Jump to content

60χρόνια μετά η Nokia αλλάζει logo


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δώσει μια φρεσκάδα ανανέωσης, η Nokia μετά από σχεδόν 60 χρόνια, αποφασίζει να αλλάξει το εμβληματικό της λογότυπο που την συνόδεψε τόσο καιρό στην όλη της επιχειρηματική πορεία. Την Κυριακή 26.2, πριν από την επίσημη έναρξη του Mobile World Congress Barcelona, ​​η εταιρεία αποκάλυψε μια νέα ταυτότητα και είναι μια δραματική αλλαγή. Έφυγε η εμβληματική γραμματοσειρά και “Yale Blue” που καθόριζε το προηγούμενο λογότυπό της. Αντίθετα, η εταιρεία υιοθέτησε μια εμφάνιση που ισχυρίζεται ότι είναι πιο μοντέρνα και ψηφιακή.

“Ενημερώνουμε τη στρατηγική μας και ως βασικός παράγοντας, ανανεώνουμε επίσης την επωνυμία μας για να αντικατοπτρίζουμε ποιοι είμαστε σήμερα: ένας ηγέτης καινοτομίας τεχνολογίας business-to-business πρωτοπόρος στο μέλλον όπου τα δίκτυα συναντούν το cloud”, δήλωσε η Nokia σε μια ανάρτηση που έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Pekka Lundmark. “Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων, εξακολουθούμε να είμαστε μια επιτυχημένη μάρκα κινητών τηλεφώνων, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα της Nokia”, είπε ο Lundmark στο Bloomberg. “Θέλουμε να λανσάρουμε μια νέα μάρκα που θα εστιάζει πολύ στα δίκτυα και τη βιομηχανική ψηφιοποίηση, η οποία είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τα παλαιού τύπου κινητά τηλέφωνα”.

Είναι αυτό το τέλος ενός λογότυπου που τόσο πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν και αγαπούν; Όχι απαραίτητα. Ίσως θυμάστε, η τηλεφωνική επιχείρηση της Nokia δεν ήταν μέρος της Nokia από τότε που η Microsoft ήταν τελικά καταστροφική. Μετά το τέλος της συμφωνίας το 2016, απέκτησε ξανά δικαιώματα για χρήση του brand σε smartphone και tablets.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...