Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλά δεν είναι τόσα λεφτά για μια τηλεόραση 1024Χ768;

Βέβαια έχει εκπληκτικά χρώματα και εικόνα, αλλά όταν θα εδραιωθεί το Bluray και το HD θα είσαι σε μειονεκτική θέση..

Πίστεψέ με ότι δεν θα είναι.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Ta lefta ine pola, ala 1) me tin aposiromeni 427XD na exi 1950euro tin xamiloteri timi pu vrika ke 2) tin Intersys na exi protinomeni timi gia tin 428XD ta 3200 euro, pistevo oti ine kali timi gia protoemfanizomeno modelo. Tora, oso gia to melodiko thema ti na kano. Olo tha perimeno kati alo ke meta kati pio kenurgtio ke meta perimene giati tha vgi kati akomi kenurgio ap'to alo ke pai legodas. Prospatho na paro to max pu iparxi me ta xrimata pu diatheto ke me gnomona na vlepo ta elinika tileoptika me to ligotero kipseliasma pu ginete ke ta DVD mu aksioprepos. Pexnidomixanes den xrisimopio. Gia DVD palyer ti na protimiso den ksero.

Πάντως εγώ πιστεύω οτι και με 1000 ευρώ που κοστίζει η panasonic plasma θα έχεις περίπου το ίδιο αποτέλεσμα μιας και τα κανάλια έχουν απο μόνα τους κακή ποιότητα..

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=24617&prid=24978

Afti iterastia diafora timis pistevis oti ine mono marketing ke to oti i Panasonic vgike pro 15minu;

Δεν είναι μόνο marketing απλά στα απλά κανάλια περιορίζεσαι εκ' των πραγμάτων σε μια συγκεκριμένη ποιότητα..Είναι σαν να πάρεις μια Ferrari και να πας να πας στην κίνηση να τη συγκρίνεις με μια M3..Θα πηγαίνουν το ίδιο..

Όσο για την παλαιότητα της έχει βγει και καινούρια στα 1370ευρώ απλά δεν την ανέφερα για τον παραπάνω λόγο..

http://www.megamarket.gr/panasonicvierath42px70edvbt-p-46305.html

Συχνα μια μικρη διαφορα στην εικονα κοστιζει πολλες εκατονταδες η χιλιαδες ευρω.

Η 427XD με την PX70 για παραδειγμα. Η πρωτη ειχε λιγο καλυτερη εικονα αλλα σιγουρα δεν αξιζε την διαφορα στην τιμη που ηταν γυρω στα 600 ευρω.

για την Samsung LE40R89 τι ξερετε;πρωτη φορα την ειδα σημερα...ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο μοντελο!διαφορες με την R86;

και η PHILIPS 42PF7621D-10 τι λεει;παντως σου προκαλει ενα πεισμα εντυπωσιασμου...

εκτος internet ποιο μαγαζι εχει τις καλυτερες τιμες;πχ ο κωτσοβολος ειναι πανακριβος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

για την Samsung LE40R89 τι ξερετε;πρωτη φορα την ειδα σημερα...ουτε καν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο μοντελο!διαφορες με την R86;

εκτος internet ποιο μαγαζι εχει τις καλυτερες τιμες;πχ ο κωτσοβολος ειναι πανακριβος...

Είσαι σίγουρος οτι ήταν 89;Πρώτη φορά την ακούω..

Στις Samsung έχει καλές τιμές το Praktiker,και σε μερικές μάρκες και η ηλεκτρονική...

Δώσε link δεν υπάρχει στον skroutz

...

εδω την ειδα:

http://www.experthellas.gr/product_detail.jsp?prdId=SAMSUNGLE40R89&extLang=

για την Philips τι λετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Σκέφτομαι να αγοράσω 23άρα για το υπνοδωμάτιο και έχω βρει την Samsung LE23R86B πολύ φτηνά στο http://www.megamarket.gr

http://www.megamarket.gr/samsungle23r86b-p-47870.html

Τί λέτε???

τελικα η R 89 ειναι η εξελιξη της R 86..η πιο σημαντικη διαφορα ειναι οτι ο χρονος αποκρισης εχει μειωθει στα 6 ms απο τα 8 της R 86..βγηκε νομιζω τελη Μαιου - αρχες Ιουνιου,την ειδα να παιζει χθες:

1)σε DVD παρουσιασης της Sony Bravia (Sony Bravia σε μια Samsung) με πολυ ωραια χρωματα στις default ρυθμισεις..που να την φτιαξω κιολας,

2)σε απλο σημα κεραιας,επαιζε πραγματικα τελεια!(ο τυπος στο μαγαζι ειπε πως εχουν μια απλη κεραια,και εναν ενισχυτη που δινει σημα σε ενα σωρο τηλεορασεις,δεν ξερω αν ισχυει)

3)σε ποδοσφαιρο,οπου δεν υπηρχε κανενα προβλημα καθυστερησης ή δημιουργιας σκιων..

