Jump to content

Οι χρήστες των Pixel 7, Pixel 7 Pro παραπονούνται για νεκρά pixels στις οθόνες τους


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα νήμα που έμεινε ανοικτό από τον προηγούμενο μήνα στο Reddit, περιγράφει συνεχώς ένα πρόβλημα με νεκρά σημεία στην οθόνη. Προφανώς, αυτό το πρόβλημα εξακολουθεί να επηρεάζει τους χρήστες των Pixel 7 και Pixel 7 Pro, αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η χρήση ενός προστατευτικού οθόνης προκαλεί το όλο θέμα. Η εναλλαγή μεταξύ ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της λειτουργίας προστασίας οθόνης δεν κάνει διαφορά ( Ρυθμίσεις > Οθόνη > Λειτουργία προστασίας οθόνης ).
Δεδομένου ότι δεν φαίνεται να οφείλεται το πρόβλημα στην χρήση προστατευτικού οθόνης, αυτές οι ειδήσεις παρακίνησαν έναν κάτοχο της σειράς Pixel 7 να γράψει και να μοιραστεί την εξής εμπειρία του: “Έχω το προστατευτικό οθόνης Whitestone dome και τρελάθηκα, άρχιζα να σκέφτομαι μήπως αυτό το ακριβό προστατευτικό οθόνης ήταν το πρόβλημα.” Ένας άλλος χρήστης του Pixel 7 Pro επισήμανε στο Reddit ότι από την εγκατάσταση της ενημέρωσης Φεβρουαρίου στις αρχές του μήνα, εξακολουθεί να παρατηρεί νεκρά σημεία στην οθόνη του τηλεφώνου του κατά διαστήματα.
Ένας χρήστης του Pixel 7 Pro που αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα το αποκαλεί “τυχαίο” και λέει ότι εξαφανίζεται αφού κλείσει όλες τις ενεργές εφαρμογές και επιστρέψει στην αρχική οθόνη. Επομένως, αυτό είναι κάτι που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε εάν διακρίνεται και εσείς κάποια νεκρά σημεία στο δικό σας τηλέφωνο Pixel. Ο ίδιος χρήστης, που δημοσιεύει στο Reddit χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη dazzle41, επισημαίνει ότι τα νεκρά σημεία βρίσκονται συνήθως κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης.
Επομένως, εάν αυτό συμβαίνει σε εσάς, καταλάβετε ότι είναι θέμα λογισμικού και δεν οφείλεται ούτε στα στεγνά χέρια σας, ούτε στο προστατευτικό οθόνης ή στον τρόπο με τον οποίο αλλάζετε τις ρυθμίσεις σας. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα η Google θα συμπεριλάβει μια επιδιόρθωση με μία από τις μηνιαίες ενημερώσεις για τα τηλέφωνά της Pixel.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...