Jump to content

Τηλεοράσεις TFT-LCD

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει ενας κανονας:

Philips 5XXX = Χαλια

Philips 7XXX = Μετρια

Philips 9XXX = Κορυφαια

Οπως καταλαβαινεις η Philips τα φθηνα μοντελα τα πουλαει μονο λογω ονοματος καθως η αποδοση ειναι κατω του μετριου.

Υπαρχει ενας κανονας:

Philips 5XXX = Χαλια

Philips 7XXX = Μετρια

Philips 9XXX = Κορυφαια

Οπως καταλαβαινεις η Philips τα φθηνα μοντελα τα πουλαει μονο λογω ονοματος καθως η αποδοση ειναι κατω του μετριου.

ευχαριστω για την απαντηση...

για την sony τι λες????

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Guys, η LG 37LE2R που δίνει αυτές τις μέρες η Ηλεκτρονική σε προσφορά λέει τίποτε; Τη θέλω για δεύτερη.

Το κυριότερο δε μας λες.

Πόσο;

...

Απο οτι ειδα υπαρχουν και καποιες με 100hz ...

ειναι πολυ καλυτερες??

τελικα μαλλον θα παω για την sony v2500.. νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε σχεση με philips.. δεν ξερω αν θα πρεπει να δω κατι σε lg ή samsung???

την τηλεοραση την θελω για να βλεπω και οχι να συνδεθει με η/υ ή με παιχνιδομηχανη..

μονο με dvd player και παρακολουθηση καναλιων..

Υπαρχει καμια καλη προταση??

Αν την παρω απο καταστημα με on-line αγορες οπως π.χ. το net-electric ειναι καλα? αξιοπιστα??

οσον αφορα εγγυηση και τετοια... αν ξερει καποιος...

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια απαντηση...

Απο οτι ειδα υπαρχουν και καποιες με 100hz ...

ειναι πολυ καλυτερες??

τελικα μαλλον θα παω για την sony v2500.. νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε σχεση με philips.. δεν ξερω αν θα πρεπει να δω κατι σε lg ή samsung???

την τηλεοραση την θελω για να βλεπω και οχι να συνδεθει με η/υ ή με παιχνιδομηχανη..

μονο με dvd player και παρακολουθηση καναλιων..

Υπαρχει καμια καλη προταση??

Τα 100Hz λύνουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του ghosting, δηλαδή της κακής κίνησης σε γρήγορες σκηνές όπως ποδόσφαιρο, F1 κλπ. Το κατά πόσον είναι καλύτερες εξαρτάται από το αν βλέπεις το πρόβλημα και πόσο σε ενοχλεί.

Η V2500 νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. LG θα έλεγα να τις αποφύγεις, όχι ότι είναι κακές για τα λεφτά τους αλλά αν ήδη σκέφτεσαι τη Sony ξέχνα τες. Η Samsung έχει καλά μοντέλα όπως τη σειρά R8x, αν τη βρεις φθηνότερα από τη BRAVIA αξίζει.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Τα 100Hz λύνουν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του ghosting, δηλαδή της κακής κίνησης σε γρήγορες σκηνές όπως ποδόσφαιρο, F1 κλπ. Το κατά πόσον είναι καλύτερες εξαρτάται από το αν βλέπεις το πρόβλημα και πόσο σε ενοχλεί.

Η V2500 νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. LG θα έλεγα να τις αποφύγεις, όχι ότι είναι κακές για τα λεφτά τους αλλά αν ήδη σκέφτεσαι τη Sony ξέχνα τες. Η Samsung έχει καλά μοντέλα όπως τη σειρά R8x, αν τη βρεις φθηνότερα από τη BRAVIA αξίζει.

ευχαριστω για την απαντηση..

Guest VAGGELISA

Παιδιά καλησπέρα,μια ερώτηση,αγόρασα ή μάλλον μου έκαναν δώρο μια Philips 7652d και θέλω να βρώ βάση να την στηρίξω στον τοιχο.Έχει η philips δικιά της ή να πάω να πάρω μια όποια να είναι από το Πλαίσιο ή το Fnac;

Ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα,μια ερώτηση,αγόρασα ή μάλλον μου έκαναν δώρο μια Philips 7652d και θέλω να βρώ βάση να την στηρίξω στον τοιχο.Έχει η philips δικιά της ή να πάω να πάρω μια όποια να είναι από το Πλαίσιο ή το Fnac;

Υπαρχουν βασεις universal που κανουν για ολες (η σχεδον ολες) τις τηλεορασεις.

