Jump to content

Σε σκούρο κόκκινο χρώμα θα δούμε το iPhone 15 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μισό χρόνο απέχουμε έως ότου κυκλοφορήσουν τα επόμενα iPhone της Apple, όμως από τώρα έχουμε την ευκαιρία να διαβάζουμε νέες φήμες για τις συσκευές που υποτίθεται πως θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο. Νωρίτερα σήμερα είδαμε μερικές εικόνες του iPhone 15, ακολουθώντας αυτές της περασμένης εβδομάδας και σήμερα έχουμε μια ακόμη εικόνα για προσεκτική ανάλυση.

Αυτό είναι το iPhone 15 Pro, που αποδίδεται σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, προβάλλεται σε σκούρο κόκκινο με εξάγωνο χρωματικό κωδικό #410D0D. Σημειώστε ότι αυτή η εικόνα του τηλεφώνου προορίζεται μόνο να παρουσιάσει την ακριβή απόχρωση που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει η Apple για να κάνει τις συσκευές Pro και Pro Max να ξεχωρίζουν φέτος.

Προηγουμένως, το αποκλειστικό χρώμα “hero” της σειράς Pro ήταν το Pacific Blue για τη γενιά του iPhone 12, το Sierra Blue για τη γενιά του iPhone 13 και τα Space Black και Deep Purple για την τρέχουσα γενιά iPhone 14. Αργότερα φέτος, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max θα είναι διαθέσιμα σε αυτήν την αποκλειστική σκούρα κόκκινη έκδοση, την οποία το τμήμα μάρκετινγκ της Apple σίγουρα θα αποκαλεί με κάποιο συναρπαστικό όνομα.

Για τα vanilla iPhone 15 και iPhone 15 Plus, η Apple θα προσφέρει μεταξύ άλλων την απόχρωση του ροζ (κωδικός #CE3B6C) και γαλάζιου (#0DB1E2). Πρόκειται απλώς για μια ανεπιβεβαίωτη φήμη και ακόμη κι αν η Apple σκέφτεται αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιήσει κάποιο ή όλα αυτά τα χρώματα, ορισμένοι μπορεί να μην κάνουν την περικοπή όταν ξεκινήσουν τη μαζική παραγωγή iPhone επόμενης γενιάς.

Λάβετε υπόψη ότι η Apple δούλευε σε ένα χρυσό iPhone X κάποτε, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ, παρόλο που πλησίασε αρκετά για να περάσει από τη διαδικασία πιστοποίησης FCC.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...