Jump to content

MWC 2023: Φθάνουν σε όλους τα νέα Xiaomi Buds 4 Pro και Xiaomi Watch S1 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έως και την τελευταία στιγμή του σημερινού της event, η Xiaomi είχε να δείξει και άλλα smart προϊόντα της πέρα των τηλεφώνων. Έτσι για να μας κρατήσει σε αγωνία, έδειξε στο τέλος τα νέα ακουστικά Xiaomi Buds 4 Pro  που χρησιμοποιούν την τεχνολογία LDAC της Sony που επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων σε ταχύτητες μέχρι και 990kps στα 32-bit, ενώ υποστηρίζουν και Hi-Res Audio Wireless.

Ένα από τα πρώτα θετικά στοιχεία στα νέα αυτά ασύρματα ακουστικά της Xiaomi, είναι η πολύ μεγάλη τους μπαταρίας με υποσχόμενη αυτονομία 9 ωρών για αδιάκοπή μουσική ακρόαση και μέχρι 38 ώρες διάρκεια όταν γίνει ενδιάμεσα και χρήση της θήκης. Το ακόμα καλύτερο είναι πως επιτρέπεται η ασύρματη φόρτισή τους με πολλαπλές συσκευές χάρη στη λειτουργία dual-device connectivity.

Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό για τους απαιτητικούς ακροατές, είναι πως υπάρχει νέο σύστημα noise cancellation (ακύρωσης θορύβου), μέχρι και 48dB, για την απομόνωση του χρήστη από ανεπιθύμητους θορύβους που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο τους ακόμα και στο δρόμο, σε ώρα αιχμής. Η λειτουργία Build-in Dimensional audio μπορεί επίσης να αντιληφθεί τις κινήσεις του κεφαλιού του εκάστοτε χρήστη και να προχωρήσει στις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε κάθε ηχητική λεπτομέρεια να βρίσκεται ακριβώς εκεί που πρέπει για έναν απόλυτα ρεαλιστικό ήχο. Επιπλέον, ο βαθύς ήχος δημιουργεί μια εμπειρία surround, γεγονός που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι λάτρεις των ταινιών.

Τι θα λέγεται για μια νέα έκδοση Pro του περίφημου Xiaomi Watch S1 Pro;

Αν αγαπήσατε κατά το παρελθόν την κλασσική σχεδίαση ρολογιών με στρόγγυλο καντράν, τότε το νέο Watch S1 Pro θα ταιριάξει στο στυλ σας και φυσικά θα έχετε συνάμα και την μοντέρνα τεχνολογία έξυπνου ρολογιού. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή, με τα καλύτερα υλικά που αποπνέουν στυλ και αντοχή, το Xiaomi Watch S1 Pro διαθέτει μια AMOLED οθόνη στις 1.47”, περιστρεφόμενο καντράν και ζαφειρένιο κρυσταλλικό τζάμι για αντοχή στις γρατζουνιές. Υπάρχουν δύο χρωματικές επιλογές για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει: έχουμε την επιλογή με το ασημί πλαίσιο και το δερμάτινο λουράκι, καθώς και το μαύρο πλαίσιο με λουράκι από καουτσούκ. Και τα δύο μπορούν να εξατομικεύουν, επιλέγοντας από τις πάνω από 100 υπέροχες επιλογές watchfaces. Επιπλέον, με μια απλή κίνηση οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το λουράκι για μια πραγματικά ευέλικτη αισθητική.

Χάρη στην εντυπωσιακή μπαταρία του, το Xiaomi Watch S1 Pro αντέχει μέχρι και 14 μέρες, ενώ με μια μόλις 10-lepth φόρτιση έχετε στη διάθεση σας άλλες 2 μέρες χρήσης. Το ρολόι διαθέτει επίσης ένα ισχυρό ηχείο με σύστημα ΑΙ noise cancellation ώστε οι χρήστες να πραγματοποιούν τις κλήσεις τους με Bluetooth μέσω της συσκευής. Επιπλέον, το Xiaomi Watch S1 Pro έρχεται με μια άνετη βάση ασύρματης φόρτισης, μέσω της οποία μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή στο 100% της σε μόλις 85 λεπτά.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...