Απο τις πιο καλες (και ακριβες) ειναι οι Vogels:

http://www.shop21.gr/results/results.allproducts.asp?comefrom=3&field=Publisher&aid=27747&av=Vogels

Αλλα μπορεις να βρεις και πιο φθηνες και σχεδον εξισου καλες.

Τελικα για να καταληξω καπου...

sony v2500 ή s2500 , samsung r86, philips 5532, ή να δω και απο panasonic??

Ολα αυτα σε 32 ιντσες και μεχρι το πολυ 900 ευρω...

Για να ακουσω αποψεις τωρα??

Τελικα για να καταληξω καπου...

sony v2500 ή s2500 , samsung r86, philips 5532, ή να δω και απο panasonic??

Ολα αυτα σε 32 ιντσες και μεχρι το πολυ 900 ευρω...

Για να ακουσω αποψεις τωρα??

Ξέχνα τη Philips, οι υπόλοιπες είναι πολύ καλές.

Από Panasonic υπάρχει η κορυφαία 32LX70 που όμως πρέπει να ξεφεύγει αρκετά από τα 900.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

τηλεοραση που να εχει και PIP αλλα με διπλο δεκτη???

Υστερα απο 2 χρονια με την Sony S32 που θεωρησα αποτυχια λογω της πλευρικης θεασης, αλλα σαφως αξιοπρεπους κοιταζω γι αντικατασταση. Τελικα βρηκα σε μαγαζι να παιζουν διπλα οι Sony 40w 40V25 και Samsung 37M86 με απλο σημα dvd. Εντυπωσεις. Σιγουρα κατι επαιζε με ρυθμισεις, αλλα αν δεν ηξερα τιμη, σε απλο σημα θα επελεγα ευκολα την V25 απο w20! Και απο τις δυο ομως η Samsung Μου εδινε την εντυπωση μεγαλυτερης διαυγειας. Εφέ από το glossy? Φαινοταν ομως καλυτερη. Επιπλεον πιστευω οτι η διαφορα τιμης 37 και 40 στην Samsung ειναι σχετικα μικρη εφοσον μιλαμε και για διαφορετικα pannel. Τελος αν καποιος αγορασει τωρα, ναι μεν τα 1080 ειναι αχρηστα, αλλα δεν φαινεται να εχουν προβλημα σε απλο σημα και επιπλεον αν αγοραζει dvd, εχει την δυνατοτητα να προχωρησει σε π.χ. blue ray και να το χαρει σε υψηλη ποιοτητα. Σε σχεση με τιμη ομως η v25 με εντυπωσιασε.

Οσον αφορα αποσταση ,για τα 3 μετρα που βλεπω, η 32 δεν ειναι μικρη αλλα δεν γεμιζει τ οπτικο πεδιο. 37 μου φαινεται πιο σωστη, αλλα η 40 δεν ειναι υπερβολη.

εδω και μια βδομαδα στο πλαισιο εχουν αποσυρει τις Samsung.τι παιζει;

Η Samsung 40R86 στα 1400 Ε νομιζω ειναι καλη αγορα..;;

εχει το Movie Plus που ειναι για "γρηγορα" προγραμματα αλλα δεν εχω πεισθει κατα ποσο κανει δουλεια σε ποδοσφαιρο ή σε F1 (marvin..)!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Η Samsung 40R86 στα 1400 Ε νομιζω ειναι καλη αγορα..;;

εχει το Movie Plus που ειναι για "γρηγορα" προγραμματα αλλα δεν εχω πεισθει κατα ποσο κανει δουλεια σε ποδοσφαιρο ή σε F1 (marvin..)!

Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλή αγορά.

Το movie plus όμως δεν είναι για γρήγορα προγράμματα αλλά για επεξεργασία υλικού που προέρχεται από μεταφορά από film. Για να απολαμβάνεις τους θριάμβους του Κίμι δε βοηθάει :p

Κοίτα καλύτερα κάποια 100Hz όπως τη Sony 40D3000, τη Sharp 37RD2E ή ακόμα την Toshiba 42WLT68. Η Samsung δεν ξέρω να έχει τέτοιο μοντέλο αυτή τη στιγμή. Τη Sony την βρίσκεις 1500 € και είναι η καλύτερη περίπτωση κατά τη γνώμη μου. Αλλιώς plasma.

-Candygram.

Ειναι η ιδεα μου ή μονο η Sony εχει κατι σαν το smart picture? Ειχα καταληξει στην M86 αλλα εχοντας συνηθισει στις σωστες αναλογιες ανθρωπων του smart picture μαλλον με βλεπω στην W2000. Επισης εχει κανει κανεις την αλλαγη απο HD ready σε 1080 να μας πει αν εχει μεινει δυσαρεστημενος απο την αντιμετωπιση του απλου σηματος?