εντυπωσιαστηκα και παω για αυτην..σταματαω και το ψαξιμο γιατι οσο περναει ο καιρος ολο και κατι αλλο θα βγαινει μεχρι που θα τρελλαθω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Η R89 ειναι η ιδια με την R86 , γενικα ολες οι τηλεορασεις σειρα R8X ειναι οι ιδιες σε χαραρακτηριστικα με διαφορες στo χρωμα του πλαστικου (υπαρχει και σε ασπρο) στα LED κατω απο την οθονη κτλ.

Για του λογου το αληθες:

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SAMLE40R89BD-SAMSUNG-LE40R89BD.htm

Η σειρα R ειναι αρκετα καλη αλλα με τα ιδια περιπου λεφτα παιρνεις την Sony 40D3000 που ειναι καλυτερη λογω 100 Hz , υποστηριξης 24p για σωστη αναπαραγωγη Blu Ray , 10 bit πανελ κτλ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ΄?ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΟΛΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑ.ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ?
john69

Paidia kalimera 8elw ligo ti voi8eia sas!

8elw na agorasw mia tileorasi LCD mexri 32''(giati 8a paw foititis kai de 8a xw poli megalo spiti wste na parw perissoterwn intswn) me analisi 1080p. Iparxei kammia tetoia lisi? An nai boreite na mou proteinetai merikes tetoies tileoraseis?

Euxaristw!

Τηλεοραση 32" 1080p στην Ευρωπη δεν υπαρχει. Κυκλοφορει ενα μοντελο τετοιο σε Αμερικη απο την Sharp.

Παντως τηλεοραση 1920x1080 δεν εχει νοημα σε τοσο μικρο μεγεθος. Καποιοι ειδικοι μιλανε για τουλαχιστον 42"-46" ισως και παραπανω για να φανει διαφορα 720p και 1080p. Εκτος βεβαια και καθεσαι στο μισο μετρο.

Γεια σας παιδιά.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια LCD TV 26" για το Χbox360 μου και σκέφτομαι για την LG 26LC2R -> link 1 & link 2

Επειδή είμαι άσχετος, θα ήθελα να σας ρωτήσω πως γίνεται να την συνδέσω με το καλώδιο ΗD - AV που έχω απο την αγορά του Χ360 για να "βγάλω" High Definition...

Οι υποδοχές πίσω, είναι αυτές -> http://img76.imageshack.us/img76/8003/501qq9.jpg

link: http://img76.imageshack.us/img76/8003/501qq9.jpg

Μπορεί κάποιος που ξέρει, να μου κυκλώσει αν γίνεται ή να μου πει σε ποιες ακριβώς θα βάλω τα 3 component και τα άλλα 2 (εξαιρείται διάβασα το κίτρινο...;;;) composite καλώδια...;;;

Σας ευχαριστώ...

Παντως τηλεοραση 1920x1080 δεν εχει νοημα σε τοσο μικρο μεγεθος. Καποιοι ειδικοι μιλανε για τουλαχιστον 42"-46" ισως και παραπανω για να φανει διαφορα 720p και 1080p. Εκτος βεβαια και καθεσαι στο μισο μετρο.

Δηλαδή οι οθόνες pc 24'' με 1920*1200 δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω απο μία 1680*1050;

Δηλαδή οι οθόνες pc 24'' με 1920*1200 δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω απο μία 1680*1050;

Εκτος βεβαια και καθεσαι στο μισο μετρο.

Ακριβώς.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Αλλο τηλεοραση και αλλο οθονη. Η πρωτη παιρνει ενα σημα και το επεξεργαζεται πριν το δειξει στην οθονη οποτε οσο καλυτερος ο επεξεργαστης (που μπορει να λεγεται Bravia Engine , Perfect Pixel , XD Engine κτλ.) τοσο καλυτερο το αποτελεσμα (εικονα).

Μια οθονη απλως δειχνει το σημα που δεχεται χωρις να το επεξεργαζεται.

exv μια philps pf 9731d η οποια εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη. τι κανω λαθος και δε βλεπω πουθενα τα ψηφιακα τησ ερτ? Please help

ευχαριστω

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

exv μια philps pf 9731d η οποια εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη. τι κανω λαθος και δε βλεπω πουθενα τα ψηφιακα τησ ερτ? Please help

ευχαριστω

Δοκίμασε να δώσεις άλλη χώρα της Ευρωπης στην εγκατασταση. Δοκιμασε Γερμανία - Ιταλία - Αγγλια και ξανακάνε search καθε φορά...

CR electronics

Θέλω να αγοράσω μια καινούργια ΤV και είμαι ανάμεσα στις έξης 2.

Α) Μια LCD 40'' Bravia KDL-40P2530

Β) Μια Panasonic Plasma 42'' TH-42PX70

¨Εχω ενα Playstation 3 , που θέλω να βάλω Πάνω, και να βλέπω TV .

Επίσης επειδή έχω και ένα μικρό παιδί , έχω ακούσει οτι η Plasma , είναι ποιο ανθεκτικές , στο να πηγαίνει το μικρό με τα χέρια και να πιάνει το Panel ;

Ευχαριστώ, και αν μπορεί κάποιος ας μου πει τι μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα έχω είτε με την μια είτε με την άλλη .

:)