT αλλά το σίγουρο από ότι διάβασα σήμερα είναι ότι δεν θα σκάσω και πάρα πολλά λεφτά τα χριστούγεννα που θα αγοράσω, γιατί : α. ... Χώρια τη τεχνολογική απαξίωση του προϊόντος π.χ. σε 5 χρόνια θα έχει βγει η Full digital, Hi lux, Hi δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και τη δικιά μου δεν θα τη θέλει ούτε ο παλιατζής για ανταλλακτικά!!! Καλώς ή κακώς δεν είναι δουλειά των πωλητών να πουν τα κατά των συσκευών που πωλούν. Προσωπικά όταν ψάχνω για μια συσκευή κοιτώ μόνος μου αφαιρώ από τη λίστα των επιλογών μου ότι δε μου αρέσει και στον πωλητή πηγαίνω μόνο όταν έχω επιλέξει οριστικά τι θέλω για να κάνω την οικονομική συναλλαγή. Τη θεωρία σου για αγορά όχι κορυφαίας συσκευής έχω κι εγώ. Αγόρασα lcd στο μέσο όρο τιμής όχι full HD αφού με καλύπτει με τα τωρινά δεδομένα (καλές οι full HD αλλά για να βρούμε πηγή να τις αξιοποιεί στο 100% θέλουμε ακόμη πάρα πολύ υψηλό κόστος και δεν υπάρχει η ποικιλία τίτλων) για τηλεοπτική λήψη, του άθλιου σήματος των καναλιών της χώρας μας και δορυφορικό κι όταν θα χαλάσει πάλι κάτι αντίστοιχο, του τότε, μέσου όρου θα κινηθώ. Γιατί όπως κι εσύ (και πιθανόν πολλοί ακόμα) πλήρωσα κι "έμαθα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ καλά : 1. Οι τηλεοράσεις TFT - LCD που έχει βρωμίσει ο τόπος από δαύτες, έχουν κάποιο όριο ζωής ή "φυσική φθορά" όπως το είπε ο τεχνικός????????? Δηλαδή κάθε 2-3-4 χρόνια ή όποτε θελήσει να παρουσιάσει τη βλάβη θα πρέπει να αλλάζουμε τηλεόραση γιατί η παλαιά θα βγαίνει Π.Ο.Ε (Πέραν Οικονομικής Επισκευής). 2. Και τι π@π@ρι@ είναι αυτό με το πόσες ώρες λειτουργίας?? Δηλαδή παίρνω μια τηλεόραση και θα πρέπει να την παρακολουθώ με χρονόμετρο?Αν θέλω ρε παιδιά μένω στην CRT που έχω 8 χρόνια δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και την βλέπω και αυτή με χρονόμετρο για να μην βλάψω τα μάτια μου!!!! Όλα τα προϊόντα έχουν όριο ζωής, δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει εντύπωση. Το όριο ζωής μιας LCD-TV υπολογίζεται γύρω στις 60.000 ώρες λειτουργίας, δηλαδή πολλές δεκαετίες υπό φυσιολογικές συνθήκες. Αν παρουσιάσει πρόβλημα στο μεταξύ δεν είναι επειδή εφθάρη φυσιολογικά με το χρόνο αλλά επειδή έτυχε να είναι ελαττωματική. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Όλα τα προϊόντα έχουν όριο ζωής, δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει εντύπωση. Το όριο ζωής μιας LCD-TV υπολογίζεται γύρω στις 60.000 ώρες λειτουργίας, δηλαδή πολλές δεκαετίες υπό φυσιολογικές συνθήκες. Αν παρουσιάσει πρόβλημα στο μεταξύ δεν είναι επειδή εφθάρη φυσιολογικά με το χρόνο αλλά επειδή έτυχε να είναι ελαττωματική. To όριο ζωής πες το στη τηλεόραση στο σπίτι των γονιών μου! Είναι σχεδόν ίδια ηλικία με τη γυναίκα μου :) Ποιά είναι η θεωρία μου?Πιστεύω είναι ότι για να πετύχουν τις χαμηλές τιμές που έχουν, έριξαν την ποίότητα κατασκευής σε σχέση με παλαιότερα με αποτέλεσμα να βγαίνουν OFF οι συσκευές πολύ νωρίτερα άπό ότι θα έπρεπε και το ρίχνουν μετά στο όριο ζωής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts