Jump to content

Φήμες: Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει έξι πτυσσόμενα τηλέφωνα μέχρι το 2024


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σταδιακά βλέπουμε ότι γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στο ευρύ κοινό τα πτυσσόμενα smartphones γίνονται σταδιακά και φαίνεται ότι σύντομα θα γίνουν το mainstream του μέλλοντος. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πολλές εταιρείες να λανσάρουν τα πτυσσόμενα τηλέφωνά τους, αλλά η Samsung συνεχίζει να ηγείται αυτής της ενδιαφέρουσας κατηγορίας και φαίνεται ότι η κορεατική εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιό της λανσάροντας έως και 6 αναδιπλούμενες συσκευές το 2024. Επιπλέον, η γνωστή κατασκευάστρια αναφέρεται ότι θα αναδιοργανώσει τη σειρά S της σειράς αφαιρώντας το μοντέλο plus το επόμενο έτος.

Στα όσα περιγράφει ο χρήστης του Twitter @RGcloudS, η Samsung σχεδιάζει να κάνει πολλές σημαντικές αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο smartphones και tablet της το επόμενο έτος. Η κατασκευάστρια θα μπορούσε να κυκλοφορήσει έως και 6 αναδιπλούμενες συσκευές το επόμενο έτος, συγκεκριμένα τα Galaxy Z Flex, Z Fold Ultra, Z Flip Ultra και πιθανότατα ένα Z Tab. Περιλαμβάνονται επίσης τα συνηθισμένα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip.

Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι τα επώνυμα μοντέλα “Z Ultra” θα χρησιμοποιούν οθόνη 4K Samsung, ενώ τα τυπικά “Z” θα διαθέτουν οθόνη QHD κατασκευασμένη από την BOE. Επιπλέον, το Z Flip θα μπορούσε να φτάσει με οθόνη 2K κατασκευασμένη από τη Samsung ή πάνελ FHD BOE.

Σημειωτέον, έχει υποστηριχθεί ότι το Samsung Galaxy Z Flex θα είναι ένα τριπλό smartphone, που σημαίνει ότι θα διπλώνει τρεις φορές σε αντίθεση με τα κανονικά πτυσσόμενα. Επιπλέον, η εταιρεία προφανώς εργάζεται επίσης σε ένα αναδιπλούμενο tablet που ονομάζεται Galaxy Z Tab. Δεδομένου ότι θα είναι ένα πτυσσόμενο tablet, μπορείτε να περιμένετε μια σχετικά μεγαλύτερη οθόνη.

Επιπλέον, ο χρήστης του Twitter ισχυρίζεται ότι η Samsung ετοιμάζεται να φέρει νέες σειρές μεσαίας κατηγορίας, που ονομάζονται Galaxy K. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για τη νέα σειρά, πιθανότατα θα βρίσκεται κάτω από τη σειρά Galaxy A. Επιπλέον, αναφέρεται ότι η κορεατική εταιρεία θα εγκαταλείψει το μοντέλο Galaxy S24+ τον επόμενο χρόνο και θα λανσάρει ένα νέο premium μοντέλο στη σειρά.

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για καμία από τις λεπτομέρειες που κοινοποιούνται από τον χρήστη RGcloudS.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...