Jump to content

Τρέξτε Windows 11 σε Mac με ARM με το Parallels Desktop


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την εκτέλεση των Windows 11 σε Mac που τροφοδοτούνται από chip ARM, είναι η τελευταία έκδοση του Parallels Desktop. Αυτή η λύση αναπτύχθηκε από την ομάδα Parallels και την Alludo.

“Γιατί θα ήθελες να τρέξεις τα Windows 11 σε ένα μηχάνημα Mac;” μερικοί από εσάς μπορεί να ρωτάτε, αλλά αν το κάνετε, είστε αρκετά τυχεροί που δεν χρειάζεστε λογισμικό που τρέχει μόνο σε Windows. Ορισμένες επαγγελματικές εφαρμογές δεν έχουν εκδόσεις macOS, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για ορισμένες εργασίες.

Το Parallels μπορούσε να εκτελεί τα Windows παλαιότερα, αν και οι προηγούμενες εκδόσεις υποστήριζαν μόνο τα Windows 10. Η πιο πρόσφατη έκδοση υποστηρίζει τα Windows 11, τα οποία ανοίγουν νέες δυνατότητες.

Η νέα έκδοση 18 του Parallels Desktop υποστηρίζει τα Windows 11 Pro και Enterprise σε όλους τους τρέχοντες υπολογιστές Mac που τροφοδοτούνται από Apple M. Χρειάζεστε μια έγκυρη άδεια χρήσης Windows.

Το υποσύστημα Windows για Android, γνωστό και ως Android emulation των Windows 11, λειτουργεί κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές Android από το Amazon App Store και να τις εκτελέσετε στο Mac σας.

Το υποσύστημα Windows για Linux λειτουργεί επίσης, έτσι ώστε τα Mac να μπορούν να μετατραπούν σε μηχανήματα ανάπτυξης πραγματικά πολλαπλών πλατφορμών, καθώς μπορείτε να δοκιμάσετε εκδόσεις μιας εφαρμογής για όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα.

Όσο για το τι δεν υποστηρίζεται, το DirectX 12 βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. Επίσης, δεν μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές ARM 32-bit για Windows (αν και η Microsoft θέλει να τις καταργήσει ούτως ή άλλως).

Για να εκτελέσετε το νέο Parallels Desktop χρειάζεστε 600 MB για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μια εγκατάσταση (και άδεια χρήσης) των Windows 11 και φυσικά, τις εφαρμογές που θέλετε να εκτελέσετε.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...