Διαβαζοντας παντως ξανα και ξανα, συγκρινοντας και ψαχνοντας μήπως η 40d3000 είναι η καλυτερη επιλογη για την επομενη τριετία?

τελικα αγορασα χθες την v2500.

Δεν μπορω να πω οτι ειμαι και απολυτα ευχαριστημενος...

Ισως φταιει με τα καναλια ή την κεραια και καποια καναλια εχουν καποια ειδωλα μεσα..

Ξερει κανεις ποιες ειναι οι απολυτες ρυθμισεις για αυτη την τηλεοραση.

Εχω συνδεδεμενο και ενα dvd μηπως παιζει ρολο και αυτο...

Καμια σχεση η καθαροτητα που ειχε στο μαγαζι, μαλλον επειδη εκει επαιζε καποιο βιντεο με εικονες...

τελικα αγορασα χθες την v2500.

Δεν μπορω να πω οτι ειμαι και απολυτα ευχαριστημενος...

Ισως φταιει με τα καναλια ή την κεραια και καποια καναλια εχουν καποια ειδωλα μεσα..

Ξερει κανεις ποιες ειναι οι απολυτες ρυθμισεις για αυτη την τηλεοραση.

Εχω συνδεδεμενο και ενα dvd μηπως παιζει ρολο και αυτο...

Καμια σχεση η καθαροτητα που ειχε στο μαγαζι, μαλλον επειδη εκει επαιζε καποιο βιντεο με εικονες...

Καταρχάς μεγειά.

Αν έχεις είδωλα είναι δυστυχώς μάλλον θέμα σήματος, δεν ξέρω αν γίνεται κάτι. Η παλιά σου TV δεν έδειχνε είδωλα; Αν η εικόνα αφήνει ίχνη καθυστέρησης, εκεί φταίει η τηλεόραση.

Απόλυτες ρυθμίσεις βέβαια δεν υπάρχουν, έχει να κάνει με το χώρο σου. Παίξε λίγο με τα ρυθμιστικά να δεις τί σου κάθεται καλύτερα στο μάτι.

Η ποιότητα του DVD λογικό είναι να μην έχει σχέση με του απλού τηλεοπτικού σήματος.

-Candygram.

Ευχαριστω!!!

ναι ειναι μονο στα αναλογικα

στην παλια δεν θυμαμαι γιατι δεν ειχε τοσο υψηλη αναλυση και ισως δεν φαινοταν τοσες πολλες λεπτομερειες...

[offtopic]

Κάτι ψιλοάσχετο με το θέμα...

Ψηφιακά κανάλια σε ποίες περιοχές μπορούμε να πίασουμε?

[/offtopic]

Στην Αθηνα και Θεσ/νικη σιγουρα...

για αλλου δεν ξερω!!!

Hi paidia.Tha ithela ligo to fos sas an ginetai, psaxno mia 32'' mexri 1000 euro. H xrhsh tha ginetai perissotero se ps3 kai tainies kai thelo na einai gerh ekei. Exo akousei ta kalutera gia thn Samsung le32r86bdx dhladh thn R86. Apo ta xarakthristika ths fainetai h kaluterh se auta ta lefta :

Φόρματ 16/9

Φωτεινότητα (σε cd/m²) 550

Κόνταστ 8000:1 :ninja: :blink: :!:

pou oi perissoteres akoma kai pio akrives exoun 5000:1. kai foteinothta 450-500.

Einai kalh gia auta pou thn thelo? Na perimeno na bgei kamia allh giati den biazomai apo septemrio-oktombrio tha ginei h agora?

Euxaristo ek ton protairon gia ths apanthseis sas.

Mην στεκεσαι σε νουμερα. Το contrast αυτο που δηλωνουν οι κατασκευαστες ειναι dynamic και επιτυγχανεται τεχνητα μεσω software.

Ειναι σαν να λεμε οτι κορυφαιο αμαξι στα 1400 κυβικα ειναι το KIA Ceed γιατι βγαζει (υποτειθεται) 109 ιππους.

To μονο προβλημα με την 32R86 ειναι οτι οπως και η 37" δεν χρησιμοποιει πανελ Samsung αλλα τριτων κατασκευαστων. Συγκεκριμενα η 32" χρησιμοποιει Chi Mei Οptoelectronics (Κινα) ενω η 37" AU Optronics (Tαιβαν).

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=505636&highlight=Samsung+panel+lottery

Ισως ειναι καλυτερο να δεις την Sony 32V2500 , λιγοτερο εντυπωσιακη σαν design αλλα καλυτερη σαν εικονα.