Jump to content

MWC 2023: Όλα όσα θα δούμε αυτές τις ημέρες στην Βαρκελώνη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αισίως, έχουμε φτάσει στην περίοδο εκείνη όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο τεχνολογίας και η παρέα του myphone.gr έχει ταξιδέψει μέχρι την Βαρκελώνη για να σας μεταφέρει κάθε παλμό των εξελίξεων όσον αφορά την mobile τεχνολογία!

Παρ’ όλο που δεν μπορούμε όλοι να βρισκόμαστε αυτές τις ημέρες εκεί, υποσχόμαστε να σας δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να ενημερωθείτε για όλα σωστά και με κάθε λεπτομέρεια. Πιστεύουμε πως είναι καλό να έχουμε και μια σύνοψη των σημαντικών εκδηλώσεων και των παρευρισκομένων που επιβεβαίωσαν την παρουσία τους. Υπάρχουν αρκετές νέες σημαντικές ανακοινώσεις που θα πραγματοποιηθούν από εταιρείες όπως η Xiaomi, η Honor και η Realme, καθώς και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις προϊόντων.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου – Η ημέρα είναι αφιερωμένη στις ανακοινώσεις της HMD Global

Κάνει φέτος την αρχή η HMD με νέες ανακοινώσεις και περιμένουμε νέα smartphones της Nokia και ίσως κάποια έξυπνα αξεσουάρ.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου – Νέες αφίξεις από Xiaomi, OnePlus, TCL

Η Κυριακή διαμορφώνεται ως μια μεγάλη μέρα με την παγκόσμια εκδήλωση κυκλοφορίας της Xiaomi για τη σειρά Xiaomi 13. Το πιο ενδιαφέρον εδώ είναι πως θα έχουμε τον ακριβέστατο τιμοκατάλογο και ημερομηνίες διάθεσης για τα μοντέλα  Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro. Ελπίζουμε επίσης σε κάποια νέα σχετικά με τα φημολογούμενα μοντέλα Xiaomi 13 Lite και Xiaomi 13 Ultra.

Παράλληλα η OnePlus αναμένεται να επιδείξει τη συσκευή OnePlus 11 Concept με τις μοναδικές λωρίδες φωτός στο πίσω μέρος. Έχουμε δει δύο επίσημα teaser για τη συσκευή, αλλά η πραγματική λειτουργικότητα των μπλε λωρίδων πλάτης παραμένει μυστήριο.

Από πολύ πρωινές ώρες, αυτή την Κυριακή η TCL να εμφανίσει τις πιο πρόσφατες προτάσεις της στη σειρά smartphone και tablet της.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου – Ώρα να εκπλήξει τα πλήθη και η Honor

Την πρώτη ημέρα της εβδομάδος, η Honor προγραμματίζει την αποκάλυψη για τα Magic5 και Magic5 Pro. Με βάση τις τελευταίες φήμες και τα δύο τηλέφωνα θα είναι εξοπλισμένα με chipset Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm και γρήγορη φόρτιση τουλάχιστον 66 W.

Το πτυσσόμενο Magic Vs που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον Νοέμβριο αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου – Άλλες τρεις εταιρείες (Realme, Tecno, ZTE) έχουν να φανερώσουν νέα μοντέλα

Η Realme θα ανακοινώσει το smartphone της GT3 στις 28 Φεβρουαρίου με ένα απίστευτα γρήγορο σύστημα φόρτισης 240W που επιτρέπει την πλήρη φόρτιση 0-100% σε μόλις 9 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα.

Με την σειρά της, η Tecno θέλει επίσης να μπει στη σκηνή του MWC με το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο – το Phantom V Fold.

Τέλος, η ZTE θα πραγματοποιήσει επίσης μια εκδήλωση όπου θα δούμε το ενδιαφέρον tablet Nubia Pad 3D και τα έξυπνα γυαλιά Neovision AR .

Μην χάσετε ούτε στιγμή μένοντας συντονισμένοι στο myphone.gr

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...