Jump to content

Η Vodafone θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των Pixel 7 στην Ευρώπη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσες φορές κάποιοι από εμάς θελήσαμε να προμηθευτούμε μια μονάδα Pixel αλλά δεν ξέραμε που να αναζητήσουμε αυτή την συσκευή λόγω μη επίσημης υποστήριξης στην χώρα μας; Τώρα αλλάζουν όλα, καθώς η Vodafone σχεδιάζει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα smartphone Pixel και wearables σε επιπλέον αγορές το 2023 όπως περιγράφει η εταιρεία σε ένα Δελτίο Τύπου για την ευρωπαϊκή αγορά. Αυτό δίνει ελπίδα στους fans της σειράς Pixel, καθώς παρόλο που η Google επέκτεινε τις πωλήσεις σε 10 αγορές στη Γηραιά Ήπειρο, πολλές περιοχές εξακολουθούν να μην εξυπηρετούνται από τον γίγαντα αναζήτησης.

Δυστυχώς, η Vodafone δεν λέει ποιες αγορές θα καλυφθούν. Ο πάροχος έχει δίκτυα σε πολλές χώρες και συνεργασίες με άλλες εταιρείες σε πολλές άλλες χώρες. Η Wikipedia έχει μια εύχρηστη λίστα όπου με bold εμφανίζονται οι χώρες όπου το Pixel είναι ήδη διαθέσιμο, οι υπόλοιπες είναι οι περιοχές επέκτασης.

Ακόμα καλύτερα, αυτή η επέκταση δεν περιλαμβάνει μόνο τα τηλέφωνα Pixel 7 και 7 Pro , αλλά και τα Pixel Watch και Pixel Buds.

Η Vodafone και η Google συνεργάστηκαν επίσης για τη βελτίωση των προεπιλεγμένων μηνυμάτων κειμένου σε όλα τα τηλέφωνα Android με την υιοθέτηση της εφαρμογής Messages by Google που βασίζεται σε RCS (που υποστηρίζεται από το Jibe Cloud της Google). Σε σύγκριση με τα παλαιότερα SMS/MMS, το RCS επιτρέπει την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο υψηλής ποιότητας, έχει βελτιωμένη ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων, υποστηρίζει κρυπτογράφηση για συνομιλίες ένας προς έναν και διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες που προσφέρουν στις επιχειρήσεις ένα πιο πλούσιο κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες τους.

Ακόμη, η δημοφιλής εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κάνει επίσης το Android TV την προτιμώμενη πλατφόρμα για τους αποκωδικοποιητές Vodafone TV. Αυτό θα δώσει στους χρήστες πρόσθετες επιλογές ψυχαγωγίας με πρόσβαση στις εφαρμογές και τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Η λειτουργία “Chromecast ενσωματωμένο” θα είναι επίσης ενεργοποιημένη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μεταδίδουν εύκολα φωτογραφίες, βίντεο και μουσική από το τηλέφωνο στις τηλεοράσεις τους.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...